Datum: (2405 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Natasja la Lau

Qwise detacheert met garantie op resultaat

Detachering 2.0: no cure no payAmsterdam, 20 december 2011 - Qwise, specialist in centralisatie, virtualisatie en cloud computing, zet bij detachering het resultaat centraal en niet het aantal uren. Klanten van Qwise kunnen vanaf vandaag ICT-specialist in huren op basis van no cure no pay. Bij de start van de aanstelling worden doelstellingen geformuleerd. Alleen als die doelstellingen gehaald zijn, betaalt de opdrachtgever de overeengekomen fee.

Bij elke detacheringsaanvraag die Qwise krijgt, wordt in overleg met de klant het doel van de inzet gedefinieerd. Vervolgens worden de juiste ICT-specialist en de meetbare resultaten overeengekomen. Per week wordt bepaald of de tussentijdse doelstellingen zijn behaald en aan het eind van de aanstelling wordt een decharge verleend op het eindresultaat.

De vraag achter de aanvraag
Volgens Jan Huberts, directeur Qwise en verantwoordelijk voor Detachering 2.0, sluit deze manier van detacheren veel beter aan bij de huidige markt. “De praktijk in detachering is nu dat CV’s bepalend zijn voor de match. De klant doet een aanvraag voor iemand met een bepaald CV en detacheerders sturen dat CV met een bijbehorend tarief. Wij willen juist de vraag achter de aanvraag beantwoorden en zo een daadwerkelijke oplossing bieden voor het probleem. Samen met de klant worden de echte vraag en het gewenste resultaat gedefinieerd. Op basis daarvan selecteren wij de juiste persoon, die zich committeert aan de afspraken. De inzet is op basis van ‘no cure, no pay’. Wordt het resultaat niet gehaald, dan betaalt de klant de overeengekomen fee niet.”

Uren maken is niet het doel
Qwise noemt deze nieuwe vorm Detachering 2.0. Qwise is de eerste ICT-specialist die beloning zo nadrukkelijk verbindt aan resultaat in plaats van aan inzet of aanwezigheid. Jan Huberts: “Het daadwerkelijke functioneren en presteren moeten centraal staan, niet het aantal uren dat iemand schrijft. Dat past ook veel beter bij de ontwikkelingen in de samenleving, waarbij resultaat telt en niet aanwezigheid. Het is tijd dat de detacheringsmarkt ook die omslag maakt. Natuurlijk blijven er altijd organisaties die liever sturen op gemaakte uren. Die bieden we uiteraard de mogelijkheid om op urenbasis de inzet te bepalen.”

Over Qwise
Qwise, onderdeel van Vision IT Group, is specialist in virtualisatie en cloud computing. Het bedrijf zorgt ervoor dat bedrijfsapplicaties en -informatie altijd en overal beschikbaar zijn. Hiervoor heeft het bedrijf hoog opgeleide en ervaren experts in dienst die zorgen voor een optimale integratie van diverse systemen met technologieën van onder andere Citrix, HP, Microsoft, NetApp, RES Software en VMware. Qwise zet haar kennis in door middel van consultancy, implementatie, outsourcing en detachering. In september 2010 heeft Qwise Nebula Worqspace geïntroduceerd, een werkplekvorm volledig uit de cloud, die afzonderlijke applicaties geïntegreerd en op maat aanbiedt. Qwise is één van de meest toonaangevende Citrix Authorized Learning Centers in de Benelux, Microsoft Certified Partner for Learning Solutions en RES Authorized Learning Center. Qwise is gevestigd in Amsterdam.


Neem voor meer informatie contact op met:
Lotte Nijkamp, Yellow Communications, telefoon: 023-5553424 of 06-51331396, e-mail: lotte@yellow-communications.com