Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 54 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Aditro, Elanor en SD Worx verwelkomen Seresco en Trianon in de Payroll Services Alliance

De Payroll Services Alliance verwelkomt twee marktleiders in haar netwerk van Europesedienstverleners van payroll-oplossingen: Seresco (Spanje en Portugal) en Trianon (Zwitserland). Met de toetreding van Seresco en Trianon is de Payroll Services Alliance voortaan vertegenwoordigd in 27 Europese landen.

Seresco is marktleider op het gebied van personeels- en payrolladministratie met 42 jaar ervaring.Maandelijks worden meer dan 80.000 salarisstroken verwerkt voor meer dan 500klanten in Spanje en Portugal (zoals Alsa, Air Liquide, Roche Pharma, Valeo, etc.). Seresco heeft ook payrollprojecten gerealiseerd in Latijns-Amerika.

Trianon is een vooraanstaande HR-dienstverlener die ondersteuning biedt op het gebied van payroll, afwezigheidsbeheer, pensioenfonds en personeelsverzekeringen, via geïntegreerde HR Business Process Outsourcing, HR-consultancy en -software.Trianon is opgericht in 1997 en heeft twee kantoren in Lausanne en Zürich. De 90 medewerkers van Trianon bedienen 150 klanten, waaronder 50 internationale ondernemingen.

De Payroll Services Alliance werd opgericht in 2010 door Aditro en
SD Worx. In maart 2011 trad Elanor toe. De Payroll Services Alliance bundelt het aanbod van alle partners tot een pan-Europese payroll-oplossing. Met detoetreding van Seresco en Trianon is de Payroll Services Alliance nu actief in 27 Europese landen.

Payroll Services Alliance: een samenwerking van strategische partners
De partners binnen de Payroll Services Alliance bieden een grensoverschreidende geïntegreerde aanpak. “We combineren krachtige Europese oplossingen met uitstekende plaatselijke knowhow in elk land waar we actiefzijn”, aldus Jan van den Nieuwenhuijzen, CEO van de SD Worx groep. “Dat is precies waar internationale bedrijven naar op zoek zijn.” Mats Winkler, CEO van Aditro, voegt eraan toe: “Binnen de Payroll Services Alliance geloven we allemaal dat een samenwerking met strategische partners de beste aanpak is om krachtige Europese oplossingen te bieden. We kunnen daardoor de troeven van alle partners samenbundelen en onze klanten een optimale service garanderen.”

Over de toetreding van Seresco en Trianon
“We zijn al negen maanden partner van de Payroll Services Alliance en onze klanten zijn erg tevreden over de voordelen van dit strategisch partnership”, voegt Petr Homolka, CEO van Elanor, eraan toe. “Daarom is het fantastisch dat Seresco en Trianon zijn toegetreden. De uitbreiding van onze diensten naar Zwitserland en het Iberische schiereiland biedt vele mogelijkheden voor onze klanten."

“Zwitserland ligt letterlijk in het hart van Europa. Daarom hebben veel van onze internationale klanten hun hoofdkantoor in Zwitserland en zijn ze op zoek naar geïntegreerde diensten. Door lid te worden van de Payroll Services Alliance bieden we een passend antwoord op hun grensoverschrijdende behoeften: we kunnen hen uitstekende diensten leveren in 27 Europese landen via één partner", aldus Brigitte Staub, partner van Trianon.

“De Payroll Services Alliance is inderdaad een win-win-winverhaal: zowel wij als onze partners zijn dankzij de Alliance meer aanwezig in Europa, maar het belangrijkste is het voordeel voor onze klanten", zegt Manuel Ángel Busto Riego, CEO van Seresco. "Vanaf nu hoeven klanten slechts met één partner te onderhandelen voor dienstverlening in alle Europese landen. Het bespaart hen tijd, is veel efficiënter en ze houden strategisch overzicht.”

Feiten en cijfers

 • De Payroll Services Alliance is een Europese organisatie
 • De leden zijn payroll-dienstenbedrijven in hun thuisland
 • De Payroll Services Alliance is de op één na grootste leverancier in Europa
 • De Payroll Services Alliance staat voor:
  • Meer dan 450 miljoen euro gecombineerde inkomsten
  • 4.200 werknemers
  • meer dan 51.000 klanten
  • ruim 5,5 miljoen salarisstroken per maand
 • Aanwezigheid:
  • Aditro: Denemarken, Estland, Finland, Noorwegen, Zweden (hoofdkantoor)
  • Elanor: Bulgarije, Tsjechië (hoofdkantoor), Hongarije, Oekraïne, Polen, Roemenië, Rusland, Servië, Slowakije
  • SD Worx: via eigen filialen: België (hoofdkantoor), Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland; via lokale partners: Ierland, Italië, Oostenrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk
  • Seresco: Portugal, Spanje (hoofdkantoor)
  • Trianon: Zwitserland (hoofdkantoor)
BERICHT VOOR DE REDACTIE
Altijd als eerste de laatste persberichten van SD Worx via deze RSS-feed: www.octanewire.com/nl/rss.php?client=21

Over SD Worx
SD Worx biedt in 27 Europese landen een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Bijna 2.000medewerkers bedienen meer dan 45.000 klanten in de privé- en publieke sector, van midden- en kleinbedrijf, tot zeer grote organisaties. SD Worx berekent elke maand de salarissen van 1.300.000 werknemers en heeft eigen kantoren in onder andere Antwerpen (HQ), Berlijn, Breda, Brugge, Brussel, Frankfurt, Gent, Hasselt, Kortrijk, Luik, Parijs, Luxemburg en Straatsburg. SD Worx is mede-oprichter van de Payroll Services Alliance die samen 5.500.000 loonberekeningen verzorgen. www.sdworx.com/connect

Over Aditro
Aditro is in Scandinavië marktleider in oplossingen voor human resources en financieel management. De onderneming vergroot het concurrentievermogen van haar klanten door IT-oplossingen en -diensten, advies- en outsourcingdiensten te leveren. Aditro legt sterk de nadruk op haar waarden: een toekomstgerichte benadering, grote toewijding en een menselijke toets. Aditro is al sinds meer dan 45 jaar actief en helpt 12.000 klanten in zowel de private als de openbare sector. De onderneming heeft meer dan 1.500 experts in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken en Estland – met een omzet van SEK 1,6 miljard (MEUR 160/2010). www.aditro.com

Over Elanor
Elanor is een payroll-dienstverlener in Centraal- en Oost-Europa met hoofdzetel in Praag. Vandaag heeft Elanor dochterondernemingen in 9 landen in Centraal- en Oost-Europa. Sinds 1991 specialiseren we in payroll- en HR-software en leveren we payroll-outsourcing. Elanor telt meer dan 250 werknemers. In de loop der jaren hebben we heel veel ervaring opgedaan op het vlak van human resources, outsourcing en aanverwante bedrijfsprocessen in de private en openbare sector in de hele EEG. Dankzij onze ervaring kunnen we ingewikkelde payroll-problemen behandelen in een veranderende economische omgeving. www.elanor.eu

Over Seresco
Seresco is een Spaans bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van softwareoplossingen en de voorziening van diensten binnen de Informatie- en Communicatietechnologie (ICT). Het bedrijf werd opgericht in 1969 en heeft vestigingen in Madrid, Barcelona, Asturië en Galicië. Seresco is een belangrijke groep die professionele diensten aanbiedt, van consultancy tot technische ondersteuning, in kritieke omgevingen en bij softwareontwikkeling, infrastructuurmanagement, training, en cartografische en kadastrale diensten. Daarenboven neemt Seresco de integratie op zich van managementoplossingen, payroll en human resources, geografische informatiesystemen (GIS) en Business Intelligence. De klantenportefeuille van Seresco omvat organisaties uit heel uiteenlopende sectoren, daarbij inbegrepen ook overheidsinstanties www.seresco.com/.

Over Trianon
Trianon is een vooraanstaande Zwitserse dienstverlener op het vlak van HR dat diensten voor payroll, pensioenfonds,personeelsverzekeringen en afwezigheidsbeheer biedt via geïntegreerde HR Business Process Outsourcing, HR Consultancy en HR Software. De groep heeft kantoren in zowel de Franstalige als Duitstalige regio’s om het hoofd te bieden aan de complexiteit van de 26 verschillende kantons en de meertalige diversiteit. Sinds 1997 hebben we ons marktaandeel voortdurend verhoogd door kwaliteitsvolle, enkelvoudige of meervoudige diensten op maat te bieden aan klanten uit heel uiteenlopende industrieën. www.trianon.ch

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met OCTANE PR:
Tel: 040 266 11 30
Email: sdworx@octanepr.com
www.octanepr.nl
Laatste van SD Worx  
Een kwart van de Nederlandse werknemers ervaart minder stress op werk door technologie

Bedrijfseconomisch ontslag: wat nu?

17 procent Nederlandse werknemers voelt zich overbodig op de werkvloer
Technische innovatie in de bouw: Begin met het juiste team

Voorkom het verspreiden van desinformatie met Easyscreen

Red Hat introduceert data resilience voor Enterprise Kubernetes-applicaties

Techone versterkt positie op gebied van hosting door overname Qweb

Gedoe rondom werkgeversverklaring avondklok verleden tijd voor iedere werkgever dankzij Visma | Raet

Heinen & Hopman kiest Medius voor geautomatiseerde factuurverwerking

Nederlander ziet geen plek voor zichzelf op kansrijke technische arbeidsmarkt

Haal meer plezier uit je PS5® en Xbox®: optimaliseer je online verbinding

Ivanti erkend als leider in de IDC MarketScape voor Worldwide UEM Software 2020-2021

Loogisch en MCS slaan handen ineen voor intensieve samenwerking op het gebied van Private LTE en Managed IoT

DataCore Software neemt Caringo over en voegt object storage toe aan zijn software-defined portfolio

Webfleet Solutions en Lytx bieden samen geïntegreerde videotelematica-oplossing

Kaspersky’s IT-beveiligingsaanbevelingen voor bedrijven in 2021

Western Digital en Qumulo ondersteunen Institute for Health Metrics and Evaluation met 2 petabyte

Diverzio en Local2Local slaan handen ineen

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis bespaart 600.000 euro aan operationele kosten per jaar dankzij Mendix low-code platform
QuandaGo stelt Patrick van Eerden aan als Chief Financial Officer

Belastingdienst gunt BPSOLUTIONS aanbesteding voor Managed SAP HANA-infrastructuur

Schneider Electric uitgeroepen tot meest duurzame bedrijf ter wereld door Corporate Knights

NAVO kiest Thales voor levering eerste defence-cloud voor strijdkrachten

Johan Looijmans start als SAP Business Architect bij myBrand

Holland Capital investeert in cards PLM Solutions

CaptureTech gaat samenwerking aan met gitaargigant Gibson Europe

Rabobank komt getroffen mkb tegemoet met aangepaste pintarieven

Twee unieke IT-bedrijven creëren samen een complete IT-infrastructuur

Doculayer.ai maakt 5 belangrijkste trends op het gebied van intelligente documentverwerking bekend

Sogeti benoemt Miranda van Putten tot nieuwe HR-directeur

JADS onderzoekt data science en ondermijnende criminaliteit in nieuw Centrum voor de studie van Ondermijning

Celonis stelt nieuwe Chief Marketing Officer en Chief Design Officer aan

Fraudehelpdesk: meer dan 41 miljoen aan fraude gemeld in 2020

TIE Kinetix benoemt nieuwe Managing Director TIE Kinetix France SAS
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 54 dagen
SD Worx contact  

Logo SD Worx

  +31 (0)76 523 1000
  info_nl@sdworx.nl
  www.sdworx.nl
SD Worx sociaal  


SD Worx tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo Techone B.V.
Logo Medius
Logo MCS B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Medius
Logo Techniekopleiding.nl
Logo devolo
Logo Ivanti
Logo BPSOLUTIONS
Logo Schneider Electric
Logo Thales
Logo myBrand
Logo Pegasystems
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90207 persberichten
- 5886 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9542 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl