www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (3021 dagen geleden)
Bedrijf:

True behaalt ISO 27001:2005 certificaat

Beveiliging bedrijfsinformatie voldoet aan de hoogste normen

Amsterdam, 16 november 2011

Managed hosting provider True is door Lloyd’s Register Quality Assurance gecertificeerd op het gebied van informatiebeveiliging en beloond met het ISO 27001:2005 certificaat. Het verkrijgen van dit ISO certificaat geeft aan dat True voldoet aan de hoogste standaarden als het gaat om de beveiliging van informatie.

True behaalde drie jaar terug al het ISO 9001 certificaat voor kwaliteitsmanagement. True is vanaf heden één van de weinige hosting providers in Nederland die gecertificeerd zijn voor zowel de 27001 als de 9001 norm. Uit de ‘Mazars Hosting Survey 2011’, in opdracht van de Dutch Hosting Providers Association (DHPA), bleek dat meer dan de helft (53 procent) van de hostingbedrijven over geen enkele vorm van certificering beschikken.

In tegenstelling tot het certificeren van alleen het datacenter zijn ook alle systemen die worden ingezet om hostingomgevingen op alle onderdelen te beheren volledig betrokken in de toepassing van de norm. De ISO 27001 normering heeft betrekking op het opzetten, implementeren en beheren van internetfaciliteiten en de certificering geeft aan dat True voldoet aan de hoogste normen voor wat betreft de installatie en beheer van de hostingomgevingen van haar klanten.

Jan-Paul van Burgsteden, COO bij True:
"Bij True houden we niet van concessies. We zullen altijd proberen voor de beste oplossing voor onze klanten te gaan. Dit geldt voor wat we inkopen, de keuze van de in te zetten technieken maar ook voor de dienstverlening die we willen bieden. Ongeëvenaarde technische oplossingen gecombineerd met de beste dienstverlening; dat is waar True voor staat.”

Deze certificering heeft betrekking op de gehele True organisatie, dat wil zeggen voor alle toepasselijkheden die er mogelijk zijn. Voor onze klanten is het daarom extra prettig, omdat ze eenvoudig kunnen aantonen aan hun relaties dat de zaken die ze bij ons uitbesteed hebben voldoen aan de zwaarste normen”, aldus Jan-Paul van Burgsteden. “En omdat True het managementsysteem volledig geïmplementeerd heeft in de dagelijkse gang van zaken en periodiek toetst, kunnen klanten en leveranciers de beste kwaliteit van ons blijven verwachten”.

Wim Veenstra, Security & Quality Manager bij True:
Wij gaan als hostingprovider ver als het gaat om het beheren van een hostingomgeving. Onze klanten leggen dan ook veel van hun ICT-organisatie in onze handen. Het ISO 27001 managementsysteem garandeert dat de informatie van True, onze klanten, en die van haar klantenbestand in sterke mate beschermd wordt. We zullen als hostingprovider onze rol hierin zeer serieus blijven nemen en iedere mogelijkheid die ertoe kan leiden dat we een betere waarborging naar onze klanten en leveranciers kunnen bieden, doorvoeren in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Einde persbericht

Noot voor redactie:

Over True:
True (www.true.nl) is een van de meest vooraanstaande hosting providers van Nederland.
Vanuit haar specialisme biedt True premium hosting faciliteiten en diepgaand serverbeheer, waarmee organisaties tijdens iedere fase optimaal worden ondersteund.
Alle onderdelen zijn in huis om een lage ‘cost of ownership’ te realiseren; shared hosting, virtual dedicated servers en colocatie in combinatie met 24x7 actieve monitoring en systeem management. Het eigen virtual datacenter platform, genaamd Highlander, zorgt ervoor dat verschillende hosting onderdelen op maat worden ingeschaald. Mede hierdoor is True in staat snel en flexibel in te spelen op de vraag naar schaalbare capaciteit en meetbare prestaties.
De werkwijze van True is gericht op het bevorderen van het online succes van haar klanten en kenmerkt zich door een excellente serviceverlening en een proactieve aanpak. Door te denken vanuit de oplossing in plaats van de techniek stelt True steeds de business case van de klant centraal.
True werkt samen met ICT partners die uitblinken in hun vakgebied, waaronder Dell, Cisco, Microsoft, HP, Juniper en Oracle. Klanten van True zijn ondermeer Endemol, ID&T, VNU, Arseus, SLAM!FM, Symbaloo, Tweakers en Yunoo. True is gevestigd in Amsterdam en heeft circa 25 toegewijde professionals in dienst.

Voor meer informatie:

True
Jan-Paul van Burgsteden, COO
T: 020 350 97 50
E: janpaul@true.nl
Laatste van True B.V.  
True genomineerd voor twee Dell EMC Partner Awards

Decode: Container Technology documentaire vandaag gelanceerd

True van start met private bèta managed Kubernetes hosting
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3021 dagen
True B.V. contact  

Logo True B.V.

True B.V. sociaal  


True B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Databricks
Logo Barracuda Networks
Logo IntraData
Logo Visma
Logo Unisys
Logo LogRhythm
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87782 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7485 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl