www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 39 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Talentmanagementsoftware SuccessFactors ondersteunt wereldwijde strategie Barco

Met 3.700 individuele gebruikers één van de grootste SaaS-omgevingen van België

Brussel, 7 september 2011 – Barco, wereldleider op het gebied van display- en visualisatietechnieken, gaat de Business Execution Software BizX van SuccessFactors, Inc. (NYSE: SFSF) wereldwijd inzetten. Hiermee kan Barco werknemers aantrekken, mobiliseren, ontwikkelen en hun prestaties meten voor de nieuwe strategie en bedrijfscultuur. Met BizX beschikt Barco over een geïntegreerd, cloudgebaseerd platform, waarop wereldwijd alle medewerkers aangesloten zullen worden. Zo kunnen HR-processen beheerd en bedrijfsresultaten gestimuleerd worden.

Barco is in de laatste fase van zijn transitiestrategie om de focus op klanten en de groei te ondersteunen. De 3.700 werknemers van Barco kunnen vanaf 2012 hun individuele doelen en performance reviews met SuccessFactors’ Performance en Goal Management oplossingen bijhouden. In de loop van 2012 worden dan alle andere talentmanagementprocessen op het SuccessFactors-platform gestandardiseerd. Informatie over werknemers wordt hierdoor makkelijk opvraagbaar en inzichtelijk, werknemers en managers kunnen gezamenlijk doelen definiëren, opvolgen en afstemmen op de bedrijfsstrategie waar nodig. Ook helpt het platform processen als loopbaanontwikkeling, interne mobiliteit, training, verloning en rekrutering om de juiste mensen aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Hiernaast zal Barco de learning management oplossing van SuccessFactors uitrollen die intern gebruikt zal worden. Daarnaast wordt deze ook opengesteld aan partners en klanten.

Jan Van Acoleyen, Chief Human Resources Officer van Barco: “De talentmanagement suite van SuccessFactors zal ons ondersteunen bij de transitie die we op dit moment doorvoeren. In de laatste fase van het verandertraject willen we Barco herpositioneren voor de komende tien jaar en SuccessFactors helpt ons dat te realiseren. Door onze complete workforce te stroomlijnen met onze strategie, kunnen we rekenen op meer betrokkenheid van onze werknemers en betere bedrijfsresultaten.”

Stefaan Kindekens, Chief Information Officer bij Barco: “We zochten een oplossing die onze HR business unit op een zo snel en veilig mogelijke manier zou ondersteunen en na onderzoek bleek SuccessFactors daarin veruit de meest complete oplossing te bieden. De BizX cloudoplossing heeft bewezen de meest solide in de markt te zijn, door haar functionaliteit, architectuur en veiligheid.”

Peter Prestele, Vice President EMEA bij SuccessFactors: “We zijn verheugd dat een wereldspeler als Barco heeft gekozen voor onze unieke BizzX software en onze learning management capaciteiten zal integreren. Deze geïntegreerde oplossing zal Barco helpen in de volgende stappen van zijn transitiefase om het bedrijf te herpositioneren voor de komende tien jaren. Er zijn drie elementen vastgesteld die hiertoe zullen bijdragen: het stroomlijnen van de organisatie met de nieuwe strategie, ontwikkeling van hoogwaardige producten door gekwalificeerd personeel en het verder uitbouwen van leadership en bedrijfscultuur. SuccessFactors zal door deze implementatie een cruciale rol spelen in het verwezenlijken van Barco’s strategie en zijn streven naar uitstekende resultaten en een merkbare bedrijfsimpact.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Barco

Barco is wereldleider op het gebied van display- en visualisatietechnieken en richt zich op verschillende markten waarvan de toepassingen zowel tot de verbeelding spreken als bijzonder ingenieus zijn. Barco heeft de ambitie om wereldleider te zijn en hecht groot belang aan corporate governance als het fundament hiervan. transparantie en openheid zijn dan ook één van de waarden waar Barco heel erg de nadruk op legt. Dat weerspiegelt zich ook in de relatie tot de werknemers, die gevraagd worden de evoluties van het bedrijf te volgen en daar ook alle ondersteunende begeleiding voor krijgen. Barco heeft zijn hoofdzetel in Kortrijk en heeft in België twee bijzonder omvangrijke productiesites. Daarnaast zijn er nog sites en tal van onderzoekscentra verspreid over de hele wereld. Het is dan ook een sterk kennisgedreven bedrijf waar 10 % van de omzet in onderzoek en ontwikkeling geïnvesteerd wordt. Dit is niet alleen noodzakelijk om de leiderspositie te kunnen behouden maar ook heel bepalend voor de bedrijfscultuur waar een internationale spirit heerst en medewerkers zich als echte ‘Barconians’ profileren.

Over SuccessFactors

SuccessFactors is een wereldwijde aanbieder van Business Execution Software. De SuccessFactors Business Execution (BizX) Suite, die wordt geleverd als SaaS via de cloud, verbetert de afstemming van processen binnen het bedrijf en de prestaties van medewerkers, waardoor bedrijven sneller en inzichtelijk meer succes boeken.

SuccessFactors wordt dagelijks gebruikt in 168 landen en 34 talen, door ruim 8 miljoen gebruikers in 3200 bedrijven. BizX slaat een brug tussen strategie en succes door alle medewerkers in een organisatie te helpen hun doelstellingen sneller en beter te realiseren. Twee datacenters voor de Europese klanten van SuccessFactors staan in Amsterdam.

http://www.successfactors.com
Volg SuccessFactors op Twitter: http://twitter.com/SuccessFactors

“Safe harbor”-verklaring conform de Private Securities Litigation Reform Act van 1995:

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken volgens de definitie in Artikel 27A van de Securities Act van 1933 en Artikel 21E van de SecuritiesExchange Act van 1934. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn de huidige verwachtingen en overtuigingen van SuccessFactors.

Deze toekomstgerichte uitspraken omvatten uitspraken over toekomstige groeiverwachtingen. Onder meer de volgende factoren kunnen ertoe leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk afwijken van de resultaten die worden verondersteld in deze toekomstgerichte uitspraken: onze mogelijkheden klanten vast te houden en hoge klantverlengingspercentages te realiseren; of klanten hun overeenkomsten voor aanvullende modules of gebruikers vernieuwen; prijsdruk; de onzekere impact van de algemene wereldwijde economische omstandigheden, inclusief op klanten, mogelijke klanten en partners, verlengtarieven en duur van verkoopcycli; het feit dat de markt voor business execution producten nog in ontwikkeling is en zich mogelijk niet zo snel ontwikkelt als wij verwachten; risico's gerelateerd aan het integreren van acquisities waaronder het vasthouden van klanten en medewerkers, en het beheren van geografisch verspreide operaties; concurrentiefactoren; stroomonderbrekingen of beveiligingsincidenten; onze mogelijkheden nieuwe diensten te ontwikkelen en de acceptatie daarvan de bewerkstelligen; de impact van plotselinge productdefecten of -uitval; onze mogelijkheden onze diensten buiten het HR-gebied te verkopen; onze mogelijkheden onze groei te beheren; onze mogelijkheden onze verkoopteams en hun effectiviteit uit te breiden; of onze wederverkopers en andere partners onze producten succesvol in de markt kunnen zetten; onze mogelijkheden onze onkosten te blijven beheren; de impact van onvoorziene onkosten, waaronder die het resultaat zijn van het integreren van acquisities; en algemene economische omstandigheden wereldwijd. Als dergelijke onzekerheden werkelijkheid worden of als bepaalde aannames onjuist blijken te zijn, kunnen de uitkomsten wezenlijk verschillen van de uitkomsten die impliciet of expliciet in onze toekomstgerichte uitspraken aan de orde komen.

Nadere informatie over deze en andere factoren die deze toekomstgerichte uitspraken kunnen beïnvloeden, is te vinden onder "Risk Factors" in ons jaarverslag voor Form 10-K en ons meest recente verslag voor Form 10-Q en overige verslagen die periodiek moeten worden ingediend bij de Securities and Exchange Commission.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
SuccessFactors
Monique Engelaar
E-mail: mengelaar@successfactors.com

LEWIS PR
Anne ter Braak / Pascalle Versleeuwen
T. 040 - 235 4600
E.mail: successfactorsNL@lewispr.com
www.lewispr.nl


Kijk voor meer info en beeldmateriaal op:
http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/SuccessFactors/c/827
Laatste van SuccessFactors  
SuccessFactors neemt Jobs2web over

SuccessFactors integreert learning-oplossing in Business Execution suite

SuccessFactors stelt Chief Learning Officer aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 39 dagen
SuccessFactors contact  

Logo SuccessFactors

SuccessFactors sociaal  


SuccessFactors tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl