Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 35 dagen geleden)
Bedrijf:

RJ Safety & Security over op SequriX: de mobiele oplossing voor digitale objectbeveiliging en alarmopvolging

RJ Safety & Security gaat haar surveillanten uitrusten met SequriX. Daarmee optimaliseert het beveiligingsbedrijf de werkprocessen op locatie en op kantoor en kan zij de service richting klanten verhogen. SequriX bestaat uit software op een handcomputer en ondersteunt surveillanten efficiënt tijdens dienstrondes en het opvolgen van alarmmeldingen. Het webbased backoffice systeem van SequriX bevat een functionaliteit voor het plannen van dienstrondes en heeft uitgebreide mogelijkheden om rapportages te maken.

RJ Safety & Security is sinds de oprichting in 1997 uitgegroeid tot een beveiligingsbedrijf dat haar klanten in alles kan voorzien op het gebied van veiligheid en beveiliging. Het bedrijf levert een breed scala aan beveiligingsproducten en hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar dienstverlening. René Bouman, Operationeel Manager Mobiele Surveillance bij RJ Safety & Security, licht toe: “Onze klanten schakelen onze kennis en expertise in voor een optimale preventie. Aan onze surveillanten de taak controle rondes te verrichten, afwijkende situaties te signaleren en op te volgen. Door het proces te automatiseren met SequriX ontlasten we onze surveillanten op locatie. Zij kunnen zich focussen op hun werkzaamheden. Er hoeven geen papieren rapportages meer ingevuld te worden. Die ontvangen onze klanten met SequriX automatisch per e-mail. Daarmee zijn wij en de klant er zeker van dat informatie altijd bij de juiste personen terecht komt.”

Altijd alle instructies bij de hand
Op een robuuste handcomputer kunnen surveillanten altijd alle actuele informatie en instructies raadplegen. “SequriX maakt het mogelijk om snel kennis te delen omdat alle gegevens eenvoudig beschikbaar komen. Wat een surveillant vandaag constateert en registreert wordt direct opgeslagen in het backofficesysteem. De gegevens kunnen we gelijk verder verwerken. Geen papieren administratie scheelt aanzienlijk veel tijd.”, aldus René Bouman.

Met de handcomputer leggen surveillanten eveneens bevindingen vast en handelen zij taken en alarmmeldingen af. De software leidt de surveillant stap voor stap door zijn taken. SequriX verhoogt zo de kwaliteit van geregistreerde gegevens op locatie. Verplichte invoervelden reduceren de kans op vergissingen en fouten. Een beveiligde verbinding waarborgt dat alleen de beveiligers van RJ Safety & Security privacygevoelige gegevens kunnen opvragen op de handcomputer.

Centrale registratie, planningen en administratie
Het backofficesysteem – SequriX Central - bevat een functionaliteit voor het efficiënt plannen van dienstrondes en uitgebreide mogelijkheden om rapportages te maken ter ondersteuning van de bedrijfsvoering. Het systeem is webbased en toegankelijk via een beveiligde internetverbinding. René Bouman: “SequriX is snel gebruiksklaar, ook een reden waarom wij voor de mobiele oplossing van Sigmax hebben gekozen. Met een persoonlijke inlogcode kunnen we direct aan de slag, zonder belasting van ons eigen ICT-netwerk. Sigmax biedt support, onderhoudt de applicatie en verbetert SequriX structureel. Wij zijn er dus zeker van dat we een up-to-date oplossing hebben die meegroeit met de tijd.”

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sabine Altena, Marketing & Communications. Telefoon: +31 (0)53 480 31 20, e-mail: marketing@sigmax.nl

Over Sigmax
Sigmax levert innovatieve mobiele oplossingen voor de handhaving – en toezichtstaken van gemeenten, politie, het openbaar vervoer en beveiligingsbedrijven, de technische buitendienstprocessen van field service en inspectiebedrijven. Daarnaast richt Sigmax de ICT infrastructuur van bedrijven in en houdt deze – op afstand – in orde. Sigmax’ mobiele oplossingen vinden internationale erkenning, hebben meerdere prijzen gewonnen en zijn de basis voor marktleiderschap in verschillende segmenten. Tot de klantenkring behoren bedrijven als Bosch, Schiphol, ProRail, Connexxion, GVB, ruim 50 Nederlandse en Belgische gemeenten & politiekorpsen, waaronder het KLPD. Meer informatie: www.sigmax.nl.

Over RJ Safety & Security
Door het leveren van een breed aanbod aan producten en diensten is RJ Safety & Security dé partner op het gebied van beveiliging en veiligheid. Met afdelingen op het gebied van Beveiligingstechniek, Mobiele Surveillance, een eigen Video Service Center, Veiligheidsproducten, Opleidingen, Bedrijfsrecherche, Object- en Evenement beveiligingsdiensten en een Geldservicecentrum bieden wij onze klanten een totaal concept op het gebied van beveiliging en veiligheid voor de zakelijke markt. Meer informatie: www.rjsafety-security.nl
Laatste van Sigmax Mobile Solutions  
Teeuwissen ontstopt met de Field Mobility Suite van Sigmax

Fair Groep kiest voor beveiligingssoftware SequriX

RJ Safety & Security over op SequriX: de mobiele oplossing voor digitale objectbeveiliging en alarmopvolging
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 35 dagen
Sigmax Mobile .. contact  

Logo Sigmax Mobile Solutions

  +31(0)53 480 3120
  info@sigmax.nl
  www.sigmaxmobile.com

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau