www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 76 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: WILD werk

SUSE en Xamarin gaan een partnerschap aan voor versnelling van de innovatie en ondersteuning van Mono-klanten en de Mono-community

Xamarin verwerft brede rechten voor Mono en gaat verder met het ontwikkelen van mobiele producten en het beheer van het Mono-project

Alphen aan den Rijn, 18 juli 2011 - SUSE heeft vandaag een samenwerkingsverband met Xamarin aangekondigd met het doel producten sneller op de markt te brengen en effectievere ondersteuning te bieden aan klanten die op Mono® gebaseerde producten gebruiken. In het kader van deze overeenkomst wordt aan Xamarin een brede, permanente licentie verleend voor alle intellectuele eigendomsrechten van Mono, MonoTouch, Mono for Android en Mono Tools for Visual Studio. Xamarin gaat tevens technische ondersteuning bieden aan SUSE-klanten die op Mono gebaseerde producten gebruiken en gaat optreden als beheerder van het Mono open source-community project.

Mono is een softwareplatform dat is ontworpen om ontwikkelaars in staat te stellen op eenvoudige wijze applicaties te ontwikkelen die op meerdere platforms kunnen worden gebruikt. Mono helpt ontwikkelaars gebruik te maken van een uitgebreid .NET-ecosysteem van code, bibliotheken en tools voor het ontwikkelen van applicaties voor, of het migreren van applicaties naar, niet-Windows*-platforms, zoals Linux*, Mac* OS X, Apple* iOS en Google Android*. Door deze overeenkomst kan Xamarin de commerciële exploitatie van producten versnellen en de volgende generatie op Mono gebaseerde ontwikkeltools voor cross-platform mobiele applicaties sneller op de markt brengen.

“Xamarin is opgericht met de bedoeling ontwikkelaars het beste platform ter wereld te bieden voor mobiele ontwikkeling," zegt Nat Friedman, oprichter en CEO van Xamarin. “We zijn zeer verheugd over de mogelijkheden die deze samenwerking met SUSE biedt en we blijven ons inzetten om bestaande en toekomstige klanten, onze partners en de open source-community te helpen.”

Deze partnerovereenkomst zorgt er ook voor dat bestaande en toekomstige SUSE-klanten die applicaties hosten op een SUSE Linux Enterprise Mono Extension-applicatieserver volledige commerciële ondersteuning voor hun platform blijven ontvangen van SUSE, ondersteund door Xamarin. Bestaande SUSE-klanten die Mono-ontwikkeltools zoals MonoTouch, Mono for Android en Mono Tools for Visual Studio gebruiken, ontvangen gedurende de rest van de looptijd van hun abonnement ondersteuning en updates rechtstreeks van Xamarin.

“Dit partnerschap betekent winst voor SUSE, voor Xamarin en voor de belangrijkste partijen: onze klanten, gebruikers en community,” zegt Ronald de Jong, Vice President EMEA Sales SUSE Linux. "Het partnerschap betekent dat SUSE-klanten ook in de toekomst de best mogelijke ondersteuning blijven ontvangen. Voor het briljante team bij Xamarin biedt het de mogelijkheid om hun veelbelovende onderneming tot een succes te maken. Bovendien is de continuïteit van het beheer van het Mono open source-community project in de capabele handen van de meest actieve voorvechters gegarandeerd."

Klanten kunnen meer informatie over de ondersteuningsopties voor SUSE vinden op www.suse.com/mono. Voor meer informatie over de ondersteuning van Mono door Xamarin gaat u naar support.xamarin.com.

###

Over SUSE
SUSE is een businessunit van de Attachmate Group, het bedrijf dat in april 2011 Novell heeft overgenomen. SUSE is een vooraanstaande provider van zakelijke Linux-oplossingen die de wendbaarheid verhogen, de kosten verlagen en het beheer van de complexiteit in dynamische omgevingen mogelijk maakt. Het portfolio van het bedrijf is geconcentreerd rondom SUSE Linux Enterprise, het meest interoperabele platform voor missiekritiek computergebruik. SUSE maakt het organisaties mogelijk om met vertrouwen computerservices te leveren in fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Met onze bekroonde producten, open source-communities en uitgebreid ecosysteem van partnerships vormen de oplossingen van SUSE de drijvende kracht achter duizenden bedrijven wereldwijd. Ga voor meer informatie naar www.suse.com.

SUSE en Mono zijn gedeponeerde handelsmerken van Novell, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. *Alle handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

Voor meer persinformatie:
Karin van Geelen, Yellow Communications, telefoon 023 555 34 24, e-mail karin@yellow-communications.com
Laatste van SUSE  
SUSE benoemt BPSolutions tot Solution Partner in Nederland

Onderzoek: 70 procent van bedrijven bezorgd over kosten, snelheid en complexiteit van traditionele dataopslag

Mirantis en SUSE leveren samen Linux Support
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 76 dagen
SUSE contact  

Logo SUSE

  +31(0)172.50.55.55
  nl-contact@suse.com
  www.suse.com

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo GTT Communications
Logo NLdigital
Logo Flanderijn
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Rubix
Logo Extreme Networks
Logo Citrix
Logo Qualys
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89353 persberichten
- 5802 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8787 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl