www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2989 dagen geleden)
Bedrijf:

E-mergo BV kondigt een partnership met Assertive Software aan

E-mergo gaat HIPPO software in Nederland verkopen

15 juli 2011 – Assertive Software, een softwarespecialist op het gebied van additionele functionaliteit voor Informatica producten, heeft een nieuw partnership met E-mergo BV opgezet voor het verkopen van HIPPO software in Nederland. HIPPO is een krachtig, browser-based performance tool voor Informatica PowerCenter.
Informatica PowerCenter is marktleider op het gebied van data integratie. Het stelt bedrijven in staat om efficient haar datalogistieke processen (Integratie, ETL, datawarehousing,…) in te richten.

E-mergo gaat HIPPO in de Nederlandse markt zetten om de Nederlandse Informatica-klanten te ondersteunen bij het monitoren van hun Informatica productieomgevingen. Met behulp van HIPPO worden er prestatie indicatoren gemonitord met betrekking tot de Informaticasoftware, de hardware en de gebouwde datalogistieke stromen en dat in één overzicht. Zonder hulp van de systeembeheerder, de applicatie beheerder en/ of de Informaticaspecialist is men toch in staat de performance te monitoren van de totale omgeving.

Volgens Marc Connelly, directeur business development binnen Assertive Software: “In een tijd waarin er meer dan ooit op de kosten wordt gelet, betekent dat voor veel Informatica klanten de uitdaging om grote hoeveelheden gegevens in de kortst mogelijke tijd te verwerken.” Om deze uitdaging aan te kunnen gaan, heeft Assertive Software zogeheten “Informatica Grid omgevingen” gebouwd op basis van het Lean Data Integration model. Dit model kan optimale data-integratie oplossingen leveren en daarbij de IT-kosten verlagen. “HIPPO biedt de IT afdelingen controle en inzicht bij het halen van rendement (Return on Investment) op hun Informatica investeringen, het maximaliseren van productiviteit en het voorkomen van onnodige verspilling.”

Jaco Geluk, directeur E-mergo: “HIPPO is een spannende ontwikkeling in Nederland. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om hun Informatica-omgevingen efficienter te beheren, de IT-kosten te optimaliseren en ervoor te zorgen dat Lean Data Integration werkelijkheid wordt. De uitdaging van dit decennium is het omgaan met grote hoeveelheid data. Hippo gaat hier een hele positieve bijdrage aan leveren.

Over E-mergo:
E-mergo heeft zich gespecialiseerd in Business Intelligence oplossingen. Onder het motto ‘haal uit je bedrijf wat erin zit’ helpt E-mergo sinds 2001 organisaties bij het verbeteren van hun informatievoorziening. E-mergo levert innovatieve oplossingen voor haar relaties met geavanceerde Cognos GIS rapporten, Cognos versiebeheer en Qlikview applicaties. (www.e-mergo.nl)

Meer informatie:
Voor meer informatie over HIPPO of voor het downloaden van een gratis trial software, ga naar assertive-software.com/
Jaco Geluk E-mergo B.V (jaco.geluk@e-mergo.nl)
www.e-mergo.nl

Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van E-mergo  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2989 dagen
E-mergo contact  
Logo E-mergo
  085 016 04 11
  info@e-mergo.nl
  www.e-mergo.nl
E-mergo sociaal  
E-mergo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl