Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 21 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Nieuwe F5 storage-platformen: meer rendement voor kleine en middelgrote bedrijven

F5 breidt storagevirtualisatieproductlijn uit

Amsterdam, 13 juli 2011F5 Networks, Inc. (Nasdaq: FFIV) lanceert nieuwe platforms voor zijn ARX®-storagevirtualisatieoplossingen. Met de introductie van de ARX1500- en de ARX2500-appliances kunnen nu ook kleine en middelgrote bedrijven profiteren van de geavanceerde datamanagementoplossingen tegen een aantrekkelijke prijs. Voordelen zoals ononderbroken data migreren vanaf elk platform, sterk gereduceerde back-upwindows en verlaging van storagekosten zijn nu ook beschikbaar voor zulke bedrijven.

“Nu de economie snel digitaliseert, hebben kleine en middelgrote bedrijven te maken met een explosieve groei van digitale content. Zij staan voor verschillende uitdagingen op het gebied van datamanagement”, zegt Richard Villars, vicepresident Storage & IT Executive Strategies van IDC. “Oplossingen zoals de nieuwe ARX-producten van F5 profiteren van geavanceerde bestandsvirtualisatie. Daardoor zijn IT-beheerders in staat de prestaties van hun opslagsystemen te verbeteren en de beheerlast te verminderen.”

De ARX-oplossingen van F5 helpen bedrijven bij het vereenvoudigen en schalen van hun datamanagementinfrastructuren door het elimineren van statische verbindingen tussen gebruikers en hun opslag. Met de unieke bestandsvirtualisatiemogelijkheden van F5 kan een organisatie data naadloos migreren tussen bronnen zonder dat gebruikers dat merken en zonder downtime. De geautomatiseerde storage-tiering- en global namespace-functies helpen bedrijven bij het ontwikkelen van een strategie voor het opvangen van datagroei tegen de laagst mogelijke kosten.

De nieuwe ARX-platforms zorgen voor de volgende zaken.

· Lagere storagekosten en kleinere back-upwindows

Organisaties zijn tot nu toe gewend geweest om bij datagroei meer opslaghardware aan hun infrastructuur toe te voegen. Door de storage-tiering-mogelijkheden van de ARX-systemen kan een organisatie hoogwaardige storagebronnen toewijzen aan belangrijke of veelgebruikte bestanden. Voor algemene opslag is minder kostbare hardware in te zetten. Doordat de ARX-oplossingen voorzien in intelligente onderverdeling van bestanden met hoge en lage prioriteit, zijn back-upwindows te verkleinen.

· Automatisering van tijdrovende datamanagementtaken

De ARX-appliances leveren niet alleen storage-tiering-mogelijkheden. Zij stellen beheerders ook in staat om arbeidsintensieve processen voor algemeen datamanagement te automatiseren. Voorbeelden zijn het schalen van opslaginfrastructuren of het uitvoeren van datamigraties. IT-teams kunnen verder een op beleidsregels gebaseerde datamanagementaanpak implementeren. Daarbij worden standaardtaken geconfigureerd, geautomatiseerd en in lijn gebracht met de storage-eisen van de organisatie.

· Inzetten van krachtige en schaalbare oplossingen voor het ondersteunen van groei

Door de ARX-serie uit te breiden, versterkt F5 de propositie van deze productlijn. Deze speelt in op de eisen van bedrijven en ondersteunt ze in hun datamanagement. Kleine ondernemingen profiteren van de betere schaalbaarheid en hogere prestaties van de ARX1500. Voor middelgrote bedrijven biedt het ARX2500-platform onder meer ondersteuning voor 10 Gigabit Ethernet-netwerkinfrastructuren.

“De combinatie van schaalbaarheid, prestaties en prijs bij deze nieuwe platforms brengt de voordelen van bestandsvirtualisatie binnen handbereik van een grotere groep bedrijven”, zegt Mark Govan, EMEA Storage Division F5 Networks. “ARX blijft de enige oplossing die echte datamobiliteit en geautomatiseerd datamanagement biedt voor heterogene opslagomgevingen.”

Beschikbaarheid

De ARX1500 en ARX2500 zijn per direct beschikbaar.

Voor meer informatie
· ARX Series datasheet
· ARX1500 en ARX2500 SlideShare-presentatie
· Successtrategieën voor storagedatamigratie – IDC Q&A

Over F5 Networks
F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking (ADN). Het bedrijf helpt wereldwijd de grootste bedrijven en serviceproviders om maximaal te profiteren van virtualisatie, cloud computing en on demand IT. F5-oplossingen bieden ondersteuning bij de integratie van verschillende technologieën om zo meer controle over de infrastructuur en betere applicatiebeschikbaarheid en databeheer te realiseren. Dit resulteert in naadloze, veilige en snelle toegang tot applicaties vanaf zakelijke desktops en intelligente apparatuur. Een open architectuurraamwerk stelt F5-klanten in staat om bedrijfsbeleid in te zetten op ‘strategische controlepunten’ in de IT-infrastructuur en de publieke cloud. F5-producten bieden klanten de flexibiliteit die nodig is om IT af te stemmen op veranderende omstandigheden, on demand schaalbare oplossingen in te zetten en mobiele toegang tot data en diensten te beheren. Wereldwijd opererende organisaties, service- en cloud-providers en vooraanstaande online bedrijven vertrouwen op F5 om hun IT-investeringen te optimaliseren en hun business te versterken. Voor meer informatie: www.F5networks.nl.

Volg @f5networks op Twitter of bezoek de Facebook-pagina voor meer informatie over F5, zijn partners en technologie. Voor een compleet overzicht van communitywebsites van F5: www.f5.com/news-press-events/web-media/community.html.

Voor meer informatie:
F5 Networks
Judith Veenhouwer
Telefoon: +31 (0)20 700 55 26

E-mail: J.Veenhouwer@F5.com
www.F5networks.nl

Progress Communications
Inger Hund / Pauline Hartsuiker
Telefoon: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: F5@progresscommunications.nl
www.persberichtonline.nl
Laatste van F5  
Mobiele operators starten steeds meer eigen 5G core netwerken

F5 focust op beveiliging van apps en API’s die digitalisering verder moderniseren

Pandemie stimuleert app-modernisering, AI en Edge Computing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 21 dagen
F5 contact  

Logo F5

  +31(0)20-2014950
  f5.com
F5 sociaal  


F5 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl