www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 21 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Juniper Networks benoemt twee nieuwe topmanagers

Bask Iyer wordt Chief Information Officer en Martin J. Garvin Senior Vice-President of Manufacturing Operations

Schiphol-Rijk, 13 juli 2011 – Juniper Networks (NYSE: JNPR) benoemt Bask Iyer tot Senior Vice-President en Chief Information Officer (CIO) en Martin J. Garvin tot Senior Vice-President of Manufacturing Operations. Dit zijn twee belangrijke nieuwe benoemingen binnen het operationele Juniper-team. Iyer komt over van Honeywell, waar hij de functie van algemeen CIO vervulde. Daarnaast was hij lid van het managementteam dat richting gaf aan de IT-visie, strategie en planning. Garvin was hiervoor Senior Vice-President en Chief Procurement Officer van Dell. Hij was daar verantwoordelijk voor de wereldwijde supply chain van Dell.

“Ik ben zeer verheugd om twee competente mensen aan het Juniper-team te kunnen toevoegen”, zegt Mike Rose, Executive Vice-President of Service, Support and Operations van Juniper Networks. “Bask is een doorgewinterde leidinggevende met een uitgebreide kennis van, en expertise in diverse branches. Hij kan sterk bijdragen aan het uitvoeren van onze visie op het nieuwe netwerk en het uitbreiden van onze diensten naar nieuwe marktsegmenten. De rijke ervaring die Martin heeft op het gebied van inkoop, productie en supply chain management, speelt daarnaast een belangrijke rol in de voortdurende groei en succes van het bedrijf.”

Iyer is verantwoordelijk voor het beschermen van de bedrijfskritische informatie, het intellectuele eigendom en de fysieke hulpbronnen van Juniper Networks. Daarnaast zal hij een strategisch plan implementeren, dat ervoor zorgt dat alle IT-systemen in lijn met elkaar werken. Dit alles ondersteunt de meerjarige bedrijfsgroei en operationele doelen. Garvin is verantwoordelijk voor de productie- en supply chain-strategie van Juniper. Daarnaast werkt hij aan de processen, systemen en tools die zorgen voor een voorspelbare en schaalbare levering van kwaliteitsproducten aan Juniper-klanten wereldwijd. Iyer en Garvin rapporteren direct aan Rose.

Iyer heeft in zijn elf jaar bij Honeywell een grote variëteit aan functies bekleed. Zo gaf hij leiding aan het transformatieprogramma voor alle wereldwijde functies, waaronder die in ICT, financiën, human resources, vastgoed en inkoop. Andere functies die Iyer vervulde, waren CIO van Honeywell Transportation Systems en General Manager Asia-Pacific. Daarvoor werkte Iyer vijf jaar lang als CIO van Consumer Healthcare R&D bij GlaxoSmithKline Beecham. Verder bekleedde hij seniorfuncties bij Johnson & Johnson en CTS Corporation. Iyer studeerde Computerwetenschappen aan de Technische Universiteit in Florida. Ook behaalde hij een bachelor in Mechanical Engineering aan de Annamalai University in India.

Garvin heeft bijna dertig jaar ervaring in inkoop, productie en supply chain management. Hij heeft elf jaar lang bij Dell gewerkt als Vice-President of Global Procurement en daarna als Senior Vice-President en Chief Procurement Officer. Garvin beheerde ook alle uitbestede productie bij ODM- en EMS-leveranciers. Hier was hij verantwoordelijk voor kosten, kwaliteit, capaciteitsplanning en uitvoering. Voordat hij bij Dell werkte, bekleedde hij leidinggevende functies bij NetEdge Systems, Logitech, Sun Microsystems en Hewlett-Packard. Garvin heeft een MBA en een graad in Biologische Wetenschappen, beide behaald op de San Jose State University.

###

Over Juniper Networks
Juniper Networks is specialist in netwerkinnovatie. Van apparatuur tot datacenter, van consument tot de cloud: Juniper biedt innovatieve software, technologie en systemen die het gebruik en de kosteneffectiviteit van netwerken transformeren. Het bedrijf bedient klanten en partners wereldwijd en draaide in het afgelopen jaar een omzet van meer dan drie miljard dollar. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:

Juniper Networks
Rebecca Cradick
Tel.: +44 (0)1372 385 655
E-mail: rcradick@juniper.net

LVTPR
Gijs van Beek / Lianne van Dijk
Tel.: +31 (0)30-65 65 070
E-mail: juniper@lvtpr.nl
Laatste van Juniper Networks  
Juniper Networks realiseert mijlpaal met langste ‘live’ 400GbE-verbinding

Juniper Networks vereenvoudigt wereldwijd partnerprogramma en richt zijn focus op de door AI aangestuurde onderneming

Juniper Networks brengt beheereenvoud naar datacenters met Contrail Insights
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 21 dagen
Juniper Networ.. contact  

Logo Juniper Networks

  +31 20-712-5700
  www.juniper.net
Juniper Networ.. sociaal  


Juniper Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl