Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 103 dagen geleden)
Bedrijf:

Softline Solutions is eerste gespecialiseerde Novell partner voor ZENworks Asset Management

Utrecht, 23 juni 2011 – Novell heeft Softline Solutions Netherlands onlangs aangesteld als Specialized ZENworks Asset Management Partner. Voor Softline Solutions, onafhankelijk en internationaal expert op het gebied van onder andere Software Asset Management (SAM) vraagstukken, is Novell de eerste Gold Technology Partner. Het partnership tussen beide partijen zal voor Softline Solutions een diversiteit van SAM tools bieden, waar Novell een verdieping van haar bestaande oplossing ziet ontstaan. Softline Solutions is de eerste in de Benelux die toetreedt tot het netwerk van Novell als ZENworks Asset Management Partner.

Met Novell ZENworks Asset Management kunnen bedrijven en instellingen het beheer over IT-producten vereenvoudigen. De applicatie bundelt licentie-, installatie- en gebruiksgegevens van software en hardware en dat maakt het mogelijk om IT-kosten te verlagen en beter te voldoen aan beveiligingseisen. Volgens Mark-Peter Mansveld, Director End User Computing Benelux van Novell voegt Softline Solutions nog iets extra’s toe aan de applicatie: “Softline Solutions gaat verder dan uitsluitend de implementatie van de ZENworks Asset Management-oplossing. Softline Solutions ondersteunt klanten bij het inrichten en vastleggen van de processen rondom Software Asset Management. Op die manier legt de organisatie een stevig fundament voor continue controle, effectief beheer, beheersbaarheid van IT-kosten en het voldoen aan regelgeving.”

Dennis Montanje, Managing Director Softline Solutions Netherlands B.V. is blij met het samenwerkingsverband met Novell. “De ZENworks-suite biedt uitstekende mogelijkheden voor de implementatie van professioneel en gedegen Software Asset Management. Maar om Software Asset Management op de juiste manier in te bedden in de organisatie is meer nodig, zoals de inrichting van processen, het vastleggen van procedures en het opleiden van medewerkers. In de samenwerking met Novell kan Softline Solutions nu een organisatie een grotere diversiteit van tooling aanbieding, zodat er een sterkere onafhankelijkheid ontstaat voor wat betreft de software tooling.”

Over Softline Solutions Netherlands B.V.
Softline Solutions Netherlands B.V. is een internationale organisatie waarbij onafhankelijkheid, ervaring en ambitie voorop staan.

Onafhankelijkheid: In een snel veranderende wereld hebben organisaties behoefte aan een onafhankelijk specialist die ondersteuning biedt in het softwarelandschap, om bijbehorende contracten en regelgeving transparant te maken. Als expert op het gebied van Software Asset Management en License Consultancy wordt een totaaloplossing geboden waardoor het betreffende management gefundeerde beslissingen kan maken ten aanzien van de inzet, het gebruik en de kosten van software.

Ervaring: Onze dienstverlening combineert advies op strategisch en tactisch niveau met oplossingen en ondersteuning op het operationele vlak, waarbij onze focus altijd ligt op op maat gesneden advies. Wij bieden u jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van implementatie van ondermeer Software Asset Management diensten, alsmede License Consultancy en Multivendor Premier Support. Onze consultants hebben ervaring in complexe omgevingen van instellingen in heel Europa, van middelgrote organisaties tot multinationals, van commerciële organisaties tot overheidsinstellingen.

Ambitie: Softline Solutions maakt onderdeel uit van de snel groeiende Softline Group. De jarenlange gevestigde IT-specialist heeft na een herstructurering in 2010 de ambitie uitgesproken om in 2013 dé toonaangevende specialist te zijn op het gebied van Software Asset Management en Multivendor Premier Support in Europa. Inmiddels beschikt de Softline Group naast Nederland over vestigingen in Duitsland, België, Noorwegen en Frankrijk.

Voor meer informatie: www.softline-solutions.nl.

Over Novell
Novell, Inc., een wereldwijde leverancier van zakelijke software, helpt bedrijven bij het efficiënter werken en effectiever samenwerken. Het portfolio van Novell omvat collaboration- en datamanagement oplossingen voor e-mail- en agendabeheer, collaboration en bestands- en printerbeheer. Daarnaast biedt Novell endpoint managementoplossingen voor het lifecyclemanagement en de endpoint beveiliging van desktops. Dankzij de oplossingen van Novell bereiken bedrijven hogere productiviteitsniveaus en verminderen ze tegelijkertijd kosten, complexiteit en risico's. Ga voor meer informatie naar www.novell.com.

###

Voor meer persinformatie:
Karin van Geelen, Yellow Communications, telefoon 023 555 34 24,
e-mail karin@yellow-communications.com

De digitale perskamer inclusief beeldmateriaal is beschikbaar via www.novell.com/media/

Achtergrondinformatie is beschikbaar via www.novell.com/news/press/resources.html

Novell is een geregistreerde handelsmerk van Novell, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. * Alle handelsmerken van derde partijen zijn eigendom van hun respectieve houders.
Laatste van Novell Benelux  
Novell ondersteunt Samsung KNOX

Mobile Life Tour biedt organisaties optimale mobiele beveiliging met bestaande middelen

Novell kondigt beschikbaarheid aan van Filr: de zakelijke oplossing voor het veilig mobiel delen van bestanden
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 103 dagen
Novell Benelux contact  

Logo Novell Benelux

  +31(0)172 50 55 55
  contact-nl@novell.com
  www.novell.nl
Novell Benelux sociaal  


Novell Benelux tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Avinty (GGZ)
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo Northwave
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Intel
Logo Boomi
Logo Ctac N.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90553 persberichten
- 5915 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 9848 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com