www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2515 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 105 dagen geleden)
Bedrijf:

Softwareleverancier Quintiq live met project-ERP-oplossing van Deltek

Amstelveen, 23 juni 2011 – Softwareleverancier Quintiq neemt de project-ERP-oplossing Maconomy van Deltek in gebruik. Quintiq koos na een uitgebreid selectietraject voor Maconomy van Deltek. Deze oplossing sluit het best aan bij de eisen en wensen van Quintiq. Het bedrijf zocht naar een geïntegreerde oplossing voor projectmanagement en bedrijfsbrede financiële administratie en consolidatie. Quintiq ontwikkelt geavanceerde planningsoftware die bedrijven wereldwijd inzetten.

Quintiq startte halverwege 2010 de selectie voor een ERP-omgeving om de snelle internationale groei van het bedrijf beter te ondersteunen. De softwareleverancier is actief in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. In deze regio’s richt Quintiq zich met zijn planningsoftware op verschillende sectoren waaronder de metaalindustrie, logistiek en transport, de luchtvaartsector en algemene personeelsplanning. Het bedrijf zocht naar een projectgeoriënteerde business-oplossing om de activiteiten te consolideren in één systeem. Een van de belangrijkste criteria van Quintiq was het creëren van realtime inzicht in de (project)inkomsten en kosten van alle kantoren wereldwijd. Quintiq wilde deze bedrijfsgegevens per land en per business unit verzamelen en analyseren. Maconomy ondersteunt dit proces, waardoor het voor Quintiq nu eenvoudiger is om alle bedrijfsgegevens te analyseren.

“Deltek heeft zijn belofte waargemaakt door de oplossing binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget te implementeren”, zegt Claudio Arts, Finance Manager bij Quintiq. “Door de specifieke functionaliteit in Maconomy, die gericht is op multinationals, weten wij nu steeds wat er gebeurt in onze vestigingen. Wereldwijd werkt iedereen binnen de organisatie nu met hetzelfde systeem, waardoor we realtime inzicht hebben in kosten en opbrengsten, en consolidatie veel eenvoudiger is.”

“Quintiq is de perfecte aanvulling op ons groeiende klantenbestand. We zijn verheugd dat deze wereldspeler nu van ons product gebruikmaakt. Maconomy is gebaseerd op meer dan twintig jaar ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij projectgestuurde professionele dienstverleners. We zijn dan ook enthousiast dat we Quintiq nu helpen bij het structureel stroomlijnen van de bedrijfsprocessen”, zegt Henk Jan Onstwedder, Managing Director van Deltek Benelux.

###

Over Quintiq
Quintiq biedt geavanceerde planning-, scheduling- en supply chain-software. De software van het snelgroeiende bedrijf, opgericht in 1997, ondersteunt planning en optimalisatie van complexe bedrijfsprocessen in de gehele organisatie. De twee hoofdvestigingen van Quintiq bevinden zich in Nederland en de Verenigde staten. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Australië, China, Finland, Duitsland, Italië, Maleisië en het Verenigd Koninkrijk. Quintiq wordt gebruikt op meer dan vijfhonderd locaties in 75 landen. Voor meer informatie: www.quintiq.com. Twitter: www.twitter.com/quintiq.

Over Deltek
Deltek (Nasdaq: PROJ) is de wereldwijde marktleider op het gebied van ERP-software voor projectgestuurde, professionele, dienstverlenende ondernemingen en overheidsinstellingen. Al tientallen jaren bieden we resultaatgerichte en heldere inzichten waarmee we onze klanten ondersteunen bij het realiseren van hun businesspotentieel. Ruim 14.000 organisaties en 1.8 miljoen gebruikers in meer dan 80 landen vertrouwen op Deltek om hun businessresultaten te meten, de performance te optimaliseren, hun activiteiten te stroomlijnen en nieuwe winstgevende projecten te genereren. Deltek – Know more. Do more.™

Meer informatie is te vinden op: www.deltek.com en www.deltek.nl.

Deltek heeft in de Benelux vestigingen in Amstelveen en Diegem, van waaruit onze klanten worden ondersteund door lokale implementatieteams. Voorbeelden van klanten: Deltares, Quintiq, 2Organize, CTG, Mirabeau, Devoteam, LBi Lost Boys, CED, VODW Marketing, Saatchi & Saatchi, BBDO en Tauw.

Voor meer informatie:
Deltek
Henk Jan Onstwedder, Managing Director Deltek Nederland
E-mail: hjo@maconomy.com
Telefoon: +31 (0)20 – 347 30 83

LVTPR
Marije Perdon / Hanneke Faber
E-mail: deltek@lvtpr.nl
Telefoon: +31 (0)30 – 656 50 70
Laatste van Deltek  
Nederlands architecten- en ingenieursbureau Van den Berg Groep kiest voor Deltek om groei te stimuleren

Belgisch researchinstituut VITO kiest Deltek Maconomy om groei te stimuleren

Vooraanstaand ingenieursbureau Deerns kiest voor Deltek Vision
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 105 dagen
Deltek contact  

Logo Deltek

  +31 020 347 3080
  info@deltek.nl
  www.deltek.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90543 persberichten
- 5912 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9830 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers