Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2515 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 105 dagen geleden)
Bedrijf:

Convenant voor klantvriendelijkheid

Edpnet past de bepalingen van het Belgisch convenant ook in Nederland toe.

Nadat Youp van ’t Hek eind 2010 zijn kruistocht tegen de Nederlandse helpdesks begon, waaide de hele heisa ook over naar België. Het Belgische radioprogramma ‘Peeters & Pichal’, consumentenorganisatie ‘Test-Aankoop’ en Minister van Ondernemen Vincent Van Quickenborne namen het initiatief om de basiseisen voor een klantvriendelijk beleid van bedrijven in een convenant vast te leggen. Als onafhankelijk telecomprovider was edpnet één van de eerste operatoren die enthousiast mee op de kar sprong. Nu staat het zogenaamde ‘Charter voor Klantvriendelijkheid’ op punt en hebben alle partners het convenant ondertekend. Het spreekt voor zich dat edpnet voor haar Nederlandse klanten dezelfde inspanningen levert.

Het convenant, dat de basis voor een klantvriendelijk beleid omschrijft en focust op de werking van servicedesks, wordt van kracht op 1 januari 2012. Edpnet maakt zich sterk al geruime tijd de bepalingen van het convenant actief toe te passen voor alle klanten, ook in Nederland. Hiermee bewijst de provider eigenlijk helemaal geen convenant nodig te hebben om de werking van haar klantendienst te optimaliseren.

Edpnet levert voortdurend inspanningen om de telefonische wachttijden tot een absoluut minimum te beperken (max. 2,5 min.volgens het convenant) en e-mails en brieven snel te beantwoorden. Bovendien streeft de telco zoveel mogelijk transparantie na in haar productrange, contracten en facturatie.

Joachim Slabbaert, Chief Operations Officer bij edpnet: “Wat in het convenant omschreven staat, is voor edpnet niet meer dan normaal. Zo gaan we prat op onze korte wachttijden bij telefonische oproepen, om maar één voorbeeld te noemen.”

Klantendienstverantwoordelijke Kris Verdonck beaamt de vlotte werking van de helpdesk: “De gemiddelde wachttijd bij edpnet bedraagt ca. 90 seconden. Sedert de ingebruikname van onze nieuwe telefooncentrale krijgt de klant trouwens een bericht te horen wanneer de grens inzake wachttijd onverhoopt toch zou dreigen overschreden te worden. De klant die zijn gegevens achterlaat, wordt snel en kostenloos door de klantendienst teruggebeld.”

De volledige inhoud van het convenant is voor edpnet een evidentie. Toch benadrukt de telecomprovider bijzonder verheugd te zijn met het toenmalige initiatief en het uiteindelijke resultaat dat dit vandaag heeft opgeleverd. Dit engagement kadert perfect in de edpnet-missie ‘common sense internet’. Edpnet zegt met andere woorden onverbloemd waar het op staat en werkt actief aan de tevredenheid van de consument. “Da’s nogal logisch”, voegt Joachim Slabbaert toe. “Er zijn al frustraties genoeg!”

Voor meer informatie:
edpnet BV
Karolien Van Acker - MarCom Manager
Haaksbergweg 5 - 1101 BP Amsterdam
T +31 (0)20 7 129 415
k.vanacker@edpnet.net
www.edpnet.nl

edpnet is een onafhankelijke telecomleverancier. Wij zijn geen onbeduidend onderdeel van een andere provider maar staan al meer dan 10 jaar stevig in onze eigen schoenen en werken hard om onze klanten een prima prijs, dito kwaliteit en snelle, persoonlijke service te bieden.

edpnet werkt wereldwijd en uitgebreid. Wij zijn actief in Nederland, Rusland, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Onze diensten in een notendop: ADSL, ADSL2+, VDSL, IP-transit, SDSL, EFM, leased lines, glasvezel- en inbelverbindingen, telefonie, shared hosting, dedicated hosting, colocatie, streaming, domeinnaamregistratie en hardware (modems, routers, …).

edpnet groeit dankzij gezond verstand. Common sense internet: dat is onze sterkte en dat valt duidelijk in de smaak. edpnet blijft dan ook gezellig groeien en telt meer dan 80 voltijdse medewerkers en meer dan 450 razend enthousiaste resellers. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en voordelen voor onze klanten.
Laatste van EDPnet BV  
Van Stockholm naar Sint-Petersburg (en terug …) met snelheden tot 6,4 Tbps.

Convenant voor klantvriendelijkheid

Edpnet neemt gebruiksvriendelijke FRITZ!Box-modems op in range.
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 105 dagen
EDPnet BV contact  

Logo EDPnet BV

  020-7129415
  info@edpnet.nl
  www.edpnet.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90543 persberichten
- 5912 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9830 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl