www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 64 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Natasja la Lau

Belangrijke personele versterking voor Qwise

Gestage groei dankzij focus op virtualisatie en cloud computing

Amsterdam, 12 mei 2011 – Qwise, specialist in virtualisatie en cloud computing, heeft onlangs drie nieuwe medewerkers benoemd in belangrijke strategische posities. Ed Gerber, Armand Kühnen en Gerhard Messink traden in de afgelopen periode kort na elkaar in dienst om de verdere groei van Qwise vorm te geven. Bij Qwise werken ruim 100 medewerkers.

De nieuwe medewerkers hebben alle drie een achtergrond in de IT: in sales, support en outsourcing. Ed Gerber is aangetreden als Manager Transition & Operation Services en in die functie verantwoordelijk voor de Outsourcing- en Projectenorganisatie. Voor hij in dienst trad bij Qwise was hij onder meer werkzaam bij KLM en een aantal kleinere (IT-)organisaties. Armand Kühnen is accountmanager voor Qwise en onder meer verantwoordelijk voor de detachering van eigen en externe medewerkers. Armand werkte hiervoor onder meer bij Atos Origin. Gerhard Messink is in dienst getreden als accountmanager en is afkomstig van Ictivity waar hij in een vergelijkbare functie werkzaam was.

‘De mens centraal’
Ed Gerber: “Qwise was op zoek naar een mens die enerzijds verstand heeft van beheer en support en anderzijds van projectmanagement en daarin de aansturing zal doen van beide disciplines. Ik zeg bewust mens, omdat bij Qwise ‘de mens’ centraal staat. Je krijgt hier namelijk de ruimte om je verder te ontwikkelen en je ideeën uit te voeren. Daarbij is Qwise een no nonsense-organisatie die snel kan inspringen op vragen uit de markt en altijd een adequate oplossing kan realiseren.”

‘Hoog niveau’
Armand Kühnen leerde Qwise kennen in zijn vorige functie als resourcemanager bij Atos Origin. “De samenwerking met Qwise was altijd erg prettig. Ook het hoge niveau van de specialisten van Qwise die ik inhuurde, viel mij steeds op. Ik kreeg al snel een goede band met Qwise en besloot begin dit jaar de overstap te maken. Die stap is mij bijzonder goed bevallen.”

‘Focus op business van klanten’
Gerhard Messink: “Ik heb voor Qwise gekozen met name vanwege de open cultuur waarin iedereen vooral met hart en ziel aan het werk is en vanwege de focus op de business van de klanten. Maar ook de ambitie van Qwise en het groeipotentieel spreken mij zeer aan. Qwise wil de komende jaren flink blijven groeien en het lijkt mij een mooie uitdaging om hier als sales mijn aandeel in te mogen leveren.”

Qwise blijft groeien
Qwise groeit jaar op jaar sterk, mede dankzij de expertise in en focus op virtualisatie en cloud computing. In 2009, voor veel IT-organisaties een mager jaar, zag Qwise de omzet met ongeveer een derde stijgen en ook 2010 was een succesvol jaar. Qwise heeft vrijwel doorlopend behoefte aan gekwalificeerde IT-ers die een bijdrage willen leveren aan de ondersteuning van klanten bij het behalen van hun business-doelstellingen en daarmee aan de verdere groei van Qwise.

Over Qwise
Qwise, onderdeel van de Vision IT Group is specialist in virtualisatie en cloud computing. Het bedrijf zorgt ervoor dat bedrijfsapplicaties en -informatie altijd en overal beschikbaar zijn. Hiervoor heeft het bedrijf 100 hoog opgeleide en ervaren experts in dienst die zorgen voor een optimale integratie van diverse systemen met technologieën van onder andere Citrix, HP, Microsoft, NetApp, RES Software en VMware. Qwise zet haar kennis in door middel van consultancy, implementatie, outsourcing en detachering. In september 2010 heeft Qwise Nebula Worqspace geïntroduceerd, een werkplekvorm volledig uit de cloud, die afzonderlijke applicaties geïntegreerd en op maat aanbiedt.

Qwise is één van de meest toonaangevende Citrix Authorized Learning Centers (CALC) in de Benelux en tevens Microsoft Certified Partner for Learning Solutions en RES Authorized Learning Center. Qwise is gevestigd in Amsterdam.


Neem voor meer informatie contact op met:
Lotte Nijkamp, Yellow Communications, telefoon: 023-5553424 of 06-41277501 , e-mail: lotte@yellow-communications.com
Laatste van Qwise B.V.  
Regionale ICT Dienst Utrecht (RID) kiest voor Qwise

Qwise detacheert met garantie op resultaat

Met Qwise kiest William Schrikker Groep voor kwaliteit van desktopvirtualisatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 64 dagen
Qwise B.V. contact  

Logo Qwise B.V.

Qwise B.V. sociaal  


Qwise B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl