Datum: (2624 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Natasja la Lau

Qwise wordt RES Authorized Service Provider

RES Software afrekenen per gebruikAmsterdam, 9 mei 2011 – Qwise, specialist in virtualisatie en cloud computing, is RES Authorized Service Provider geworden. Qwise is een van de eerste partijen die deze status heeft gekregen. Als officiële partner van RES Software heeft Qwise rechtstreeks toegang tot de specialistische, technische en commerciële ondersteuning van RES Software. RES Workspace Manager en RES Automation Manager zijn belangrijke componenten van Qwise Nebula. Nebula is een nieuw soort werkplek, waarbij medewerkers hun desktop, inclusief alle applicaties, uit de cloud halen.

Qwise is al enige jaren gecertificeerd als RES Gold Partner en RES Authorized Learning Center. Met de aanstelling als RES Authorized Service Provider kunnen klanten van Qwise de licenties van RES Software nu ook per persoon, per maand afrekenen. Qwise heeft gecertificeerde engineers in dienst en toegang tot de kennis en het uitgebreide partnernetwerk van RES Software.

Deskundige en betrokken partner
Jeroen Storm, Regional Director Benelux van RES Software, is verheugd over de intensievere samenwerking met Qwise: “We werken natuurlijk al langere tijd samen met Qwise en voor ons is dit bedrijf een voorbeeld van een deskundige en betrokken partner die voor haar klanten de mogelijkheden van RES Software optimaal benut. Dat maakt de samenwerking ook erg prettig.”

De cloud is de toekomst
Abram Schermer, directeur van Qwise, is blij met de aanstelling als RES Authorized Service Provider. “De RES Software technologieën vormen een belangrijk onderdeel van Qwise Nebula, onze innovatieve oplossing voor werken vanuit de cloud. Dankzij dit nieuwe concept hoeven bedrijven en instellingen niet vooraf te investeren in een IT-omgeving op maat, maar betalen ze alleen voor het daadwerkelijke gebruik van de software. Dat is waar het zeker naar toe gaat in de markt. De cloud is de toekomst. Betalen voor gebruik – en niet voor bezit – is binnen afzienbare tijd hét businessmodel. Dankzij het partnerschap met RES Software zetten wij en daarmee onze klanten daarin weer een belangrijke stap.”

Over Qwise
Qwise, onderdeel van de Vision IT Group is specialist in virtualisatie en cloud computing. Het bedrijf zorgt ervoor dat bedrijfsapplicaties en -informatie altijd en overal beschikbaar zijn. Hiervoor heeft het bedrijf 100 hoog opgeleide en ervaren experts in dienst die zorgen voor een optimale integratie van diverse systemen met technologieën van onder andere Citrix, HP, Microsoft, NetApp, RES Software en VMware. Qwise zet haar kennis in door middel van consultancy, implementatie, outsourcing en detachering. In september 2010 heeft Qwise Nebula Worqspace geïntroduceerd, een werkplekvorm volledig uit de cloud, die afzonderlijke applicaties geïntegreerd en op maat aanbiedt.

Qwise is één van de meest toonaangevende Citrix Authorized Learning Centers (CALC) in de Benelux en tevens Microsoft Certified Partner for Learning Solutions en RES Authorized Learning Center. Qwise is gevestigd in Amsterdam.

###

Neem voor meer informatie contact op met:
Lotte Nijkamp, Yellow Communications, telefoon: 023 - 555 34 24 of 06 – 412 77 501, e-mail: lotte@yellow-communications.com