www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (3058 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Natasja la Lau

Partnership tussen Qwise en PC-WARE optimaliseert dienstverlening naar klanten

Amsterdam, 3 mei 2011 – Qwise, specialist in virtualisatie en cloud computing, en PC-WARE, toonaangevend IT-licentiespecialist, zijn gestart met een intensieve samenwerking. De bedrijven zien hun klanten als de grote winnaars van het partnership, omdat ze elkaars portfolio aanvullen. PC-WARE voegt gespecialiseerde ondersteuning en kennis op het gebied van licenties toe en Qwise voegt een breed pakket aan virtualisatiediensten en –advies en cloudoplossingen toe.

PC-WARE en Qwise werkten al op projectbasis samen, maar hebben nu hun samenwerking geïntensiveerd en geformaliseerd. Dankzij PC-WARE hebben de klanten van Qwise direct toegang tot de licentiekennis en de expertise in Software Asset Management. De klanten van PC-WARE profiteren door de samenwerking van bredere ondersteuning en service in met name virtualisatie- en cloudtrajecten. PC-WARE en Qwise trekken tevens gezamenlijk op bij het werven van nieuwe klanten.

Complementaire dienstverlening
Marc Betgem, tot voor kort Algemeen Directeur Nederland van PC-WARE en sinds 1 april 2011 verantwoordelijk voor de gehele PC-WARE Benelux organisatie, is blij met het partnership: “Qwise is in Nederland één van de toonaangevende IT-dienstverleners op het gebied van cloud computing en virtualisatie en die diensten, advisering en service bieden wij graag aan onze klanten. De samenwerking biedt ons ook de gelegenheid om onze toegevoegde waarde en expertise bij bedrijven en instellingen al in het adviestraject aan te tonen. Hierdoor kunnen we onze klanten totaaloplossingen op het gebied van software aanbieden, van advies bij de aanschaf tot en met de installatie en het beheer van softwarelicenties. In eerdere samenwerking is al duidelijk geworden dat we complementair zijn en dat we ook uitstekend als bedrijven bij elkaar passen; wat betreft omvang, cultuur en in onze serviceopvattingen.”

Sterkere propositie
Directeur Abram Schermer van Qwise ziet in de samenwerking alleen maar voordelen. “We hebben nu rechtstreeks beschikking over de licentiekennis en –ervaring van PC-WARE voor een breed softwareaanbod. Dat maakt onze propositie sterker: het betekent dat we onze bestaande en nieuwe klanten beter van dienst kunnen zijn bij advies over licenties en Software Asset Management. Dankzij de sterke en internationale positie van PC-WARE – het bedrijf is onder één van de grootste Microsoft Large Account Reseller in de gehele EMEA-regio – kunnen wij bovendien concrete inkoopvoordelen aan onze klanten doorgeven. Daarbij verloopt de samenwerking bijzonder prettig.”

Over PC-WARE
PC-WARE wordt beschouwd als een van de toonaangevende, fabrikantonafhankelijke ICT Solution Providers in Europa. In haar core business software (softwarelicenties, advies over licentieovereenkomsten en Software & IT Asset Management), is PC-WARE marktleider in Europa. De focusgebieden van de Nederlandse PC-WARE organisatie, gevestigd in Amsterdam, zijn virtualisatie, IT-beveiliging, Oracle en Microsoft licensing & solution advising en Software Asset Management. PC-WARE heeft vestigingen in 28 landen in Europa, Afrika en Azië van waaruit ongeveer 1.700 medewerkers actief zijn voor overheden, middelgrote bedrijven en grote, wereldwijd opererende klanten. Het hoofdkantoor van PC-WARE is gevestigd in Leipzig (Duitsland). www.pc-ware.nl

Over Qwise
Qwise, onderdeel van de Vision IT Group is specialist in virtualisatie en cloud computing. Het bedrijf zorgt ervoor dat bedrijfsapplicaties en -informatie altijd en overal beschikbaar zijn. Hiervoor heeft het bedrijf 100 hoog opgeleide en ervaren experts in dienst die zorgen voor een optimale integratie van diverse systemen met technologieën van onder andere Citrix, HP, Microsoft, NetApp, RES Software en VMware. Qwise zet haar kennis in door middel van consultancy, implementatie, outsourcing en detachering. In september 2010 heeft Qwise Nebula Worqspace geïntroduceerd, een werkplekvorm volledig uit de cloud, die afzonderlijke applicaties geïntegreerd en op maat aanbiedt.

Qwise is één van de toonaangevende Citrix Authorized Learning Centers (CALC) in de Benelux en tevens Microsoft Certified Partner for Learning Solutions en RES Authorized Learning Center. Qwise is gevestigd in Amsterdam.Neem voor meer informatie contact op met:
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Qwise B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3058 dagen
Bron:
PR bron: Natasja la Lau
Qwise B.V. contact  
Logo Qwise B.V.
Qwise B.V. sociaal  
Qwise B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl