Datum: (2636 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Natasja la Lau

Qwise biedt als één van eerste Microsoft-partners ter wereld officiële Office 365-trainingenAmsterdam, 3 mei 2011 – Qwise, specialist op het gebied virtualisatie en cloud computing, gaat als één van de eerste Microsoft-partners ter wereld officiële Office 365-trainingen verzorgen. De trainingen zijn beschikbaar in twee varianten: een ééndaagse training voor beslissers en salesprofessionals en een driedaagse training gericht op IT-professionals. De eerste ééndaagse training vindt plaats op 9 mei, de eerste driedaagse training van 10 tot en met 12 mei. Daarnaast organiseert Qwise in samenwerking met Compu'Train en Microsoft een Office 365 Roadshow die eind mei van start gaat.

Office 365 is de opvolger van Microsoft’s Business Productivity Online Suite (BPOS) en maakt de kracht van cloud computing beschikbaar voor bedrijven van iedere omvang. Microsoft Office 365 bevat cloudversies van Microsoft’s toepassingen voor e-mail, communicatie en samenwerking, zoals Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online, in combinatie met Office Professional Plus desktop suite. Microsoft neemt gebruikers van Office 365 de verantwoordelijkheid voor beheer, performance, betrouwbaarheid en beveiliging uit handen en biedt daarbij een uptimegarantie van 99,9 procent. Office 365 is half april als beta uitgekomen en komt in de loop van 2011 officieel beschikbaar.

Qwise biedt ééndaagse en driedaagse Office 365-trainingen. De ééndaagse training biedt deelnemers een inleiding op Office 365 en richt zich met name op beslissers en salesprofessionals. Daarnaast verschaft de ééndaagse training deelnemers de voorkennis die nodig is voor de driedaagse training. De driedaagse training is gericht op IT-professionals en gaat zeer uitgebreid in op de uiteenlopende mogelijkheden van Office 365, inclusief hands-on labs.

Wim van Vliet, Partner Skills Development Manager bij Microsoft: “Qwise heeft zich in vroeg stadium gespecialiseerd in Microsoft Office 365, ondermeer door deelname aan diverse technische workshops van Microsoft. Daardoor is Qwise ruim voor de introductie van Office 365 klaar om technische medewerkers, maar ook beslissers van Microsoft klant- en partnerorganisaties op maat te ondersteunen en te trainen. Microsoft ziet Qwise als de ‘go to’ opleider voor Microsoft Office 365.”

De trainingen worden verzorgd door Jasper Kraak, trainer en consultant bij Qwise. Kraak heeft ruime ervaring opgedaan met de test- en bètaversies van Office 365 en heeft uit naam van Microsoft al diverse informatieve en educatieve sessies over Office 365 verzorgd.

De eerste ééndaagse training vindt plaats op 9 mei, de eerste driedaagse training van 10 tot en met 12 mei. De rest van het jaar zullen beide trainingen één maal per maand worden verzorgd. Alle trainingen vinden plaats bij Qwise te Amsterdam.

Zie voor meer informatie over en aanmelding voor de trainingen: www.qwise.nl/office365training

Office 365 Roadshow
Vanaf eind mei organiseert Qwise bovendien in samenwerking met Compu'Train en Microsoft de Office 365 Roadshow, een zestal gratis seminars die gedurende de zomermaanden verspreid door het land worden gehouden en in een halve dag een introductie geven op de mogelijkheden van Office 365.

Zie voor meer informatie over en kosteloze aanmelding voor de roadshow: www.qwise.nl/office365roadshow

Over Qwise
Qwise, onderdeel van de Vision IT Group, is een gespecialiseerde system integrator op het gebied van virtualisatie en cloud computing. Qwise zorgt ervoor dat bedrijfsapplicaties en -informatie altijd en overal beschikbaar zijn. Hiervoor heeft het bedrijf 100 hoog opgeleide en ervaren experts in dienst die zorgen voor een optimale integratie van diverse systemen met technologieën van onder andere Citrix, HP, Microsoft, NetApp, RES Software en VMware. Qwise zet haar kennis in door middel van consultancy, implementatie, outsourcing en detachering. Per september 2010 heeft Qwise Nebula Worqspace geïntroduceerd, een werkplekvorm volledig uit de cloud, die afzonderlijke applicaties geïntegreerd en op maat aanbiedt.

Qwise is één van de meest toonaangevende Citrix Authorized Learning Centers (CALC) in de Benelux en tevens Microsoft Certified Partner for Learning Solutions en RES Authorized Learning Center. Qwise is gevestigd in Amsterdam.


Neem voor meer informatie contact op met:

Lotte Nijkamp, Yellow Communications, telefoon: 023-5553424,
e-mail: lotte@yellow-communications.com of
Marinka Verkuil, Marketing Communicatie Manager Qwise, telefoon: 020-4481025,
e-mail: marinka.verkuil@qwise.nl.