www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (3122 dagen geleden)
Bedrijf:

Tobias Walraven sluit zich aan bij VANAD Group

Capelle aan den IJssel, maandag 28 maart 2011 – Customer interaction management specialist VANAD Group heeft zich verzekerd van de expertise van Tobias Walraven. De gerenommeerde contact center ondernemer heeft zich als commissaris verbonden aan de innovatieve challenger op de Nederlandse contact center markt. In die rol gaat Walraven de directie van VANAD Group adviseren in de verdere professionalisering en groei van het bedrijf.

Walraven heeft een indrukwekkende achtergrond in de contact center branche. In de jaren ’80 was hij oprichter van SNT, destijds het eerste facilitaire call center in Nederland. Onder zijn leiding groeide SNT uit tot één van de grootste internationale beursgenoteerde spelers op de facilitaire contact center markt. Tegenwoordig bekleedt Walraven talrijke adviesrollen voor veelbelovende bedrijven op het gebied van Customer Relationship Management (CRM).

Zijn commissariaat bij VANAD Group past goed bij zijn andere adviesrollen. Walraven ziet in VANAD Group veel gelijkenissen met zijn tijd bij SNT, waar hij zelf de grondlegger van was. “VANAD Group durft zich anders te positioneren dan andere contact centers. Ze steken hun nek uit. Het is een bedrijf dat graag vooruit kijkt, voor hoge kwaliteit gaat en investeert in haar opdrachtgevers. Opgeteld bij de innovatieve inzet van techniek en mensgerichte positionering richting haar medewerkers, zijn dat elementen die onderscheidend zijn in de contact center branche”, vindt Walraven.

In zijn rol als commissaris gaat Walraven zijn expertise en ervaring inzetten om de verdere professionalisering en groei van VANAD Group vorm te geven. Hij onderschrijft daarbij de benadering van het bedrijf om vanuit het klassieke outsourcing model continu te zoeken naar innovatieve nieuwe modellen om de eindklant en customer service in het algemeen verder te verbeteren. “Het Work from Home model en het locatie-onafhankelijke technische platform dat VANAD Group inzet zijn daar goede voorbeelden van”, betoogt Walraven.

De directie van VANAD Group ziet uit naar de samenwerking met Walraven. “Wij zien het als een geweldig compliment voor ons team en onze visie dat iemand van het kaliber van Tobias Walraven zich aan ons bedrijf verbindt. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat zijn ondernemerschap en ervaring ons bedrijf verder helpen in de realisatie van onze grensverleggende doelstellingen. We hebben ambitieuze plannen en zien nog veel groeipotentieel”, besluit CEO Arthur Nederlof.

Over VANAD Group
VANAD Group is een innovatieve specialist op het gebied van customer interaction. Met ons innovatieve customer interaction management platform helpen wij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel vlak bij het optimaliseren van de interacties met hun klanten of gebruikers. Daarbij maken wij gebruik van een sourcingmix van outsourcing, managed insourcing en Work from Home, die naast elkaar of gecombineerd door ons worden verzorgd. Ons in 2005 opgerichte bedrijf staat onder leiding van Arthur Nederlof, Arnoud Munneke, en Ed Staal en opereert hoofdzakelijk vanaf onze campus in Capelle aan den IJssel, waar wij maximaal profiteren van de synergie met de zusterbedrijven. Naast onze superieure technologie onderscheiden wij ons met onze unieke bedrijfscultuur, die tot uitdrukking komt in onze Jij bent Fantastisch! filosofie en onze FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD Group geloven dan ook in de kernwaarden Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht, en laten deze nadrukkelijk tot uitdrukking komen in onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.vanadgroup.com en www.jijbentfantastisch.nl.

Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken kunt u contact opnemen met:

Jeroen Nagtegaal
Manager Optimisation Center
T: (010) 288 1680
M: 06 – 479 780 91
E: jeroen.nagtegaal@vanadgroup.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van VANAD Group  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3122 dagen
VANAD Group contact  
Logo VANAD Group
  +31 (0)10 288 1600
  welcome@vanadgroup.com
  www.vanadgroup.com/nl
VANAD Group sociaal  
VANAD Group tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com