www.LVTPR.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (9 jaar en 109 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

CommScope’s OM4 glasvezel maakt 100 Gigabit Ethernet mogelijk over 340 meter

Eerste demonstratie tijdens Cisco Live!

Bunnik, 22 maart 2011 — CommScope, Inc., wereldwijde marktleider op het gebied van infrastructuuroplossingen voor communicatienetwerken, heeft een 100 Gigabit Ethernet (GE) datatransmissie mogelijk gemaakt via een 340 meter lange multimode glasvezellink met 7 MPO-connecties. Daarmee overtreft CommScope de industriestandaarden. De demonstratie vond plaats tijdens Cisco Live! in London, waarbij de SYSTIMAX® LazrSPEED® multimode glasvezelkabel werd gebruikt, in samenwerking met Ixia en Reflex Photonics Inc.

De 100 GE standaard werd in juni 2010 door het IEEE 802.3ba comité goedgekeurd voor transmissies over maximaal 150 meter OM4 glasvezelkabel. CommScope’s bewijst dat het bereik effectief kan worden verdubbeld door het gecombineerde gebruik van zeer snelle connectiviteitsoplossingen en geavanceerde opto-electronica. De demonstatie hiervan werd voor het eerst in het openbaar gegeven in plaats van in een laboratorium en achter gesloten deuren.

“Een foutloze transmissie via een totale kabellengte van 340 meter met daarin zelfs 7 MPO connecties in de huidige datacenteromgevingen is een grote prestatie,” zegt Carl van Bethray, Regional Director Benelux CommScope. “Wij hebben onze oplossingen altijd zo gebouwd dat zij de industriestandaarden zouden overtreffen. Deze oplossing bewijst de waarde die een ‘high performance’ bekabelingstructuur kan hebben. Bedrijven worden steeds afhankelijker van snelle en betrouwbare transmissie voor virtualisatie en cloud services. CommScope’s LazrSPEED oplossingen bieden voldoende marge om het bereik van 100 GE ruimschoots uit te kunnen breiden tot voorbij de standaardlimieten. Hierdoor zijn langere kabelroutes in gebouwen mogelijk, zonder extra investering in apparatuur. 100 Gigabit Glasvezel verbindingen tussen bijvoorbeeld verschillende zalen in datacenters kunnen door de extra lengte gunstigere of veiligere routes kiezen.”

Dave Schneider, senior manager Market Development Ixia, voegt hieraan toe: “Ixia’s K2 100 Gigabit Ethernet testinterfaces werden gebruikt om de 100 GE werking te valideren over CommScope’s OM4 glasvezelkabel. De standaard bit error rate (BERT) tests bevestigen foutvrije werking. De praktijktest bevestigt onze mening dat 100 GE technologie klaar voor gebruik is binnen datacenters.”

“Reflex 100G CFP optische glasvezeltranseivers en CommScope OM4 glasvezel vormen de fysieke laag van 100 Gb/s Ethernet,” zegt Robert Coenen, Vice Present Sales and Marketing bij Reflex Photonics. “Het succes van deze demonstratie laat echt zien dat de snelle fysieke netwerkinfrastructuur klaar is voor grootschalig gebruik en het 100 GE-ecosysteem daarop gebouwd kan worden. Het is fantastisch om met de meest geavanceerde technologie te werken om nieuwe mogelijkheden te creëren voor datacenters.”

CommScope biedt complete netwerkinfrastuctuuroplossingen aan die ervoor zorgen dat bedrijven, ongeacht het aantal medewerkers, de branche of het IT-budget, kunnen profiteren van de zakelijke en technologische kansen. CommScope’s SYSTIMAX® en Uniprise® producten omvatten spraak, data, video en geconvergeerde connectiviteitsoplossingen voor bedrijfskritische applicaties die een hoge bandbreedte, betrouwbaarheid en kwaliteit vereisen. CommScope’s Wired for Wireless oplossing biedt verschillende soorten bekabeling voor nieuwe gebouwen en campussen om te zorgen voor beter draadloos bereik, ook in gebieden met zwakke of geblokkeerde signalen.

—EINDE BERICHT—

Over CommScope
CommScope, Inc. levert de essentiële infrastructuren die communicatie mogelijk maakt. We stellen mensen in staat om naadloos met elkaar in verbinding te staan en te communiceren, op het tijdstip, de locatie en de manier waarop zij dat willen. Onze oplossingen en diensten voor draadloze en bekabelde netwerken maken het gebruik van applicaties voor data, video en spraak mogelijk die hoge bandbreedte vereisen – thuis, op het werk en onderweg. Op basis van elke nieuwe technologiegolf helpt CommScope mensen wereldwijd contact te leggen en zich verder te ontwikkelen. Op basis van talloze gerespecteerde merknamen, zoals Andrew®, SYSTIMAX® en Uniprise®, ondersteunt CommScope klanten in meer dan 100 landen, met een focus op technische innovatie, kwaliteit, integriteit en ethisch handelen.

Over Ixia
Ixia is marktleider op het gebied van geconvergeerde IP performance testsystemen en service verificatie platforms voor draadloos en bekabelde infrastructuren en services. Ixia's testsystemen worden door netwerkleveranciers en leveranciers van telefoonoplossingen, halfgeleiderfabrikanten, dienstverleners, overheden en bedrijven gebruikt om de prestaties en de betrouwbaarheid van complexe netwerken, apparaten en toepassingen te valideren. Ixia's multiplay testsystemen spelen in op de groeiende vraag naar het testen van spraak, video, data, services en netwerkcapaciteit onder praktijkomstandigheden.

Over Reflex Photonics Inc.
Reflex Photonics werd in 2002 opgericht en is vooruitstrevend ontwikkelaar van extreem snelle ‘parallelle kanaal’ optische connectiviteitsoplossingen voor halfgeleider behuizingen en data-overdrachtstoepassingen. Het bedrijf speelt in op de groeiende vraag naar snelle interconnecties in enterprise-class storage / serveromgevingen en telecomswitches / routers, waardoor ontwikkelaars van apparatuur kleinere, goedkopere en energiezuinige systemen kunnen ontwerpen die resulteren in een hogere betrouwbaarheit en snellere verbindingen.

Voor meer informatie:
CommScope BV, C. van Bethray, cvanbethray@commscope.com
telefoon +31 (0)30 219 26 52

of

MCS, Dina-Perla Marciano – dinaperla@monogram.nl
telefoon: +31 (0)23 562 82 08
Laatste van CommScope  
Ruckus helpt scholen bij de overgang naar digitaal onderwijs

Consument waarschuwt retailer; zorg voor verbeterde (digitale) klantbeleving in de winkel

Wereld Wi-Fi Dag: Vier het belang van verbondenheid
Bastiaan Topper opvolger van Peter Altevogt als CEO van Korton Group

80% werkenden ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’ 

QuandaGo lanceert collaborative case management toepassing voor Microsoft Teams

Valid en KPN IoT sluiten partnerovereenkomst

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

DHL Aviation standaardiseert elektronische communicatie voor luchtvrachtvervoer met Descartes Global Air Messaging Gateway

Zyxel introduceert eerste cloud-netwerkoplossing met DPPSK WiFi-authenticatie en -versleuteling voor het mkb

BCT en Aareon bundelen krachten voor innovatieve factuurverwerking in de cloud

Workday maakt de werkomgeving persoonlijker met oplossingen die gericht zijn op verandering

Workday People Analytics geeft automatisch inzicht in het personeelsbestand voor optimaal personeelsbeleid in een veranderende wereld

Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux) gaat als grootste ESL-implementator van Europa een samenwerking aan met Hanshow Technology

De werkende wereld verandert: Citrix-onderzoek laat zien hoe Nederlanders naar hun toekomst op kantoor kijken

Netwerktoegang op afstand veiliger dankzij authenticatie via alle mobiele apparatuur

Onvergetelijk: diploma-uitreiking in de Galgenwaard

Bedrijfseconomisch ontslag: wat nu?

Siemens voegt met Teamcenter X cloud-gebaseerde PLM-oplossing toe aan Xcelerator Portfolio
Een vijfde Nederlanders verzwijgt kinderwens tijdens sollicitatieproces

Maandalert Woningmarkt: Ook vakantiewoningen op de Veluwe in trek

Knab zet biometrische technologie van iProov in voor authenticatie klanten

Azimi treedt terug als CEO van Lavide Holding
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 jaar en 109 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
CommScope contact  

Logo CommScope

CommScope sociaal  


CommScope tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Valid
Logo Descartes
Logo Zyxel
Logo BCT
Logo Workday
Logo Workday
Logo Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)
Logo Citrix
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88784 persberichten
- 5737 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8373 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl