Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 157 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

NAVTEQ Network for Developers™ (NN4D) introduceert wereldwijde ontwikkeldagen om LBS-ontwikkelaars te helpen hun toepassingen onderscheidend te maken

Eerste technische workshops worden in China gehouden en bieden ontwikkelaars technische knowhow en toegang tot API's en SDK's van partners

Veldhoven - 23 februari 2011 - NAVTEQ, de toonaangevende leverancier van kaarten, verkeers- en locatiegegevens voor navigatie, locatiegebonden services en mobiele advertenties wereldwijd, introduceert de NAVTEQ® Developer Day events. Deze nieuwe reeks wereldwijde evenementen voor software-ontwikkelaars zal in de loop van 2011 worden gehouden in APAC, EMEA en Noord- en Zuid-Amerika. De evenementen, die worden georganiseerd door het NAVTEQ Network for Developers™ (NN4D), omvatten een introductie tot API's en SDK's van NAVTEQ en diens partners.

Tijdens de NAVTEQ Developer Day events leren ontwikkelaars over de wereldwijde mogelijkheden om hun locatiegebonden toepassingen van de rest te onderscheiden met behulp van kaartgegevens van NAVTEQ®. Deelnemers aan de evenementen krijgen de gelegenheid om uit de eerste hand te leren over het aanbod van NN4D, inclusief technische ondersteuning, bedrijfsontwikkeling, mogelijkheden voor technische marketing en discussiegroepen. Daarnaast krijgen deelnemende ontwikkelaars de gelegenheid om hun locatiegebonden toepassing in aanmerking te laten komen voor een presentatie tijdens een door NAVTEQ georganiseerd evenement of een branche-evenement. Als hun toepassing wordt geselecteerd, krijgen ontwikkelaars de kans om hun oplossing te presenteren aan belangrijke NAVTEQ-klanten uit de auto-industrie, de markt voor draadloze toepassingen en de zakelijke markt, een uitzonderlijke kans om toegang te krijgen tot experts in de industrie en de aandacht van de markt te trekken.

De eerste NAVTEQ-ontwikkeldag vond plaats op 22 februari in het Chinese Peking. De evenementen in China worden medegeorganiseerd door de Great Wall Club en worden gesponsord door ESRI en deCarta. Deelnemers kunnen praktische technische workshops bijwonen, waarbij zij een introductie krijgen tot API's, hulpmiddelen en oplossingen van NAVTEQ, deCarta en ESRI. De deelnemers aan de Developer Day events zullen ook meer leren over de NAVTEQ-kaartgegevens voor wereldwijde kaartontwikkeling, geocodering, zoekmogelijkheden en routeplanning, en komen alles te weten over de mobiele JavaScript-, iPhone®-, Android™-, Bada- en web-API's van deCarta en de bijbehorende broncode.  

DeCarta, een toonaangevende aanbieder van locatiegebonden softwareplatforms en toepassingen, biedt een schaalbare gehoste service die ontwikkelaars een uitgebreide set objecten en hulpmiddelen biedt om hun toepassingen van de rest te onderscheiden. ESRI, een marktleider op het gebied van GIS-software, zal ook een sessie organiseren over de ArcGIS-server en ArcGIS-API's voor iOS- en Windows®-telefoonplatforms, inclusief gegevensverwerking, kaartontwikkeling, analyse van routeplanning en servicepublicatie op basis van kaartgegevens van NAVTEQ.  

"De eerste NAVTEQ-ontwikkeldagen vinden plaats in China, aangezien dit land zo ongeveer het snelst groeiende aantal ontwikkelaars ter wereld heeft. Hierdoor biedt het land een opmerkelijk potentieel en talent op het gebied van locatiegebonden services," aldus Marc Naddell, Vice President voor partner- en ontwikkelprogramma's bij NAVTEQ. "Door over de hele wereld NAVTEQ-ontwikkeldagen aan te bieden, blijft het NAVTEQ Network for Developers werken aan zijn doelstelling om innovatie te stimuleren en technische bronnen van wereldklasse te bieden aan de voortdurend groeiende wereldwijde community van ontwikkelaars."

De Chinese NAVTEQ-ontwikkeldagen vinden op 22 februari plaats in het Westin Chaoyang in Peking en op 24 februari in het Westin Bund Center in Shanghai. Specifieke locaties en data voor andere NAVTEQ-ontwikkeldagen zullen de komende maanden bekend worden gemaakt. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.NN4D.com/developerday.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over NAVTEQ  
NAVTEQ is de toonaangevende aanbieder van kaarten, kaarten, verkeers- en locatiegegevens (digitale locatie-inhoud) waarmee navigatie, locatiegebonden services en mobiele reclame overal ter wereld mogelijk zijn. NAVTEQ levert uitgebreide digitale locatie-inhoud voor navigatiesystemen in auto's, draagbare en draadloze apparaten, plattegrondtoepassingen op internet en oplossingen voor de overheid en het bedrijfsleven. Het bedrijf werd in 1985 in Chicago opgericht en heeft meer dan 5400 medewerkers in dienst, verspreid over 214 vestigingen in 49 landen.

Over NAVTEQ Network for Developers™
NAVTEQ Network for Developers (www.NN4D.com) biedt ontwikkelaars de technische en bedrijfsmatige steun die zij nodig hebben om innovatieve locatiegebonden internet- en mobiele oplossingen te ontwikkelen, presenteren en op de markt brengen voor personen en bedrijven. NN4D omvat API's voor kaarten, LBS-inhoud, POI-informatie (Points of Interest), routegegevens en georuimtelijke platforms en tools van NAVTEQ en diens partners. Ontwikkelaars die graag willen deelnemen, kunnen zich aanmelden op www.NN4D.com/joindevelopers.

NAVTEQ en NAVTEQ Network for Developers zijn handelsmerken van NAVTEQ in de VS en andere landen. Andere handelsmerken zijn het eigendom van de respectieve bedrijven. Alle rechten voorbehouden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Renate van der Wal
Tel: +31(0)40 235 4600
e-M: renate.vanderwal@lewispr.com

Altijd als eerste de laatste persberichten van NAVTEQ via deze RSS-feed: http://www.lewiswire.com/nl/rss.php?client=423
Laatste van NAVTEQ  
NAVTEQ® Map verkoopovereenkomst versterkt geomarketing positie van Michael Bauer International

NAVTEQ aangewezen als exclusieve kaartleverancier voor Ford Motor Company voor SYNC MyFord Touch-navigatiesysteem

Alpine Electronics kiest NAVTEQ Traffic TM voor nieuw Alpine INA-W910R-navigatiesysteem
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 157 dagen
NAVTEQ contact  

Logo NAVTEQ

  +31 40 298 1400
  info@navteq.com
  www.navteq.com

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo WorldStream
Logo Intel
Logo devolo
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91736 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10579 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl