Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 156 dagen geleden)
Bedrijf:

ICT Ondernemerschap 2011 | Groei versus Winst

Op donderdag 17 maart organiseert BusinessBase samen met een aantal vooraanstaande partners voor het tweede achtereenvolgende jaar het enige congres speciaal voor directies en DGA’s van ICT organisaties met 10-200 medewerkers.

Congres  : ICT Ondernemerschap 2011| Groei versus Winst
Doelgroep : Directies en DGA’s van ICT organisaties met 10-200 medewerkers
Datum : Donderdag 17 maart 2011 van 12:00 tot 18:00 uur
Locatie : Auditorium, hoofdkantoor ABN AMRO Amsterdam
Kosten : Deelname is kosteloos op persoonlijke uitnodiging
Participanten      : ABN AMRO, Microsoft, Wolters Kluwer, Skillcity, ICT Office, PIBN,
Universiteit Utrecht, Deloitte, Lammers van Toorenburg, BlueMind.

Het congres heeft een exclusief en content gedreven karakter. Alle deelnemers worden op naam uitgenodigd door de participanten en ontvangen na inschrijving een persoonlijke toegangskaart. Overige geïnteresseerden kunnen een toegangskaart aankopen voor € 200,- op www.ictondernemerschap2011.nl

Groei versus Winst
Participanten: ABN AMRO, Microsoft, Wolters Kluwer, Skillcity, ICT Office, PIBN, Universiteit Utrecht, Deloitte, Lammers van Toorenburg en BlueMind.Wat wordt het voor 2011? We weten nu dat het de komende jaren hard werken blijft. Heeft de ICT ondernemer zijn organisatie daarvoor gereed? Moet de ICT ondernemer weer proberen te groeien en hoe dan? Of gaan we strategisch samenwerken middels overnames, fusies of joint ventures? Gaat dat nu makkelijker of geldt dit alleen voor bepaalde businessmodellen? Verschuiven de waarderingscriteria in 2011? Wat zijn de bestuurlijke trends voor 2011?

Het congres is bestemd voor ondernemers, directieleden en management van ICT-ondernemingen tussen 10 en 200 medewerkers. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement krijgt u handvatten aangereikt waarmee u in staat bent uw business model in perspectief te zetten en te ontdekken hoe en waar u kunt (bij)sturen. Die handvatten bestaan uit trends voor 2011 op het gebied van:
  • Productontwikkeling
  • Aanpassingssnelheid van de onderneming
  • Automatisering en organisatie
  • Financieringsfacetten
Programma

12:00-13:00       Ontvangst & Lunch

13:00-13:30 Opening dagvoorzitter en moderator
Emo Prins
, CEO BusinessBase, dagvoorzitter
Bas Linders, moderator ICTOffice, voormalig hoofdredacteur Automatiseringsgids

13:30-14:00 Slinger Jansen, Docent/Onderzoeker Faculteit Informatics, Universiteit Utrecht
Wat zijn uit onderzoek de groeifactoren in 2011 voor een ICT bedrijf, hebben bedrijven voordeel of nadeel van de mondialisering door bijvoorbeeld outsoursing of zijn in deze tijden de technologische professionals weer betaalbaar.

14:00-14:30 Menno van Leeuwen, Sector banker Technlology, Media & Telecom, ABN AMRO Bank.
ABN AMRO volgt de ICT sector op de voet. Daarvoor doet zij jaarlijks onderzoek over wat de trends en verwachtingen zijn. Welke effecten zie je in 2011 nu we de komende jaren nog in een herfstige economische periode in de sector kunnen verwachten. In welke deelsegment van de ICT-sector heeft de bank vertrouwen en op basis van welke uitgangspunten wordt er krediet verleend.

14:30-15:00 Guus Krabbenborg, Strategy Consultant ‘partner ready’ program, Microsoft Business Solutions. Wat voor besturingsperikelen komen we allemaal tegen bij onze partners, het nieuwe werken 2.0 wat doet Microsoft daarmee. Hoe maak je partners ready en voer je nieuwe programma’s in. Zoals het ‘productivity commitment’ de opvolger van Microsoft op het nieuwe werken. Binnen Microsoft het nieuwe werken 2.0 genoemd.

15:00-15:30 Pauze

15:30-16:00 Daan Witteveen, partner Deloitte en programmaleider Deloitte Technology Fast50 Kenmerken van ‘fast’ groeiende bedrijven en hoe duurzaam is dat. Wat zijn de kenmerken van deze snelgroeiende bedrijven willen zij meerdere jaren achter elkaar verschijnen in de Deloitte Technology fast 50.

16:00-16:30 Jurgen Overweg , bestuurlid stichting Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN)
Alle aanbieders in de ICT en webwereld hebben te maken met overlap als het gaat om het aanbieden van weboplossingen. De ICT en media wereld wordt convenience. Hoe kun je je onderscheiden in een wereld waar de klanten ook veel zelf kunnen organiseren en hoe houd je als ondernemer ook die voorsprong.

16:30-17:00 Ron Belt, partner Bluemind Corporate Finance ICT sector.
Hoe snel wordt er nu gefuseerd en overgenomen en wat zijn goede en leuke ervaringen in 2010. Wat kunnen we verwachten in 2011 op het gebied van waarderingen. Welke businessmodellen zijn wat waard in 2011 in de ICT sector, worden er in 2011 nog steeds ondernemers rijk met de verkoop van aandelen.

17:00-18:00 Afsluiting en Borrel

Het congres heeft een exclusief en content gedreven karakter. Alle deelnemers worden op naam uitgenodigd door de participanten en ontvangen na inschrijving een persoonlijke toegangskaart. Overige geïnteresseerden kunnen een toegangskaart aankopen voor € 200,- op www.ictondernemerschap2011.nl

BusinessBase - Automatiseert de Professionals!

Over BusinessBase
BusinessBase is een toonaangevende branchespecialist in het leveren van geïntegreerde online en offline CRM/ERP bedrijfssoftware. De software wordt als standaard oplossing end-to-end opgeleverd en helpt u verder groeien.

Visie
BusinessBase ondersteunt u bij het creëren van toegevoegde waarde. Focus op de klant staat hierbij centraal. De klant is immers uw bestaansreden. We voorzien in vlot te implementeren systemen op basis van Microsoft Dynamics CRM. Daar voegen we onze jarenlange branchekennis en know-how aan toe. We zijn niet voor niets marktleider en specialist in CRM-software voor de ICT-branche. We kennen uw markt en spreken uw taal. En weten wat nodig is om uw bestaande processen te verbeteren en uw knelpunten op te lossen. Zodat uw klanten graag zaken met u doen.

Automatiseerder van professionals
Als specialist in geïntegreerde softwareoplossingen leggen we de lat hoog. We zijn ambitieus en willen de voorkeurspartner zijn van onze klanten. Als gedreven marktleider in ons vakgebied kennen we de karakteristieken en uitdagingen van uw branche. En weten we wat nodig is om uw dienstverlening verder te verbeteren. We spreken uw taal en hebben aan een half woord genoeg om snel te kunnen schakelen.

Microsoft Dynamics CRM als basis
Met de CRM/ERP-systemen van BusinessBase haalt u méér uit uw klantcontacten. Onze oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM. U krijgt dus
  • Gebruiksgemak
  • Continuïteit
  • Stabiliteit
  • Flexibiliteit
  • Schaalbaarheid
  • Betaalbaarheid
Aanvullende, branchespecifieke functies
De standaardfunctionaliteiten van Microsoft Dynamcis CRM vormen de basis. Maar omdat elke branche uniek is, zijn de oplossingen van BusinessBase nog aangevuld met specifieke functies voor de ICT-branche. Functies die uw medewerkers ondersteunen in hun dagelijkse praktijk zodat geen lead meer verloren gaat en uw klanten de service krijgen die ze verwachten. Functies die concreet bijdragen aan het behalen van uw businessdoelstellingen. Want dat is het uiteindelijke doel van onze systemen.
Laatste van BusinessBase B.V.  
BusinessBase introduceert de Telecom branche template voor Microsoft Dynamics CRM

Online Business Performance Dashboards voor Microsoft Dynamics CRM

BusinessBase organiseert trainingen Microsoft Dynamics CRM
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 156 dagen
BusinessBase B.. contact  

Logo BusinessBase B.V.

  +31 (0)30 2415538
  info@businessbase.com
  www.businessbase.nl
BusinessBase B.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com