www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 156 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Comstor uitgeroepen tot Nederlandse Cisco Distribution Partner of the year 2010

Award onderstreept uitgebreide service en diepgaande kennis Comstor

Houten, 23 februari 2011 - Comstor - de in Cisco gespecialiseerde business unit van Westcon Group en een van ’s werelds grootste distributeur van Cisco-producten - is tijdens het jaarlijkse partnerdiner van Cisco Nederland uitgeroepen tot Distribution Partner of the year 2010. Hiermee behoort Comstor tot een select aantal bedrijven in Nederland dat deze Cisco-award heeft mogen ontvangen. De Cisco Partner Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de partners die Cisco tot de top van Nederland rekent. De motivatie voor het toekennen van deze award aan Comstor ligt vooral in de focus van Comstor op Cisco en de kennis die het bedrijf in huis heeft.

“Het toekennen van deze award laat zien dat de inspanningen die wij in het partnerschap met Cisco hebben geïnvesteerd zijn vruchten afwerpt”, zegt Thuur Tonnaer, Managing Director Comstor Benelux. “Comstor biedt zijn partners een zeer compleet pakket aan Cisco-gerelateerde diensten, oplossingen en programma’s. Denk aan activiteiten als training en marketing en de diepgaande Cisco-kennis die Comstor in huis heeft en deelt. En met het in september vorig jaar geopende LEAP Center in Brussel, waar partners complete datacenteroplossingen kunnen testen en demonstreren in een live-omgeving, bieden wij een unieke service. Het komende jaar zullen we onze inspanningen op het gebied van kennisoverdracht aan onze partners doorzetten en verder vergroten.”

Comstor heeft zich al eerder als sterke partner bewezen. Zo kreeg het bedrijf onder andere als eerste distributeur het certificaat Cisco’s Unified Computing System. Door voorop te lopen als kenniscentrum en te blijven investeren in een effectieve distributie heeft Comstor een essentiële rol in het realiseren van de groei van Cisco in de Benelux.

Over de Cisco Partner Awards
De twaalf Partner Awards die Cisco elk jaar tijdens het partnerdiner uitreikt worden toebedeeld aan partners die binnen verschillende categorieën vallen. Een aantal van deze Awards zijn niet alleen een Nederlands maar ‘North Geo Awards'. Deze Awards gelden als erkenning voor de investering in Cisco-kennis en zijn een blijk van waardering voor toewijding en inzet van de partners van Cisco.

Over Comstor Nederland
Comstor is de in Cisco gespecialiseerde business unit van Westcon Group, een van de grootste distributeurs van Cisco-producten en toonaangevend distributeur op het gebied van data centers, netwerken, beveiliging, mobility en convergence voor de belangrijkste leveranciers in deze industrie, waaronder Cisco, Avaya, Brocade, Check Point, HP ArcSight, Polycom en RSA. Westcon Group levert producten en diensten aan resellers, systems integrator en service providers. Westcon Group bezit diepgaande expertie in de convergentie van spraak-, data- en videotoepasingen en -technologieën, inclusief Voice-over-IP (VoIP), beveiliging voor netwerken en communicatiesystemen, toegang op afstand (remote access), internet en e-business, virtual private networks, videoconferencing en draadloze connectiviteit. Voor meer informatie over Westcon Group: www.westcongroup.com Voor meer informatie over Comstor Nederland: www.nl.comstor.com/.

Contactpersoon voor de pers
Comstor, Nadia Holtkamp, tel. +31 (0)30 24 89 233 / +31 (0)6 25 00 60 33, e-mail: Nadia.Holtkamp@nl.comstor.com
Laatste van Comstor Nederland  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 156 dagen
PR contact  

Logo MCS PR
Comstor Nederl.. contact  

Logo Comstor Nederland

Comstor Nederl.. sociaal  


Comstor Nederl.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers