www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 156 dagen geleden)

Nieuwe Fujitsu-scanners op CeBIT 2011

Focus op scannen naar de cloud en netwerkoplossingen

Maarssen, 23 februari 2011 PFU Imaging Solutions Europe Limited, onderdeel van Fujitsu, presenteert op CeBIT 2011 zijn innovatieve oplossingen voor scan-to-cloud en scan-to-process. Bedrijven kunnen deze oplossingen integreren met bestaande zakelijke processen, netwerken en cloud-diensten. PFU is aanwezig op CeBIT 2011 met zes verschillende stands. CeBIT vindt plaats van 1 tot en met 5 maart 2011 in Hannover, Duitsland.

PFU presenteert op CeBIT 2011 onder meer de eerste netwerkscanner uit zijn succesvolle ScanSnap-serie. Dit apparaat is een nieuw topproduct in het scannerassortiment van Fujitsu. De compacte netwerkscanner ondersteunt zowel grote als kleine organisaties bij het document capture-proces. Via de beheerconsole kunnen bedrijven opdrachten centraal beheren en rechten toekennen aan individuele gebruikers. Zo is het mogelijk om leden van een specifieke werkgroep aan te sluiten op dezelfde scanner. Op deze manier kunnen ze papieren informatie via het geïntegreerde touchscreen toevoegen aan bestaande digitale zakelijke processen. Het nieuwe ScanSnap-netwerkmodel is te bekijken op de Fujitsu-stand in het Public Sector Parc en in de de Planet Reseller-zone.

Bedrijven en particulieren gebruiken steeds vaker cloud-gebaseerde oplossingen. Met de oplossing van PFU kunnen klanten op verschillende manieren kritische documentinformatie integreren met hun desktop, netwerk of cloud-oplossing. PFU biedt hiermee een toekomstvast platform.

De oplossingen die PFU in Hannover demonstreert, sluiten naadloos aan bij het grote assortiment van Fujitsu-scanners en het brede scala van oplossingen. Van applicaties voor de thuisgebruiker tot en met oplossingen voor grote bedrijfsafdelingen. Maar bijvoorbeeld ook gecentraliseerde document capture-oplossingen voor Fortune 500-bedrijven.

PFU toont op de Fujitsu-stand in hal 2, nummer B38, de nieuwe, ultracompacte mobiele S1100 ScanSnap-oplossing. Deze handzame en krachtige reisgenoot zorgt ervoor dat gebruikers onderweg hun papieren documenten met een eenvoudige druk op de knop direct overzetten naar cloud-applicaties. Zo is de gescande informatie altijd beschikbaar, ook op mobiele apparaten. Daarnaast kunnen geautoriseerde gebruikers deze documenten direct verwerken. Andere modellen op de stand zijn de ScanSnap S1300: de veelzijdige compacte scanner voor Windows en Mac, en de duplexkleurenscanner fi-6140. Deze is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen die een dagelijks volume van 1.200 tot zesduizend documenten verwerken. Ook de hoogwaardige fi-6670A is te zien op de beurs: een documentscanner die in staat is negentig pagina’s per minuut te verwerken. De fi-6670A is specifiek ontwikkeld voor grote afdelingen of bedrijven met centrale faciliteiten voor document capture.

Op stand C60 in het Public Sector Parc, hal 9, laat PFU klantgeoriënteerde oplossingen zien, die zijn gebaseerd op scanners uit de fi-serie. Ook ScanSnap-modellen zijn in Hannover te zien. Deze scanners optimaliseren en vereenvoudigen administratieve processen en maken een makkelijk en veilig gebruik van cloud-diensten mogelijk.

In het Planet Reseller-gebied in hal 14, stand J44, presenteert PFU de volledige, nog verder uitgebreide ScanSnap-productlijn. Deze omvat innovaties en cloud-functionaliteiten die gebruikers helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden, ongeacht of ze achter een bureau zitten, op afstand in teamverband samenwerken of veel onderweg zijn. PFU geeft tips aan resellers over de documentmanagementmarkt en hoe zij daarin succesvol kunnen zijn met document capture. Zo is de fi-6130-scanner in kantooromgevingen het standaardapparaat voor professionele, reguliere document capture. PFU deelt de stand met technologiepartner Evernote. Dit bedrijf presenteert zijn  applicatie voor het structureren van aantekeningen in de cloud.

De hoogwaardige scanners in de fi-serie zijn te bekijken op de stand van oplossingspartner DICOM (voorheen bekend als Kofax): hal 3, standnummer G16. Naast de fi-6800 en de fi-6670A is ook het vlaggenschip van PFU te bewonderen: de fi-5950-scanner. Deze oplossing heeft een capaciteit van maximaal honderdduizend pagina’s per dag. De scanner is speciaal ontwikkeld voor organisaties die behoefte hebben aan hoge volumes. De fi-5950 staat eveneens op de stand van PFU-documentpartner DocuWare.

In het OS X Business Park in hal 2, standnummer A20, kunnen bezoekers de ScanSnap-apparaten voor het Mac-besturingssysteem testen. Ze hoeven alleen maar het intuïtieve concept van alle ScanSnap-producten te volgen: stop het document in de scanner, druk op de knop, bepaal de bestemming en het document is klaar. Dankzij de verbinding met de cloud kunnen gebruikers documenten meteen inzien op hun iPad of iPhone. Daarbij maken ze gebruik van de bekende kantoorapplicaties zonder verlies van kwaliteit of functionaliteit.

Noot voor de redactie:

Interviews graag van tevoren aanvragen. Neem contact met ons op en vertel ons wat u wilt bespreken, en wanneer. We regelen graag een persoonlijke afspraak voor u met Douglas Rudolph, General Manager of Marketing, of met Klaus Schultz, Manager of Product Marketing EMEA. De afspraken vinden plaats in de Planet Reseller-zone.

Over PFU Limited

PFU Limited, een dochtermaatschappij van Fujitsu Limited, is een wereldwijd opererende onderneming die computerhardware, randapparatuur, enterprise-software en systemen ontwerpt, ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt. De omzet van PFU Limited bedraagt 1 miljard dollar op jaarbasis. PFU Limited is ruim twintig jaar actief in de markt voor document- en beeldscanners. Voor meer informatie: www.pfu.fujitsu.com/en/.

Over PFU Imaging Solutions Europe Limited

PFU Imaging Solutions Europe Limited is actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het bedrijf is een marktleidende leverancier van document- en beeldscanners voor professioneel gebruik in desktop-, werkgroep- en productieomgevingen waar grote volumes documenten worden verwerkt. Daarnaast levert het bedrijf sensoren voor biometrische identiteitscontrole en matrixprinters. Het in 1981 in het Verenigd Koninkrijk opgerichte PFU Imaging Solutions Europe Limited, een dochtermaatschappij van PFU Limited (Japan), heeft naast het hoofdkantoor in Engeland vestigingen in Duitsland en Italië. Voor meer informatie: www.fujitsu.com/emea/products/.

PFU-contactpersoon:

Sabine Holocher

PR & Marketing Specialist EMEA

PFU Imaging Solutions GmbH

Tel. +49 (0)89 32378-0

Fax +49 (0)89 323 78-100

pr@fel.fujitsu.com

PFU-contactadressen:

PFU Imaging Solutions                     

Hayes Park Central                

Hayes End Road         

Hayes Middlesex UB4 8FE       

England          

Tel. +44 (0)20 8573 4444                  

Fax +44 (0)20 8573 2643             

pr@fel.fujitsu.com      

http://www.fujitsu.com/emea/products

PFU Imaging Solutions GmbH 

Frankfurter Ring 211                     

80807 München       

Germany  

Tel. +49 (0)89 32378-0                   

Fax +49 (0)89 323 78-100    

pr@fel.fujitsu.com      

http://www.fujitsu.com/emea/products/     

PFU Imaging Solutions S.p.A.

Via Nazario Sauro, 38

20099 Sesto San Giovanni (MI)

Italy

Tel. +39 (0)2 26294.272   

Fax +39 (0)2 26294.201   

pr@fel.fujitsu.com             

http://www.fujitsu.com/emea/products/  

Copyright 2010 PFU Imaging Solutions Europe Limited. Alle rechten voorbehouden. PFU en het PFU-logo zijn geregistreerde handelsmerken van PFU Limited. Fujitsu en het Fujitsu-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Fujitsu Limited. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de betreffende bedrijven. De tekst in dit document is gebaseerd op operationele condities zoals gespecificeerd en niet te interpreteren als expliciete of impliciete garantie ten aanzien van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. PFU Imaging Solutions Europe Limited behoudt zich te allen tijde het recht voor om zonder voorafgaande aankondiging deze verklaring, onze diensten, producten en de daarvoor geldende garantiebepalingen of specificaties van prestaties te wijzigen.

Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 156 dagen

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers