www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlContentbureau
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (3414 dagen geleden)
Bedrijf:

Lexmark introduceert nieuwe kleurenprinters en MFP’s met touchscreen

Dertien nieuwe modellen zorgen voor hogere productiviteit

Naarden, 27 januari 2011 – Lexmark International (NYSE: LXK) heeft zijn succesvolle serie van kleurenprinters en multifunctionele producten (MFP’s) uitgebreid met dertien nieuwe printers. Elk apparaat is voorzien van een kleuren-touchscreen waarmee documenten toegankelijker worden en klanten documenten beter en sneller kunnen beheren. Daarnaast lanceert Lexmark nieuwe browsergebaseerde apparaat beheersoftware, Markvision Enterprise. Deze software biedt IT-beheerders een beter inzicht in het beheer van het printerpark.

Het touchscreen is eenvoudig in gebruik en naar behoefte aan te passen. Het touchscreen biedt snelle toegang tot de functies, snelkoppelingen en workflows die binnen de organisatie het meest worden gebruikt.

“De nieuwe touchscreens die we op deze apparaten hebben geïntroduceerd, bieden onze klanten meer gebruiksgemak. Ze kunnen worden gezien als de toegang tot Lexmark’s platform van personaliseerbare oplossingen die de workflow van de organisaties optimaliseren”, zegt Rob Greaves, General Manager Lexmark Benelux. “Door onze continue focus, investeringen en leiderschap in het leveren van slimme apparaten en oplossingen voor de markt, helpen we onze klanten om efficiënter te werken en productiever te worden.”

Lexmark X792 kleurenlaser MFP’s
De Lexmark X792-serie kleurenlaser MFP’s verhoogt de productiviteit van een werkgroep door de multifunctionele prestatie en productiviteitoplossingen. Het 25,9 cm touchscreen is het grootste in zijn klasse[1]
en geeft toegang tot Print Preview-functies. Hiermee kunnen klanten direct documenten of specifieke pagina’s binnen een document selecteren. Daarnaast geven nieuwe interactieve functies op het touchscreen direct feedback om de gebruiker te ondersteunen bij taken.

Lexmark X792-serie heeft met 47 pagina’s per minuut de hoogste afdruk- en kopieersnelheid in zijn klasse[1]. De serie omvat zes modellen die kunnen worden geconfigureerd met aanvullende in- en uitvoeropties en uitgebreide afwerkingsmogelijkheden, gebaseerd op de behoeftes van de werkgroep. Het is het enige apparaat in zijn klasse[1] met de mogelijkheid om te perforeren. Deze flexibiliteit, gecombineerd met het afdrukken in levendige kleuren, zorgt ervoor dat organisaties zelf kleurenafdrukken van hoge kwaliteit kunnen produceren en hierdoor tijd en kosten besparen.

Lexmark C792 kleurenlaserprinters
De Lexmark C792-serie kleurenlaserprinters is de single-function versie van de Lexmark X792 MFP serie. De serie omvat de enige A4 kleurenprinter in zijn klasse[2] die voorzien is van een touchscreen (10,9 cm). De nieuwe flash-interface is gelijk aan die van een smartphone en stelt gebruikers in staat de printer eenvoudig te bedienen door middel van innovatieve navigatie en eenvoudige, zakelijke workflow-oplossingen. De Lexmark-serie is beschikbaar in vier configuraties om de verschillende behoeften van werkgroepen tegemoet te komen. Daarnaast biedt het flexibele mediahandeling en in- en uitvoer voor complexere werkzaamheden.

Bekijk de video animatie op onze site www.lexmark.nl voor meer informatie over de Lexmark C792 kleurenlaserprinter en de X792 kleurenlaserprinter MFP’s.

Lexmark X925 en C925 series
Voor klanten die veelvuldig op A3 afdrukken, heeft Lexmark zijn lijn van A3 kleurenlaserprinters uitgebreid. Dit is een aantrekkelijk geprijsd alternatief en een aanvulling op de bestaande Lexmark C935 en X945 kleurenlaser-productseries.

De Lexmark X925de kleuren MFP is uitgerust met een 25,9 cm touchscreen en levert hoge prestaties in afdrukken, kopiëren, scannen en faxen en levert tijdbesparende softwareoplossingen in een compact design.

De Lexmark C925 kleurenprinterserie kan afdrukken op banner-formaat (29,7 x 121,9 cm) en is de enige single-function A3 kleurenprinter in zijn klasse[3] met een touchscreen (10,9 cm). De serie bestaat uit twee modellen die verschillende mediahandelingen kunnen verrichten.

Middelgrote en grote werkgroepen kunnen deze slimme apparaten gebruiken om te kunnen voldoen aan de eisen van een omgeving waarin frequent wordt geprint en waarin geavanceerde netwerk-, beveiligings- en apparaat beheermogelijkheden vereist zijn.

Nieuwe softwareoplossing levert hoge prestaties en efficiëntie voor MKB- en grote bedrijven
Markvision Enterprise
, Lexmark’s nieuwe apparaat beheersoftware is ontworpen om de downtime en kosten bij organisaties te verminderen door de output-omgeving strategisch te beheren. Markvision Enterprise is een krachtige, webgebaseerde tool, gebouwd op basis van een database en geeft IT-professionals de mogelijkheid om een portfolio van tientallen, honderden of zelfs duizenden apparaten proactief te volgen en te monitoren. Met deze schaalbare tool kunnen printerparken tot 20.000 netwerkprinters en MFP’s centraal beheerd worden gedurende hun gehele levenscyclus, ongeacht de fabrikant.

Voor het coördineren van de noodzakelijke taken voor het effectief controleren van het printerpark, heeft Markvision Enterprise een intuïtieve rollengebaseerde interface ontworpen. De volgende vier specifieke servicegebieden geven beheerders de mogelijkheid gebruikerstoegang te garanderen, gebaseerd op individuele rollen en verantwoordelijkheden: Asset Manager, Policies, Service Desk en Event Manager.

Markvision Enterprise zal later dit jaar te downloaden zijn vanaf http://www.lexmark.com/markvision. Een korte video animatie is er nu reeds beschikbaar.

Ondersteunende middelen
Meer informatie over de oplossingen die beschikbaar zijn op de nieuwe apparaten, is te lezen in de volgende productbrochures:

-       Lexmark X792 kleurenlaser MPF’s

-       Lexmark C792 kleurenlaserprinters

-       Lexmark X925de kleuren MFP

-       Lexmark C925de kleurenprinter


Al deze producten zijn verkrijgbaar via Lexmark’s resellers.

BERICHT VOOR DE REDACTIE


Alle prijzen, eigenschappen, specificaties en mogelijkheden zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving.

Aanbevolen adviesprijzen, exclusief BTW : 

C792e

€ 1.139,-

C792de

€ 1.320,-

C792dte

€ 1.591,-

C792dhe

€ 2.613,-

 

 

X792de

€ 3.542,-

X792dte

€ 4.021,-

X792dtfe

€ 4.553,-

X792dtpe

€ 4.826,-

X792dtme

€ 4.553,-

X792dtse

€ 4.417,-

 

 

C925de

€ 1.552,-

C925dte

€ 2.093,-X925de

€ 4831,-


Over Lexmark
Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) levert diverse print- en imagingproducten, -software, -oplossingen en -diensten voor bedrijven van alle grootten om hen productiever te laten zijn. Perceptive Software, een stand-alone software-organsiatie van Lexmark, is leidend aanbieder van enterprise content management software. Perceptive Software helpt organisaties om de hele levensloop en inhoud van documenten zonder extra inspanning te beheren, waardoor het businessproces wordt vereenvoudigd en grotere operationele efficiëntie kan worden behaald. In 2009 verkocht Lexmark producten in meer dan 170 landen en boekte een omzet van 4 miljard dollar.

Kijk voor informatie over Lexmark op www.lexmark.nl, de Lexmark Facebook-pagina, de ‘LexmarkNews’ Twitter feed of op het YouTube-kanaal van Lexmark.

Voor meer informatie over Perceptive Software, bezoekt u www.perceptivesoftware.com, de Perceptive Software Facebookpagina http://www.facebook.com/perceptivesw en de Perceptive Software Twitter feed http://twitter.com/#!/perceptivesw.

 
Voor verdere persinformatie, hoge resolutie fotomateriaal of een interview kunt u kijken op
http://bit.ly/g2N3ca
of contact opnemen met:

LEWIS – Global Public Relations
Janneke de Vries                                                  
Tel: +31 (0) 40 235 4600                              
Fax: +31 (0) 40 235 4601
E-mail: janneke.devries@lewispr.com               
www.lewispr.com

Voor meer informatie over Lexmark kunt u contact opnemen met:
Petra Nemitz
Tel: +32 (0)2 716 74 66
E-mail: petra.nemitz@lexmark.beLexmark en Lexmark met het diamantlogo zijn handelsmerken van Lexmark, International, Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en/of in andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.[1] Klasse gedefinieerd als A4 kleurenlaser MFP’s met adviesprijs tussen € 3.000,- en € 5.000,- voor een basismodel en afdruksnelheid tussen 30 en 50 pagina’s per minuut.

[2] Klasse gedefinieerd als A4 kleurenlaser MFP’s met een adviesprijs tussen € 1.199,- en € 2.498,- voor een basismodel en afdruksnelheid tussen 30 en 50 pagina’s per minuut.

[3] Klasse gedefinieerd als A3 kleurenlaserprinter en LEDprinters met een adviesprijs tussen € 1.000,- en € 3.000,-.


Click here to unsubscribe
Laatste van Lexmark International  
Lexmark verbetert wereldwijd partnerprogramma

Lexmark levert veelzijdige A3-MFP's voor middelgrote werkgroepen

Lexmark ontvangt Summer 2018 Pick-award
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3414 dagen
Lexmark Intern.. contact  

Logo Lexmark International

Lexmark Intern.. sociaal  


Lexmark Intern.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Logo XXImo Mobility
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Cegeka
Logo Nextview
Logo CrowdStrike
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88494 persberichten
- 5704 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8106 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl