www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (3418 dagen geleden)
Bedrijf:

Lexmark presenteert eerste AIO die design, snelheid en SmartSolutions combineert

Lexmark Genesis S815 bevat Flash Scan-technologie en innovatief verticaal design

Naarden, 27 januari 2011 – Lexmark International heeft de nieuwste inkjet All-In-One (AIO)-printer gepresenteerd. De printer heeft een opvallend design en kan net als de andere laatste Lexmark inkjet printers verbinding leggen met draadloos internet.

De Lexmark Genesis S815 AIO kan kopiëren, scannen, faxen en e-mailen met slechts één druk op de knop. Daarnaast heeft de printer een innovatief en strak design, baanbrekende Flash Scan-technologie en kan de printer gebruikt worden om digitale foto’s weer te geven, als een echte fotolijst.

De Lexmark Genesis is gebouwd op hetzelfde inkjetplatform als de voorgaande inkjetlijn. De uitbreiding op deze lijn richt zich op professionals, MKB-bedrijven en thuiswerkers die op zoek zijn naar een stijlvol apparaat met innovatieve technologie en een hoge productiviteit.

De ingebouwde Flash Scan-cameratechnologie met een 10 megapixel imaging-sensor geeft een directe preview weer van het af te drukken of te scannen document. De Flash Scan-technologie zorgt tevens voor een hoge scansnelheid, wat de AIO in staat stelt een pagina ‘van document naar digitaal’ om te zetten in minder dan drie seconden[1].

Naast de innovatieve Flash Scan-technologie, is de Lexmark Genesis onder andere uitgerust met een 4.3 inch kleuren touchscreen. Dit touchscreen is ook beschikbaar op Lexmark’s andere AIO’s, de Platinum, de Pinnacle en de Interact en vormt de toegang tot diverse webtechnologieën[2]. Via het touchscreen kunnen professionals gebruik maken van Lexmark’s Smart Solutions, zoals de bekende, op cloud gebaseerde applicaties Evernote, TripIt, Facebook en Twitter.

De Lexmark Genesis ondersteunt tevens Lexmark’s afdruktechnologie Vizix. Printers met Vizix hebben aparte inkt-cartridges, wat zorgt voor een hogere afdruksnelheid en -kwaliteit, tegen lage vervangingskosten voor de klant.

Andere functies van de Genesis omvatten Wireless-N (IEEE 802.11n) voor uitgebreide dekking, een ingebouwde dubbelzijdige afdrukmogelijkheid en drie jaar garantie met levenslange telefonische ondersteuning[3].

“Zowel door het unieke, gladde, rechtopstaande design als door het brede scala aan SmartSolutions, is de Lexmark Genesis een echt innovatief en onderscheidend product in de markt van AIO’s”, zegt Rob Greaves, General Manager Lexmark Benelux. “Het belangrijkste is dat drukke professionals, na een snelle en eenvoudige installatie, direct de tijdbesparende instant preview, snelle kopieertijd en ongeëvenaarde scansnelheid naar de cloud zullen ervaren.”

Een compleet overzicht van alle functies van de Lexmark Genesis is hier te vinden.

Lexmark’s Genesis € 399,- zal onmiddellijk verkrijgbaar zijn. Tevens is de AIO beschikbaar in de Lexmark Online Shop.

Kijk voor informatie over Lexmark op www.lexmark.nl, de Lexmark Facebook-pagina, de ‘LexmarkNews’ Twitter feed of op het YouTube-kanaal van Lexmark.


Over Lexmark

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) levert diverse print- en imagingproducten, -software, -oplossingen en -diensten voor bedrijven van alle grootten om hen productiever te laten zijn. Perceptive Software, een stand-alone software-organsiatie van Lexmark, is leidend aanbieder van enterprise content management software. Perceptive Software helpt organisaties om de hele levensloop en inhoud van documenten zonder extra inspanning te beheren, waardoor het businessproces wordt vereenvoudigd en grotere operationele efficiëntie kan worden behaald. In 2009 verkocht Lexmark producten in meer dan 170 landen en boekte een omzet van 4 miljard dollar.

Kijk voor informatie over Lexmark op www.lexmark.nl, de Lexmark Facebookpagina http://www.facebook.com/LexmarkNews en de "LexmarkNews" Twitter feed http://twitter.com/LexmarkNews.

Voor meer informatie over Perceptive Software, bezoekt u www.perceptivesoftware.com, de Perceptive Software Facebookpagina http://www.facebook.com/perceptivesw en de Perceptive Software Twitter feed http://twitter.com/#!/perceptivesw.
 
Voor verdere persinformatie, hoge resolutie fotomateriaal of een interview kunt u kijken op http://bit.ly/f5fc5d of contact opnemen met:

LEWIS – Global Public Relations
Janneke de Vries                                                  
Tel: +31 (0) 40 235 4600                              
Fax: +31 (0) 40 235 4601
E-mail: janneke.devries@lewispr.com               
www.lewispr.com

Voor meer informatie over Lexmark kunt u contact opnemen met:
Petra Nemitz
Tel: +32 (0)2 716 74 66
E-mail: petra.nemitz@lexmark.be

Lexmark en Lexmark met het diamantlogo zijn handelsmerken van Lexmark, International, Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en/of in andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


[1] Bij het scannen van één pagina of foto via een All-In-One printer met USB-verbinding, gebruikmakend van een PC met Lexmark Printer Home Interface’s PDF of Photo-functie. Werkelijke scantijd kan variëren door factoren als PC-prestaties en operationele systemen, gebruik van draadloze verbinding en document bewerking-/karakterherkenningsfunctie.

[2] Internettoegang, computer en router vereist. Printer heeft geen internetbrowser-mogelijkheid. Niet alle weergegeven inhoud kan worden geprint.

[3] Eén jaar garantie plus extra twee jaar gratis garantie wanneer het product online geregistreerd wordt binnen 90 dagen na aankoop. Zie garantievoorwaarden voor details.

Laatste van Lexmark International  
Lexmark verbetert wereldwijd partnerprogramma

Lexmark levert veelzijdige A3-MFP's voor middelgrote werkgroepen

Lexmark ontvangt Summer 2018 Pick-award
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3418 dagen
Lexmark Intern.. contact  

Logo Lexmark International

Lexmark Intern.. sociaal  


Lexmark Intern.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl