www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 179 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: carolijn peelen bv

Teradata Voltooit Overname van Aprimo

Nieuw Powerhouse in Integrated Marketing Management

AMSTERDAM, 25 januari 2011Teradata (NYSE: TDC), wereldwijd het grootste bedrijf dat zich volledig richt op data warehousing en enterprise analytics, heeft de overname afgerond van Aprimo, wereldwijd marktleider op het gebied van geïntegreerde, cloud-gebaseerde marketing software. Samen zullen de twee vernieuwers de toekomst van geïntegreerde marketing sturen. Zo kunnen bedrijven hun marketing performance optimaliseren met meer gedetailleerde en begrijpelijke inzichten vanuit een met big data overspoelde wereld.

Voor de multimedia versie van dit nieuwsbericht, klik hier svp

Marketing executives zullen als eersten profiteren van de gecombineerde mogelijkheden van Aprimo en Teradata. Een Argyle Group en Aprimo CMO onderzoek gaven recentelijk belangrijke uitdagingen van top executive marketing aan: de integratie van campagnes in digitale en traditionele kanalen en de afschaffing van databarrières die analyse van resultaten en statistieken remmen - en het bewijs van ROI op marketing. Aprimo heeft deze uitdagingen opgelost met een volledig geïntegreerde suite voor honderden klanten, waaronder 36 Fortune 100 bedrijven (bijvoorbeeld Target Corporation, Warner Bros. Inc. en Nestle S.A.).

De overname plaatst Teradata onmiddellijk in een marktleiderspositie op het gebied van Integrated Marketing Management. Teradata zal voortbouwen op deze sterke positie, en plant haar applicatieportfolio uit te breiden naar andere hoogwaardige zakelijke toepassingen, waaronder toepassingen die inzicht geven in de steeds groeiende hoeveelheden big data – een complex verschijnsel dat marketingmogelijkheden uitbreidt met een explosief aantal nieuwe databronnen.

Dit fenomeen wordt gedreven door consumenten die nieuwe digitale kanalen en informatiebronnen aanwenden om te verbinden, te praten en te shoppen. De integratie van enerzijds een wereldwijd inzicht in social media en anderzijds ongestructureerde gegevens met detailinformatie uit klantcontact momenten, maakt van de enterprise datawarehousegoudmijn een analytische diamantmijn. Samen met Aprimo´s Integrated Marketing Management suite, krijgen marketeers een ongekend inzicht en vermogen om gedifferentieerde klantervaringen te creëren. Dit is de uiteindelijke sweet spot voor zakelijke transformatie, gecreëerd door de gezamenlijke mogelijkheden van Teradata en Aprimo.

De activiteiten van Aprimo zullen worden geïntegreerd in Teradata, en de Aprimo organisatie zal Teradata´s applicatiestrategie ondersteunen op het gebied van ontwikkeling, marketing, verkoop en services.

“Vandaag is een belangrijke stap voorwaarts richting het leiderschap van Integrated Marketing Management oplossingen. De combinatie van onze teams en oplossingen zullen ons in staat stellen om verdere groei te bewerkstelligen, onze klanten innovatie te bieden, en onze wereldwijde aanwezigheid snel uit te breiden,” zei Bill Godfrey, president van Aprimo, dat gevestigd zal blijven in Indianapolis. “Met deze gecombineerde assets zien we ernaar uit applicaties van wereldklasse te leveren. Hiervan zullen onze klanten en partners op unieke wijze profiteren en ze bieden een bruisende omgeving voor het team van Aprimo.”

“Om winstgevende en duurzame groei te bereiken, hebben bedrijven beter analytisch inzicht nodig. De combinatie Teradata en Aprimo zal ondernemingen helpen bij het vinden van manieren om kosten te reduceren, performance te optimaliseren en om het inzicht en de handigheid te krijgen die nodig is om de kloof tussen strategie en executie te overbruggen”, aldus Darryl McDonald, Teradata Executive vice President Applications, Business Development en CMO. “Ons doel is een betrouwbare adviseur te zijn en business applicaties te bieden die bewezen resultaat en blijvende waarde leveren.”

Quotes:

  • “De toevoeging van Aprimo´s mogelijkheden en marketing oplossingen aan het Teradata portfolio is interessant voor marketeers die een bredere geïntegreerde oplossing willen voor databasegestuurde CRM. Wij zijn geïntrigeerd door de combinatie en geloven dat het de moeite waard is om de mogelijkheden voor verbeterde doelgroepbepaling en analyse te onderzoeken in combinatie met het succesvol gebruik van Teradata Relationship Manager binnen een Teradata Enterprise Data Warehousing omgeving." Marc Oppenheimer, Vice President Relatiemarketing Station Casinos
  • “De integratie van mensen, processen en technologie om ROMI te sturen is de werkelijke waardepropositie van IMM (voorheen Enterprise Marketing Management). Rond 2014 zullen bedrijven die een IMM strategie ontwikkelen een 50% hogere ROMI hebben dan bedrijven die dit niet doen.” “Met de aanhoudende druk op marketing budgetten en verantwoording, hebben marketing leiders en chief marketing officers (CMOs) een basis nodig die ze in staat stelt mensen en processen in het marketing ecosysteem voor planning, financieel management en performance management te integreren, terwijl de zendermix (online/offline, traditionele media en social media) in balans is.” Kim Collins, Gartner - Focus op geïntegreerde (in plaats van Enterprise) Marketing Management 6/10/10
  • “Campagnemanagement vormt niet alleen een groeicategorie – ruwweg 17% volgens onze laatste schattingen- maar is een kritieke succesfactor. Het is de basistechnologie die marketeers in staat stelt om klantgegevens om te zetten in relevante multichannel communicatie. Simpel gezegd ontsluit het de waarde uit klantgegevens. Dit is met name belangrijk vanwege de ongekende groei in data volumes die vooral ontstaat door de populariteit van online, sociale en mobiele kanalen.” -- Suresh Vittal, Forrester Research.
  • “Integrated Marketing Management is in opkomst als een belangrijk, zo niet onmisbaar platform voor geavanceerde technologieën die marketeers een concurrentievoordeel bieden. Een leverancier die versneld datamanagement en analytische agility met bewezen platform mogelijkheden in de Marketing Ops en Demand generatie – plus expertise in SaaS, lead nurturing en MRM kan bieden, heeft de potentie om een aantrekkelijk en krachtig marketing platform te bieden.” -- Jonathan Block, Vice President en Service Director, SiriusDecisions
Relevante bronnen:

Over Aprimo
Aprimo’s geïntegreerde cloud-gebaseerde marketing software zorgt ervoor dat B2C en B2B marketeers succesvol met de veranderende rol van marketing om kunnen gaan. De marketeer heeft controle over budget en kosten, maakt gebruik van gestroomlijnde workflows en voert innovatieve multi-channel campagnes uit die meetbare ROI opleveren. Door het gebruik van Aprimo’s modulaire en on-demand software, Aprimo Marketing Studio® for B2C en Aprimo Marketing Studio® for B2B, kunnen marketeers marketingorganisaties werkelijk integreren en kunnen ze de juiste boodschap, gericht op de juiste doelgroep, via het juiste kanaal, managen, leveren en volgen. De marketing inspanningen kunnen vertaald worden naar meetbare business impact en omzet. Enkele honderdduizenden marketeers vertrouwen op Aprimo, waaronder Bank of America, Honda,V&D, Pearson Education Ltd, Time Warner Cable-NY en Wal-Mart, M&S Mode, Deloitte en Kodak.

Voor meer informatie:
Annemarie Schonewille, T 020 504 5659, of kijk op www.aprimo.com

Media Contact
Carolijn Peelen
T 06 53 28 0936
E carolijn@peelen.nu

Over Teradata
Teradata Corporation (NYSE: TDC) is wereldwijd het grootste bedrijf dat zich volledig richt op het realiseren van intelligentie en het bereiken van agility in bedrijven via haar database software, enterprise data warehousing, consulting, en enterprise analytics.
Bezoek Teradata op het web op www.teradata.com.

Voor meer informatie:
Mike O’Sullivan, T (937) 242-4786, mike.osullivan@teradata.com
Teradata Corporation

# # #

Teradata en Aprimo zijn handelsmerken van Teradata Corporation en haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen

Informatie voor investeerders
Dit persbericht bevat forward-looking statements. Een aantal belangrijke factoren waardoor werkelijke resultaten of gebeurtenissen wezenlijk kunnen verschillen van die vermeld in dergelijke forward-looking statements, met inbegrip van de uitvoering van integratieplannen; het vermogen van partijen om aan de verwachtingen te voldoen ten aanzien van boekhoudkundige behandeling van de transactie ; de mogelijkheid dat partijen niet de verwachte synergie en operationele efficiëntie kunnen bereiken binnen het verwachte timeframe, of überhaupt, en om Aprimo´s activiteiten succesvol in die van Teradata te integreren – dit zou moeilijker, tijdrovender of duurder kunnen zijn dan verwacht; kosten aan besturingssysteem, verlies van klanten en zakelijke verstoring (inclusief en zonder beperking moeilijkheden bij het onderhouden van relaties met medewerkers, klanten en leveranciers) kunnen groter zijn dan verwacht na de transactie, terugkerende inkomsten kunnen verminderen of niet worden verlengd, en het behoud van bepaalde belangrijke werknemers van Aprimo kan moeilijk zijn. Teradata en Aprimo zijn onderhevig aan felle concurrentie en concurrentie zal naar verwachting toenemen, en fluctuaties in buitenlandse valuta kunnen resulteren in transactieverliezen en extra kosten afhankelijk van de volatiliteit van de internationale markt. Risico´s onzekerheden en veronderstellingen omvatten de mogelijkheid dat verwachte voordelen niet opleveren wat verwacht wordt, dat de transactie niet tijdig voltooid kan worden, dat de partijen niet in staat zijn om de integratie strategieën succesvol te implementeren, en andere risico´s die worden beschreven in Teradata´s SEC dossiers.
Laatste van Teradate eCircle  
Marketeers vergroten klantinzicht en top-line groei met Campagne Management oplossing

Teradata voor 12e achtereenvolgende keer Leader in Gartner Magic Quadrant voor Marketing Resource Management

Meerderheid van digital marketeers verwacht in 2016 ‘Single Customer View’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 179 dagen
PR contact  

Logo carolijn peelen bv
Teradate eCirc.. contact  

Logo Teradate eCircle

Teradate eCirc.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl