www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 180 dagen geleden)
Bedrijf:

TVM verzekerd van goede ondersteuning klantcontact

Amsterdam, 25 januari 2011 – TVM verzekeringen te Hoogeveen laat zien het contact met klanten en partners zeer serieus te nemen door de bestaande telefooncentrale te vervangen door het Customer Interaction Center (CIC) van Interactive Intelligence.
Alle communicatie, zowel telefoon, fax en nieuwe media, worden door CIC integraal verwerkt. System integrator Brightware is verantwoordelijk voor de implementatie, training en support.

“Als TVM hebben we hard gewerkt aan een meerjarenvisie en -strategie over hoe we met onze klanten en partners willen omgaan. We willen flexibeler zijn en beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten”, aldus Fake ten Caat, Facilitair Manager van TVM. “Om dit technisch te ondersteunen hebben we gekozen voor CIC – het geeft ons alle functionaliteit die we nu nodig hebben en de flexibiliteit om eenvoudig te kunnen uitbreiden als dat nodig is.”

Het CIC-platform maakt de afhandeling van de contacten met klanten en partners aanmerkelijk efficiënter. In totaal draaien nu 350 kantoorwerkplekken en 20 contactcenterwerkplekken op het CIC-systeem. De twee vestigingen, in Hoogeveen en Antwerpen, zijn met elkaar verbonden door middel van een WAN (Wide Area Network) en functioneren daardoor als één virtueel systeem.
Het systeem is redundant uitgevoerd en biedt de mogelijkheid tot gefaseerde uitrol van onder andere ACD ( automatic call distribution), IVR (Interactive voice response), faxintegratie, nieuwe media (Unified Communications) en de integratie van vaste en mobiele telefonie.

Willem Seuntjens, sales director Brightware: ”TVM heeft vanuit een duidelijke visie strategische keuzes gemaakt voor hun klantcommunicatie. Vanuit Brightware en Interactive Intelligence kunnen we die keuze heel goed ondersteunen vanuit onze technische kennis en praktijkervaring. Het project en de samenwerking met TVM zijn uitstekend verlopen, het resultaat is er dan ook naar!”Over TVM verzekeringen
TVM is de gespecialiseerde Europese logistieke en mobiliteitsverzekeraar met toonaangevende producten en diensten tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding, gebaseerd op een grote betrokkenheid.
TVM is een stabiel, zelfstandige onderlinge verzekeraar die slagvaardig en flexibel is, waarbij de klant via diverse distributiekanalen op een adequate manier bediend wordt. De verbinding met en betrokkenheid bij ondernemers en haar medewerkers staan hierbij centraal.
www.tvm.nl

Over Brightware
Al meer dan twintig jaar zijn management en medewerkers van Brightware actief met implementatie van contact centers, computer telephony integration, integratie van applicaties, databases en internet. Deze combinatie van kennis, kunde en ervaring geeft Brightware een bijzondere positie in de markt. Een positie waar ook ‘s werelds belangrijkste technologieleveranciers graag een beroep op doen. Zo is Brightware Elite Partner voor de Benelux van Interactive Intelligence.
www.brightware.nl

Over Interactive Intelligence
Interactive Intelligence Inc. (Nasdaq: ININ) levert zeer innovatieve software en services voor contactcenters, zakelijke IP-telefonie en business process automation. Het bedrijf is gestart in 1994, heeft wereldwijd meer dan 3500 klanten, waarvan ruim 140 in Nederland en staat gepositioneerd in het leaders quadrant in het Gartner 2009 Contact Center Infrastructure, worldwide Magic Quadrant rapport. Interactive Intelligence heeft ruim 650 werknemers en 14 vestigingen. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Amsterdam. www.inin.com/nl

Contactpersoon
Ingrid Wong
WongWorks PR
06 - 147 67 539 / ingrid@wongworks.nl
Laatste van Genesys  
Genesys en Adobe partneren voor Contextual Customer Experiences

Genesys onthult eerste echte multicloud-architectuur voor contact centers

Nieuwe integratie Genesys Cloud en Microsoft Teams voor productiviteit en samenwerking
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 180 dagen
Genesys contact  

Logo Genesys

  +31 35 625 7230
  reception.NL@genesys.com
  www.genesys.com
Genesys sociaal  


Genesys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers