Ruwe Diamanten gecertificeerd

Talenten stromen door binnen VANAD Group organisatie

Capelle aan den IJssel, woensdag 22 december 2010 – Acht getalenteerde medewerkers zijn gisteren gecertificeerd na het succesvol afronden van hun Ruwe Diamantentraject. Zij ontvingen het officiële certificaat uit handen van Talent Trainer Susanna Nevalainen en werden getrakteerd op een luid applaus van hun collega’s die bij de uitreiking aanwezig waren.

Naast hun certificaat, ontvingen alle Ruwe Diamanten de mededeling dat zij met ingang van het nieuwe jaar tot als Rising Star verder gaan binnen de organisatie. Deze nieuwe functie heeft VANAD Group speciaal in het leven geroepen om de aansluiting te waarborgen tussen de sterren die het klantcontact verrichten en de Coaching Stars die de persoonlijke begeleiding verzorgen. Bovendien groeien twee Ruwe Diamanten in het nieuwe jaar in een andere rol door binnen VANAD Group: Roxanne Jansen wordt Coaching Star, terwijl Jeremy van Vliet als Trafficker het team van Workforce Professionals gaat versterken. De overige zes Ruwe Diamanten die het traject met succes volbrachten, worden benoemd tot Rising Star.

VANAD Group lanceerde het Ruwe Diamant Traject dit voorjaar, om invulling te geven aan de doorgroeimogelijkheden voor talentvolle medewerkers. De Ruwe Diamanten doorliepen een specifiek trainingsprogramma, dat erop was gericht om hen de juiste kennis, vaardigheden en kunde bij te brengen om contact center agents optimaal te begeleiden in hun werkzaamheden. Jeroen Nagtegaal, Manager Optimisation Center van VANAD Group, kijkt terug op een succesvol eerste traject. “Als organisatie zijn wij enorm trots op deze gecertificeerde kandidaten, want zij hebben naast hun tomeloze inzet voor ons bedrijf een pittig programma doorlopen. Ook als organisatie hebben wij veel geleerd van deze eerste editie van het Ruwe Diamantentraject. Deze leerpunten nemen wij mee in de volgende editie, dat dit voorjaar van start gaat. Het eerste traject heeft bevestigd dat dit een unieke manier is om invulling te geven aan de ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons bedrijf”, vindt hij.

Vanzelfsprekend feliciteert VANAD Group ook via deze weg haar acht gecertificeerde Ruwe Diamanten van harte met de afronding van hun traject.


Foto: V.l.n.r. Samira el Bouhassani, Romilda Seymonson, Fouzia Ayachi, Fiona Scholten, Susanna Nevalainen (Talent Trainer), Caroline Bruggeman, Gladys Drooduin, Mirjam de Waal (Senior Coaching Star) en Roxanne Jansen. Jeremy van Vliet ontbreekt.Over VANAD Group
VANAD Group is een innovatieve specialist op het gebied van customer interaction. Met ons innovatieve customer interaction management platform helpen wij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel vlak bij het optimaliseren van de interacties met hun klanten of gebruikers. Daarbij maken wij gebruik van een sourcingmix van outsourcing, managed insourcing en Work from Home, die naast elkaar of gecombineerd door ons worden verzorgd. Ons in 2005 opgerichte bedrijf staat onder leiding van Arnoud Munneke en Arthur Nederlof en opereert hoofdzakelijk vanaf onze campus in Capelle aan den IJssel, waar wij maximaal profiteren van de synergie met de zusterbedrijven. Naast onze superieure technologie onderscheiden wij ons met onze unieke bedrijfscultuur, die tot uitdrukking komt in onze Jij bent Fantastisch! filosofie en onze FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD Group geloven dan ook in de kernwaarden Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht, en laten deze nadrukkelijk tot uitdrukking komen in onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.vanadgroup.com en www.jijbentfantastisch.nl.

Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken kunt u contact opnemen met:

Jeroen Nagtegaal
VANAD Group
Manager Optimisation Center
T: (010) 288 1680
M: 06 – 479 780 91
E: jeroen.nagtegaal@vanadgroup.com