Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 140 dagen geleden)

Ferm-groep stelt Remco Schmitz aan als commercieel manager

Sliedrecht, 16 december 2010 – Ferm-groep, gespecialiseerd in de optimalisatie van bedrijfsinformatie bij organisaties in sociale zekerheid, pensioenen en verzekeringen, stelt Remco Schmitz (41) aan als commercieel manager. In deze functie is Remco eindverantwoordelijk voor sales en marketing en zorgt hij onder andere voor de aanwas van nieuwe projecten en het organiseren van congressen en seminars. Eén van zijn speerpunten is om organisaties ervan te overtuigen dat de expertise van Ferm-groep resulteert in efficiëntere informatiestromen waardoor processen sterk verbeteren en een forse kostenbesparing mogelijk is.

Remco is zijn commerciële carrière gestart als financieel adviseur bij vermogensspecialist Robein Leven en heeft hier dankzij veelvuldig commercieel klantcontact kennis opgedaan van financiële producten. De laatste jaren heeft Remco gewerkt als consultant bij EssentialPeople en heeft hij zich gespecialiseerd in de tijdelijke inzet van ervaren, hoogopgeleide vakspecialisten en eerstelijns managers in de financiële wereld.

Remco zegt over zijn aanstelling: “Mijn kennis van financiële producten, ervaring en contacten in de financiële wereld zijn voor Ferm-groep van toegevoegde waarde. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en inzichtelijk maken van informatiestromen. Het komend jaar wil ik onze naamsbekendheid onder verzekeraars en pensioenverstrekkers verder vergroten. Door de actieve deelname aan en organisatie van aansprekende congressen in deze branches laten we zien dat we een proactieve en innovatieve speler zijn.”Over Ferm-groep:
Ferm-groep is gespecialiseerd in de optimalisatie van het organiseren, verwerken, gebruiken en presenteren van waardevolle bedrijfsinformatie. Hierbij ligt voor Ferm-groep de focus op sociale zekerheid, pensioenen en verzekeringen. De organisatie onderscheidt zich door professionaliteit te combineren met creativiteit en een pragmatische aanpak. Leidend hierbij zijn de kernwaarden: integriteit, ervaring en het centraal stellen van de klant. Daarnaast zijn creativiteit, durf, openheid en daadkracht kenmerkend voor de aanpak van Ferm-groep. Er worden duidelijke afspraken gemaakt die ook worden nagekomen en een lange termijn relatie staat voorop.

In de manier waarop Ferm-groep de samenwerking met haar klanten vorm geeft is openheid en durf te vinden. Hierbij is altijd sprake van vertrouwen, Ferm-groep treedt dan ook eerder op als partner dan als leverancier. De professionals van Ferm-groep zetten de opdrachtgevende organisatie aan het denken en stimuleren daarmee het creatieve proces om te komen tot verbeteringen. Zij nemen daarbij ook de bestaande patronen onder de loep. Door hun kijk op informatie, processen en hulpmiddelen helpen zij organisaties om optimaal gebruik te maken van beschikbare informatie en techniek.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Erik Weerts
035-5822730
ferm@marcommit.nl
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 140 dagen

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl