www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 140 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Toshiba Consumer Products kiest The Communication Force als PR- en marketingcommunicatiebureau

Leverancier van consumentenelektronica wil naamsbekendheid en autoriteitspositie uitbouwen in de Benelux

Hoofddorp, 16 december 2010 – Toshiba Consumer Products, onderdeel van Toshiba Europe GmbH en leverancier van innovatieve consumentenelektronica, heeft The Communication Force (TCF) uit Hoofddorp gekozen als PR- en marketingcommunicatiebureau voor de Benelux. TCF is hiermee het eerste aanspreekpunt voor journalisten die informatie zoeken over de producten van Toshiba Consumer Products, waaronder TV’s, Blu-ray spelers, DVD-spelers en -recorders, en draagbare dvd-spelers. Daarnaast verzorgt het bureau verschillende marcom-uitingen voor Toshiba Consumer Products. TCF is geen onbekende voor de Toshiba-organisatie, sinds 2003 verzorgt het de PR-activiteiten van Toshiba Information Systems Benelux.

“Het is voor ons heel belangrijk dat we een goede partner hebben om onze propositie en onze boodschappen over te brengen aan de media. Wij leveren innovatieve en kwalitatief hoogwaardige consumentenproducten en we willen er zeker van zijn dat onze mediadoelgroepen hierover tijdig en goed worden geïnformeerd,” zegt Sian Hannah, European Distributor Account Manager bij Toshiba Consumer Products. “TCF heeft als PR-partner voor Toshiba Information Systems Benelux laten zien dat het beschikt over de juiste kennis en de perscontacten om onze naamsbekendheid en positie in de Benelux verder te versterken. Daarnaast is het ook prettig dat TCF ons kan ondersteunen op het gebied van onze marcom-activiteiten.”

“We zijn blij om ook Toshiba Consumer Products tot onze klanten te mogen rekenen, nu we al sinds zeven jaar met succes samenwerken met Toshiba Information Systems Benelux,” zegt Nanda Bechtholt, bureaumanager van The Communication Force. “Zowel de innovatieve producten als de visie van Toshiba spreekt ons aan en past goed bij ons bureau. We zien het als een mooie kans om ook deze Toshiba-divisie te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen in de Benelux.“

Over Toshiba
Toshiba Consumer Products is onderdeel van Toshiba Europe GmbH (TEG), waarvan het Europese hoofdkantoor in Neuss (Duitsland) gevestigd is. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba, dat opgericht is in 1875, beschikt over een wereldwijd netwerk van 730 ondernemingen en heeft 204.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 75 miljard US$ (2009).

Toshiba Consumer Products wordt in Nederland vertegenwoordigd door Megami, sinds 2009 actief op de Nederlandse markt als exclusief importeur van Toshiba en in België door Europea Trade.

Meer informatie: www.megami.nl, www.europea-trade.eu en www.consumer.toshiba.eu

Over The Communication Force
The Communication Force is een full-service PR- en marketingcommunicatiebureau, gespecialiseerd in ICT. Het bureau adviseert en ondersteunt opdrachtgevers bij het plannen, organiseren en uitvoeren van een breed scala aan PR- en marketingcommunicatieactiviteiten. Een geïntegreerde, proactieve, resultaatgerichte aanpak staat daarbij voorop. Klanten zijn onder meer: ABeam Consulting, AccountView, Atos Origin, CBS Solutions, Kaspersky Lab en Toshiba Information Systems Benelux.

The Communication Force wil een meetbare bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van de opdrachtgever via een samenwerking die gebaseerd is op enthousiasme, flexibiliteit, openheid, respect, vertrouwen en, vooral, veel plezier. Voor meer informatie: www.communicationforce.com.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Neem voor meer informatie contact op met:
The Communication Force
Anke van de Vliet
Tel. +31 (0)23 – 56 56 850
ankevdv@communicationforce.com
Laatste van Toshiba  
Toshiba Tec Retail gaat verder onder de naam Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)

Toshiba en IGEL sluiten partnership voor mobiele thin client oplossing

Toshiba presenteert 2019 voorspellingen in digitale werkomgeving
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 140 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Toshiba contact  

Logo Toshiba

Toshiba sociaal  


Toshiba tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers