www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 140 dagen geleden)
Bedrijf:

Equinix benoemt Dick Theunissen tot vicepresident Marketing Europe

Amsterdam, 16 december 2010 – Equinix, leverancier van wereldwijde datacenterdiensten, benoemt Dick Theunissen tot vicepresident Marketing Europe. Theunissen werkte voorheen als partner bij Santiva Europe, een consultancyorganisatie die technologiebedrijven helpt bij het betreden van internationale markten.

DSC_2508Theunissen brengt meer dan vijftien jaar ervaring in business development en strategische marketing in de telecommunicatie- en hostingsectoren mee naar Equinix. Voordat hij bij Santiva Europe ging werken, was Theunissen Chief Marketing Officer bij colocatieleverancier Interxion. Ook was hij CEO van de Europese webhoster Amen International. Theunissen bekleedde verder senior-managementposities bij VIA NET.WORKS, KPNQwest en KPN.

Theunissen gaat in zijn nieuwe functie de Europese marketing in Europa een flinke impuls geven. Hij richt zich hierbij op de boodschap dat bedrijven met het wereldwijde platform van International Business Exchange-datacenters (IBX) en diensten van Equinix hun geografische bereik vergroten en applicatieprestaties verbeteren.

“Het zijn enerverende tijden voor Equinix. Zo hebben we in het afgelopen jaar alleen al acht state-of-the-art faciliteiten in Europa geopend. Hiermee hebben we onze bedrijfsvoering sterk uitgebreid, vooral in snelgroeiende sectoren die afhankelijk zijn van technologie, zoals financiële dienstverlening, cloud en digitale media”, zegt Eric Schwartz, President van Equinix Europe. “Theunissen is een aanvulling op het Equinix-team. Door zijn brede ervaring in de ontwikkeling van marktstrategieën voor vooraanstaande technologiebedrijven is hij de perfecte persoon om Equinix te helpen bij het voortzetten van de groei.”

“Equinix is het grootste netwerkneutrale datacenterbedrijf ter wereld. Het bedrijf heeft hierdoor de unieke positie om klanten te helpen bij het uitbreiden van hun activiteiten, door wereldwijd nieuwe markten te betreden of door in onze datacenters samen te werken met nieuwe businesspartners”, zegt Theunissen. “Mijn rol is om de strategische zakelijke voordelen te laten zien van samenwerking met Equinix. Onze dienstverlening bewijst dat datacenterdiensten niet langer alleen bestaan uit ruimte en energielevering.”

Over Equinix

Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX) verbindt bedrijven wereldwijd met partners en klanten op basis van een platform van hoogwaardige datacenters. Deze datacenters omvatten dynamische ecosystemen en voorzien in de breedste keus uit netwerken. Meer dan 3.100 bedrijven op het gebied van cloud-diensten, digitale content en financiële dienstverlening hebben verbindingen naar meer dan 600 netwerkserviceproviders. Deze bedrijven vertrouwen op Platform Equinix voor zakelijke groei, betere applicatieprestaties en de bescherming van hun belangrijkste digitale bedrijfsmiddelen. Equinix is actief in 35 strategische markten in Noord-Amerika, Europa en Azië. Het bedrijf investeert continu in zijn platform om groei bij klanten te ondersteunen.

Meer informatie is beschikbaar op www.equinix.com.

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen waaraan risico’s en onzekerheden verbonden zijn. Daadwerkelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachtingen die zijn uitgesproken in dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Factoren die zulke afwijkingen kunnen veroorzaken, omvatten, maar zijn niet beperkt tot de uitdagingen van het verkrijgen, bedienen en bouwen van IBX-centra en het ontwikkelen, uitrollen en leveren van Equinix-diensten; onvoorziene kosten of problemen in verband met de integratie in Equinix van bedrijven die we hebben aangekocht; het niet slagen in het ontvangen van significante inkomsten van klanten in onlangs gebouwde of aangekochte datacenters; het niet slagen in het voltooien van financieringen die periodiek worden overwogen; concurrentie van bestaande en nieuwe concurrenten; het vermogen om voldoende cashflow te genereren of op een andere manier tegoeden te verkrijgen om nieuwe, openstaande schuldenlast te betalen; het verliezen of teruglopen van opdrachten van onze belangrijkste klanten en andere risico’s die Equinix periodiek indient bij de Securities and Exchange Commission. Zie in het bijzonder de recentelijke kwartaal- en jaarrapporten die Equinix heeft ingediend bij de Securities and Exchange Commission; kopieën hiervan zijn op verzoek bij Equinix verkrijgbaar. Equinix aanvaardt geen enkele verplichting tot het bijwerken van de toekomstgerichte informatie in dit persbericht. Equinix en IBX zijn geregistreerde handelsmerken van Equinix, Inc. International Business Exchange is een handelsmerk van Equinix, Inc.

Perscontacten

Equinix Contact (Global)
Joan Powell
Equinix, Inc.
Telephone: +1 (650) 513-7098
Email: joanpowell@equinix.com

Equinix Contact (Europe)
Annemieke van Baal
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Telephone: +31 (0)30 656 5070
Email: equinix@lvtpr.nl
Laatste van Equinix  
Strategisch partnerschap tussen Transfer Solutions en Equinix

Equinix maakt cijfers Q3 2017 bekend

‘In 2018 betalen wereldwijd ruim vijf miljard mensen via mobiel’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 140 dagen
Equinix contact  

Logo Equinix

  +31.20.753.7950
  sales.nl@eu.equinix.com
  www.equinix.nl
Equinix sociaal  


Equinix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com