www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 140 dagen geleden)
Bedrijf:

CE Repair bouwt voort aan haar succesformule met Abecon Evergreen

CE Repair groep gaat een geïntegreerde automatiseringsoplossing invoeren bij haar zeven vestigingen. Aanleiding tot deze investering is de snelle groei die de specialist in reparaties aan consumentenelektronica al enkele jaren doormaakt. Om de knelpunten in de informatievoorziening op te lossen, is CE Repair op zoek gegaan naar een bedrijfsoplossing die de activiteiten met standaardfunctionaliteit kan ondersteunen. Een belangrijke wens was het eenvoudiger kunnen genereren van calculaties en rapportages over zaken als de uitgevoerde reparaties en de reparatieduur. Uit de selectie kwam Abecon Evergreen als meest geschikte oplossing naar voren.

CE Repair repareert audio-, video- en tv-apparatuur. “Het vervangen van de diverse deelsystemen door één automatiseringssysteem past in ons streven naar optimale kwaliteit”, zegt Jakob Broekman, algemeen directeur CE Repair Holding. “Vanaf het eerste kwartaal van 2011 gaan de CE Repair medewerkers met Abecon Evergreen werken. 20 medewerkers gaan de e-Con configurator gebruiken voor reparatieprijsopgave en reparatietrajecten. De medewerkers die reparaties op locatie (on site) en transport verzorgen, rusten we uit met mobiliteitstool Abecon On The Road. Zo kunnen we ons vanuit één integraal systeem op alle fronten versterken.”

Slimme geïntegreerde IT-hulpmiddelen
Abecon Evergreen voorziet in complete IT-ondersteuning van handels- en productiebedrijven. Daarmee vervalt de noodzaak om deeloplossingen in te voeren, maatwerksoftware te ontwikkelen of modules te integreren. De oplossing wordt ingevoerd volgens ‘best practices’ en een standaard implementatiemethodiek. Dit voor een vaste prijs en in het met de klant afgesproken tijdsbestek. De standaard bedrijfsoplossing is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. De naam ‘Evergreen’ verwijst naar het feit dat de toekomstige updates in de prijs inbegrepen zijn. Daardoor liggen naast de implementatiekosten ook de jaarlijkse kosten beduidend lager dan bij andere bedrijfsapplicaties.

Met de e-Con configurator kunnen de medewerkers snel calculaties, prijsopgaves, orders en servicecontracten samenstellen op basis van de beschikbare relatiegegevens, productinformatie, prijzen en specificaties. Wijzigt een opdracht of reparatie, dan berekent de configurator direct de juiste prijs. Abecon On The Road geeft extra ondersteuning bij de planning en mobiele reparatie- en transportwerkzaamheden. Dit met slimme hulpmiddelen voor onder andere reparatieopdrachten, routeplanning, communicatie onderweg, tracking en tracing en urenregistratie.

Over CE Repair
CE Repair (www.cerepair.nl) is een van de grootste elektronicareparatiebedrijven in Nederland. Kernactiviteiten zijn het repareren van audio-, video- en tv-apparaten en witgoed apparatuur zoals wasmachines, koelkasten en drogers. De te repareren producten komen zowel via de merken/industriepartners zoals Philips, LG, Panasonic, Toshiba, Sharp, Sony en JVC als via verkoopkanalen zoals BCC, Media Markt, Neckermann, ElectronicPartner, Expert winkels en internet resellers bij CE Repair. CE Repair heeft vestigingen in Dordrecht, Enschede, Enkhuizen, Goes, Mijdrecht, Hoogeveen en Nuth. Er werken 142 medewerkers.

Over Abecon Informatiesystemen
Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Kernactiviteit is het realiseren en implementeren van geïntegreerde ERP-, CRM- en BI-applicaties bij bedrijven in specifieke branches. Abecon combineert Microsoft- en branchekennis met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor leveranciers in de zorg, opleiders, logistiek, handel en productie, milieu en commodity trade. Daardoor kunnen klanten maximaal voordeel doen met branchspecifieke standaardsoftware. Abecon is actief sinds 1979 en gevestigd in Huizen. Meer informatie is beschikbaar via www.abecon.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over Abecon of fotomateriaal kunt u contact opnemen met Niels van Golden, marketingmanager, info@abecon.nl of 035 695 1234. Voor meer informatie m.b.t. CE Repair kunt u contact opnemen met Paul F. Veth, commercieel directeur CE Repair Holding.
Laatste van Abecon  
Broad Horizon versterkt zich met Dynamics 365-specialist House of Engagement

Ranzijn tuin & dier bouwt verder aan omnichannelstrategie

Broad Horizon en Abecon bundelen krachten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 140 dagen
Abecon contact  

Logo Abecon

  +31 88 0580 200
  info@abecon.nl
  www.abecon.nl
Abecon sociaal  


Abecon tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com