www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl
2515 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 106 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Voiceworks winnaar Gouden FD Gazelle Award 2010

Voiceworks, de leverancier van het meest stabiele en innovatieve Voice over IP (VoIP) platform voor de zakelijke markt, is winnaar geworden van een Gouden FD Gazelle 2010.

Almere, 24 november 2010 – Het Financieele Dagblad (FD) reikt deze prijzen jaarlijks uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Als criteria voor de prijs gelden een omzetgroei van minimaal 20% in de jaren 2007 tot en met 2009. Bedrijven moeten daarnaast financieel gezond zijn, betaalgedrag en de jaarrekeningen zijn hierbij belangrijke factoren. Met een omzetgroei van 375% over de laatste drie jaar is Voiceworks het best presterende bedrijf. Het Financieele Dagblad reikte de prijs op dinsdag 23 november uit in de Schouwburg in Almere.

Koen van Geffen, Mededirecteur van Voiceworks: ‘Wij zijn zeer vereerd met de Gouden FD Gazelle award 2010. Voiceworks heeft deze omzetgroei gerealiseerd de sterke focus op innovatie en productontwikkeling. “Omdat veel eerstelijns vragen van eindklanten vakkundig worden opgevangen door onze partners, kunnen wij veel tijd, aandacht en energie besteden aan innovatie. Innovatie is absoluut de belangrijkste levensader van Voiceworks.” Het is volgens Van Geffen dan ook geen toeval dat drie van de vier directeuren van Voiceworks een technische achtergrond hebben. “We hebben ieder ons eigen specialisme, waarbij onze kennis en expertise elkaar mooi aanvullen. Als je hier de commerciële ervaring van Ruud bij optelt, kom je tot een unieke combinatie van competenties. Ik ben er van overtuigd dat juist deze bundeling van kennis en ervaring ons heeft gebracht waar we nu staan.”

Mededirecteur Ruud van der Aar ziet de prijs als een waardering op het gevoerde beleid van de afgelopen jaren en een aanmoedigingsprijs voor de toekomst. Van der Aar: “de prijs is een beloning voor de inzet van alle medewerkers alsmede het partnernetwerk van Voiceworks. Alleen met een team van zeer gemotiveerde medewerkers en partners kunnen we invulling geven aan onze missie: het bereikbaar maken van hoogstaande innovatieve communicatieoplossingen. Deze prijs is voor ons allemaal een groot compliment en wij doen er alles aan om dit succes volgend jaar te evenaren.”

Voiceworks is een erkend leider in de telecomindustrie, gerangschikt als #11 in de 2010 FD Gazellen top 100 lijst Nederland, dankzij de omzetgroei, die 375% overschreed in de periode verspreid over 2007-2009.Over FD Gazellen Awards
Met de FD Gazellen Awards wil Het Financieele Dagblad ondernemerschap stimuleren en de aandacht vestigen op bedrijven die in Nederland snel in omzet groeien. Daarnaast brengt Het Financieele Dagblad met het onderzoek het Nederlandse ondernemerschap in de verschillende provincies in kaart. Gedurende de hele maand november berichten Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio na iedere bijeenkomst over de FD Gazellen 2010. Het Financieele Dagblad sluit op 24 november af met een bijlage ‘Ondernemen in Nederland’. Hierin staat ook de landelijke FD Gazellen-ranglijst 2010.

De FD Gazellen awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest succesvolle ondernemers per provincie. Het hoofdcriterium voor een FD Gazellen nominatie is een omzetgroei van minimaal 20 procent over een periode van drie jaar. De omzetgroei dient ononderbroken te zijn. Bedrijven moeten daarnaast financieel gezond zijn. De financiële gezondheid van een bedrijf is afhankelijk van meerdere factoren. Twee belangrijke factoren hierin zijn de waardering van de jaarrekening en de waardering van het betaalgedrag.

Over Voiceworks
Voiceworks is de leverancier van het meest stabiele en innovatieve Voice over IP (VoIP) platform voor de zakelijke markt. Met vooruitstrevende ICTtechnieken worden, met een eigen netwerk en vanuit meerdere gekoppelde datacenters, professionele telefonie- en datadiensten geleverd.

Voiceworks werkt continu aan technisch hoogstaande innovatieve ontwikkelingen met een professionele bedrijfsvoering vanuit een persoonlijke benadering waardoor klanten over flexibele oplossingen beschikken.
Voiceworks kan als totaalleverancier optreden bij het leveren van telefonieoplossingen met toegevoegde waarde op alle onderdelen: van toestel tot en met breedbandverbinding en van netwerkconsultancy tot en met modeminstallatie.
De ondersteuning die Voiceworks aan partners biedt geeft hen ongekende groeimogelijkheden.

Voiceworks levert Wholesale VoIP oplossingen aan onder andere PBX installateurs, CPS, ISP & ASP partijen op basis van hun eigen propositie.

Voor meer informatie: www.voiceworks.nlNOOT VOOR REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Voiceworks
Lenneke Antes
Tel. +31 (0)36 711 34 07
lenneke@voiceworks.nl

FD Gazelle Awards
Titia te Dorsthorst
Tel. +31 (0)5928481
dorsthorst@fdmediagroep.nl
Laatste van Voiceworks B.V.  
Voiceworks-partners gehuldigd voor bijzondere prestaties tijdens vijfde Voiceworks Partner Awards

Bereikbaarheid in privétijd, zoals vakantie, moet beter beheersbaar zijn

Voiceworks ondersteunt innovatieve community ICT Summerfair
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 106 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Voiceworks B.V.. contact  

Logo Voiceworks B.V.

  036 - 546 88 55
  support@voiceworks.nl
  www.voiceworks.nl
Voiceworks B.V.. sociaal  


Voiceworks B.V.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90543 persberichten
- 5912 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9830 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com