ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2515 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 106 dagen geleden)
Bedrijf:

Clansman in top tien FD Gouden Gazellen

Utrecht, 24 november 2010 – Clansman E-mail Media, onderdeel van de Clansman Groep, de Nederlandse leverancier van performance based marketing-diensten, heeft bij de FD Gouden Gazellen 2010 de negende plaats behaald. Het bedrijf realiseerde een omzetstijging van 399%. In de regio Utrecht/Flevoland is Clansman op de derde plaats geëindigd in de categorie ‘klein’. Hiermee wordt erkend dat Clansman één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland is. De feestelijke uitreiking van de Gouden Gazellen vond gisteren plaats in de Schouwburg in Almere.

De Gouden Gazellen worden uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen per regio in Nederland. Voor Clansman betekent de uitverkiezing de tweede mooie erkenning dit jaar. Eerder dit jaar behaalde het bedrijf als één van de snelst groeiende Nederlandse Technologiebedrijven al de zevende plaats in de Deloitte Benelux Technology Fast 50.

Clansman is in 2007 opgericht door de samenvoeging van internet-activiteiten van Jeroen Ligthart en Vincent Heidinga. Het bedrijf maakt een zeer sterke groei door. Bij Clansman werken inmiddels 30 mensen, verdeeld over kantoren in Utrecht, Zwolle en Zaandam. Het bedrijf is gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van performance based responscampagnes. Het bedrijf realiseert tien- tot honderdduizenden inschrijvingen voor nieuwsbrieven en online communities door het uitzetten van responscampagnes via e-mailmarketing met eigen- en partnerbestanden, via webtraffic van eigen- en partnerwebsites en door inkoop via Adwords en Social Media.

Clansman is uitgever van een groot aantal websites rond de thema’s ‘voordeel’, ‘korting’ en ‘prijsvragen’ waaronder Uitmetkorting.nl. Eerder nam Clansman deze url over voor een bedrag van € 225.000,-, mogelijk de hoogste overnameprijs voor een url in Nederland dit jaar. Hiermee heeft Clansman in een half jaar een omzet gerealiseerd van ongeveer € 383.000,-. Met eigen e-mailbestanden bereikt het bedrijf ongeveer 1.500.000 consumenten. Clansman werkt onder meer voor TNT, Thomas Cook, Men@work, Vakantieveilingen.nl en Macintosh Retail Groep. De verwachte jaaromzet voor 2010 bedraagt 3,2 miljoen euro.

“We zijn erg blij met deze tweede uitverkiezing na onze zevende plaats in de Fast 50”, zegt Jeroen Ligthart, directeur van Clansman. “De waardering die we nu ontvangen voor het feit dat we ondanks de economische crisis in de afgelopen drie jaar zo zijn gegroeid, voelt erg goed. Het onderstreept onze innovatieve en onderscheidende aanpak.” Clansman breidt de activiteiten momenteel verder uit naar Europa. In het eerste kwartaal van 2011 start het bedrijf in Duitsland.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Clansman
Clansman helpt adverteerders om hun doelen te bereiken. Clansman bedenkt, creëert, beheert en promoot creatieve online marketing campagnes om leads te genereren. Daarnaast ontwikkelt en beheert Clansman eigen media. Clansman heeft een e-mailbestand van ongeveer 1,5 miljoen Nederlandse en Belgische consumenten en verschillende kortings-, freebie- en reiswebsites. Clansman heeft een personeelsbestand van 30 professionals en werkt 100% performance based. In 2010 staat het bedrijf op nummer 7 in de ‘Deloitte Benelux Technology Fast 50’ en momenteel breidt het bedrijf de activiteiten verder uit in Europa. Clansman gaat het eerste kwartaal van 2011 van start in Duitsland.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met Sander van Buuren van LEWIS, Global Public Relations
Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
E-mail: sandervb@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Clansman kunt u contact opnemen met Jeroen Ligthart, directeur Clansman
Tel:       +31 (0)6 50 22 80 81
E-mail: jeroen.ligthart@clansman.nl
Laatste van Clansman  
Economische crisis weinig invloed op plannen zomervakantie

Tweederde Nederlanders actief op zoek naar korting voor vakanties en dagrecreatie

Omzet Clansman stijgt 17 procent in 2011
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 106 dagen
Clansman contact  

Logo Clansman

  +31 (0)30 8200989
  info@clansman.nl
  www.clansman.nl
Clansman sociaal  


Clansman tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90543 persberichten
- 5912 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9830 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl