Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2515 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 106 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Honeywell Scanning & Mobility en Aruba Networks bieden veilig en probleemloos mobiel computernetwerk

Wereldwijde samenwerking ondersteunt verandering naar mobiliteit binnen datacollectie industrie

Eindhoven – 23 november 2010 – Honeywell (NYSE: HON) en Aruba Networks, Inc. (NASDAQ: ARUN) zijn een samenwerking aangegaan om complete oplossingen te kunnen bieden voor draadloze netwerken en mobiele computers. Daarnaast bieden ze ondersteuning voor diensten gericht op retail, gezondheidszorg en logistieke applicaties. Met deze wereldwijde samenwerking leveren Honeywell Scanning & Mobility en Aruba een end-to-end draadloze oplossing voor een betere datacollectie productiviteit.

“Onze zakelijke klanten hebben aangegeven op zoek te zijn naar een veilige, makkelijk te implementeren, end-to-end systeemoplossing die zowel mogelijkheden biedt voor draadloze netwerken als datacollectie”, zegt Darius Adamczyk, president bij Honeywell Scanning & Mobility. “Honeywell en Aruba delen de visie over het belang van klantondersteuning en de behoefte aan robuuste mobiele datacollectie binnen organisaties. Met deze samenwerking willen we de beste eindgebruikerervaring bieden en de meest geschikte infrastructuur voor datacollectie opzetten.”

De koppeling van de draadloze local area network (LAN) -infrastructuur met Honeywell’s Dolphin® 6000, 7000 en 9000-series aan mobiele computerapparaten voor datacollectie, digital imaging en het intelligent opslaan van handtekeningen, zorgen voor een hogere productiviteit en lagere operationele kosten. Deze geïntegreerde oplossing voor draadloze gegevensopslag is zo ontworpen dat het gemakkelijk te implementeren, veilig en betrouwbaar is.

In de gezondheidszorg werken draadloze LAN’s van Aruba en de mobiele computers van Honeywell bijvoorbeeld samen om de identificatie van patiënten en administratie van medicatie aan het bed van de patiënt, gemakkelijker te maken. De oplossing zorgt ervoor dat patiëntinformatie en electronic medical records (EMR) beschermd zijn en voldoen aan de HIPAA-standaarden. In de retailsector maakt de gezamenlijke oplossing het mogelijk om in de winkel draadloos prijzen te controleren en mobiele check-outs in te zetten.

“Om de productiviteit te vergroten, efficiëntie te verbeteren en operationele kosten te controleren, kijken organisaties wereldwijd naar de mobiliteit van het personeel”, zegt Dominic Orr, President en CEO bij Aruba. “Om deze voordelen te bereiken zijn er robuuste mobiele computerplatformen nodig, die draaien op een beveiligde draadloze infrastructuur, gevalideerd zijn om inter-functioneel te werken en goed ondersteund worden. Aruba en Honeywell kunnen deze oplossingen bieden. We geloven erin dat dit een nieuwe standaard is voor applicaties met veilige dataverzameling.”

Honeywell en Aruba zullen de oplossingen die voortkomen uit de samenwerking wereldwijd presenteren op verschillende evenementen. Kijk voor meer informatie over Honeywell Scanning & Mobility op http://www.honeywellaidc.com.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Honeywell International

Honeywell International (www.honeywell.com) is een in de Fortune 100 genoteerde technologie- en productieonderneming die actief is op meerdere gebieden en klanten over de hele wereld voorziet van luchtvaartproducten en -services;  meet-, regel- en besturingstechnologieën voor gebouwen, woningen en industrie; automobielproducten; turbocompressoren en gespecialiseerde materialen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Morris Township, New Jersey (Verenigde Staten) en de aandelen van Honeywell worden verhandeld op de effectenbeurzen van New York, Londen en Chicago. Meer nieuws en informatie over Honeywell vindt u op http://www.honeywellnow.com.

Over Aruba Networks

Aruba is toonaangevend in gedistribueerde bedrijfsnetwerken. Het portfolio bestaat uit campus-, branch/ telewerker- en mobiele oplossingen die processen makkelijker maken en de toegang tot alle bedrijfsapplicaties en diensten beveiligen, ongeacht het apparaat, locatie of netwerk van de gebruiker. De oplossingen verbeteren de productiviteit en verlagen de investerings- en operationele kosten.

Aruba is genoteerd op de NASDAQ en Russell 2000® Index. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sunnyvale, Californië en ze werken binnen de volgende regio’s: Amerika, Europa, Midden-Oosten en Pacifisch Azië.. Kijk voor meer informatie op http://www.arubanetworks.com.

Deze release bevat verklaringen die kunnen worden opgevat als prognoses zoals gedefinieerd in Artikel 21E van de Securities Exchange Act van 1934. Alle verklaringen, behalve verklaringen over historische feiten die betrekking hebben op activiteiten, gebeurtenissen of ontwikkelingen die door ons of ons management worden beoogd, verwacht of voorspeld of waarvan wordt geloofd of aangenomen dat ze in de toekomst zullen of kunnen gebeuren, zijn prognoses. Dergelijke verklaringen worden gebaseerd op bepaalde veronderstellingen en inschattingen die door ons management worden gedaan vanuit hun ervaring en hun perceptie van historische trends, huidige economische en industriële omstandigheden, verwachte toekomstige ontwikkelingen en andere factoren waarvan de relevantie wordt aangenomen. De prognoses in deze release brengen ook een aantal wezenlijke risico's en onzekerheden met zich mee, waaronder economische, concurrentietechnische, van de overheid afhankelijke en technologische factoren die van invloed zijn op onze activiteiten, markten, producten, diensten en prijzen. Deze prognoses zijn geen garantie aangaande toekomstige prestaties en de feitelijke resultaten, ontwikkelingen en bedrijfsmatige beslissingen kunnen afwijken van deze prognoses.

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u kijken op
http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Honeywell-Scanning-and-Mobility/Honeywell-Scanning-Mobility-en-Aruba-Networks-bieden-veilig-en-probleemloos-mobiel-computernetwerk/n/9197 of contact opnemen met Suzanne Caronl van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: + 31 (0) 40 235 46 00                           Fax: + 31 (0) 40 235 46 01
E-mail: suzanne.caron@lewispr.com          Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Honeywell Scanning and Mobility kunt u contact opnemen met Marcel Dijkkamp van Honeywell Scanning and Mobility:

Tel: +31 40 2901 605
E-mail: marcel.dijkkamp@honeywell.com

Altijd als eerste de laatste persberichten van Honeywell Scanning and Mobility via deze RSS-feed: http://www.lewiswire.com/nl/rss.php?client=395
Laatste van Honeywell  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 106 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Honeywell contact  

Logo Honeywell

  +31-(0)20-5656911
  info@honeywell.com
  www.honeywell.com
Honeywell sociaal  


Honeywell tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90543 persberichten
- 5912 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9830 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl