www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (10 jaar en 81 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

De Persgroep zet internationaal HRM- en Payroll-systeem SD Worx in

SD Worx, internationale aanbieder van Payroll en HR-diensten, is onlangs gekozen om haar internationale HRM- en payroll-systeem te leveren aan De Persgroep NV. Vanaf 1 januari 2011 worden de medewerkers van de Nederlandse en Belgische vestigingen van de organisatie door SD Worx verloond door middel van outsourced payroll services.

De Persgroep NV is een Belgisch-Nederlands mediabedrijf dat volledig eigendom is van de ondernemersfamilie Van Thillo. Het bedrijf is eigenaar van verschillende kranten, magazines, radio- en televisiezenders en drukkerijen. Ook bezit de organisatie 50 procent van de aandelen in de Vlaamse Media Maatschappij. In 2009 behaalde De Persgroep een geconsolideerde omzet van zo’n 800 miljoen euro.

Voor haar payroll-dienstverlening in België doet De Persgroep sinds geruime tijd een beroep op SD Worx. Dit tot grote tevredenheid van de organisatie. Voor haar payroll in Nederland is de dienstverlening verspreid over verschillende leveranciers. Het mediabedrijf heeft onlangs overnames in Nederland gedaan en een implementatie van Microsoft Dynamics AX als ERP-omgeving. Daarnaast zijn ze bezig met de verdere professionalisering van HR. Dit is voor De Persgroep de belangrijkste aanleiding om internationale HR-oplossingen onder de loep te nemen, ook met het oog op integratie en efficiëntieverhoging.

De Persgroep kiest voor een Management Informatie Systeem op basis van Microsoft Dynamics AX, namelijk SD Worx X-Tend. SD Worx hanteert een driedimensionale kijk op HR, waarbij vanuit Payroll, Tax & Legal en HR gekeken wordt naar een optimale invulling van kennis en beperking van risico. Dit om de continuïteit in de payroll- en HR-processen en -systemen te waarborgen.

De Persgroep wil de volgende doelen behalen met SD Worx:

  • Integratie
  • Business georiënteerde HR
  • Beheer internationale payroll
“De organisatie koos SD Worx omdat zij in staat zijn om vanuit één systeem de payroll en HR voor zowel Nederland als België te optimaliseren. Bovendien levert deze samenwerking een synergie-effect op met andere bedrijfsprocessen die worden vastgelegd in Microsoft Dynamics AX”, zegt Luc Verbist, ICT directeur van De Persgroep.

“De verschillen die je tegenkomt op het gebied van wet- en regelgeving en cultuur wanneer je als organisatie actief bent in meerdere landen, zijn zeer omvangrijk en complex”, aldus Jan-Henk van Bennekom, Sales Manager International bij SD Worx. “Organisaties moeten kunnen beslissen op basis van feiten en niet op basis van buikgevoel en veronderstellingen. De Persgroep heeft in alle gesprekken aangegeven het welzijn van haar medewerkers hoog in het vaandel te hebben. Een innovatief HR Management Informatie Systeem zal hier zeker aan bijdragen.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Altijd als eerste de laatste persberichten van SD Worx via deze RSS-feed: www.octanewire.com/nl/rss.php?client=21

Over SD Worx
SD Worx is marktleider in België en de derde grootste aanbieder van payroll en HR-diensten in Europa. SD Worx bedient zijn klanten vanuit een geïntegreerd concept waarbinnen payroll, sociaal juridisch advies en HR automatisering vanuit één organisatie worden aangeboden. Het in 1945 opgerichte bedrijf telt 38 kantoren en ruim 1.900 medewerkers die 43.400 klanten bedienen in de privé- en publieke sector. Sinds 2006 bedient SD Worx de Nederlandse markt vanuit een kantoor in Breda. In september 2006 ging SD Worx een joint venture aan met Asecom Nederland B.V. SD Worx is de afgelopen jaren sterk aan het internationaliseren. Zo nam het bedrijf in 2007 de Franse payroll-softwarespecialist LOGI-RH over, in mei 2008 het Duitse ACCURAT en eind 2008 het Franse Spirale.

Over De Persgroep NV
De Persgroep NV is een Belgisch-Nederlands mediabedrijf dat volledig eigendom is van de ondernemersfamilie Van Thillo. In 1978 verwierf de familie een belang van 60% in Uitgeverij Hoste. In 1990 werden de overige aandelen overgenomen. De onderneming ging toen verder onder de naam ‘De Persgroep’. In juli 2009 heeft De Persgroep een meerderheidsbelang van 58,5% verworven in het toenmalige PcM Uitgevers.

Het bedrijf is vandaag eigenaar van verschillende kranten, magazines, radio- en televisiezenders en drukkerijen. Ook bezit het bedrijf 50% van de aandelen in de Vlaamse Media Maatschappij. In 2009 behaalde De Persgroep een geconsolideerde omzet van zo’n 800 miljoen euro.

De Persgroep heeft als missie haar kranten, tijdschriften, televisie- en radiozenders en elektronische publieksmedia te exploiteren die stuk voor stuk verder moeten uitgroeien tot de sterkste mediamerken in hun marktsegment.
De volledige strategie van De Persgroep is afgestemd op passie voor hun lezers, kijkers, luisteraars, adverteerders en internetgebruikers. In totaal bestaat de groep uit 16 verschillende juridische entiteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met OCTANE PR:
Tel: 040 266 11 30
sdworx@octanepr.com
Laatste van SD Worx  
Een kwart van de Nederlandse werknemers ervaart minder stress op werk door technologie

Bedrijfseconomisch ontslag: wat nu?

17 procent Nederlandse werknemers voelt zich overbodig op de werkvloer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 10 jaar en 81 dagen
SD Worx contact  

Logo SD Worx

  +31 (0)76 523 1000
  info_nl@sdworx.nl
  www.sdworx.nl
SD Worx sociaal  


SD Worx tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers