Datum: (2824 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Natasja la Lau

Online carrièreadvies voor virtualisatiespecialistenAmsterdam, 27 oktober 2010 – Voor veel ICT-professionals is het de eeuwige vraag: welke baan past het beste bij mij? Kom ik het beste tot mijn recht bij projecten, wanneer ik gedetacheerd ben of ben ik juist op mijn plek als ik mijn kennis overdraag aan andere mensen? Of hoef ik helemaal niet te kiezen en bestaat de baan waar ik alles in vind?

De Virtualisatie Werkwijzer is ontwikkeld door Qwise, specialist op het gebied van virtualisatie en cloud computing en leverancier van Qwise Nebula Worqspace. Iedere ICT’er die ervaring heeft met virtualisatie en zich afvraagt welke volgende carrièrestappen mogelijk zijn kan vanaf vandaag terecht op www.virtualisatiewerkwijzer.nl.

De Virtualisatie Werkwijzer is ontworpen om virtualisatiespecialisten te helpen antwoord te krijgen op vragen als:
  • Wat vind ik belangrijk in mijn werk?
  • Waar ligt mijn ambitie?
  • En hoe kan ik dit bereiken?
“Met zo’n 100 medewerkers, merendeels consultants, zijn wij een van de grootste specialisten op het gebied van virtualisatie en cloud computing in Nederland”, aldus HR-manager Ria de Koning van Qwise. “Omdat onze organisatie constant groeit, spreken we veel sollicitanten. We zien dat veel kandidaten moeite hebben een functie te vinden die aansluit bij wat ze echt belangrijk vinden in hun werk. We hebben onze ervaring verwerkt in de Virtualisatie Werkwijzer om te helpen dit op te lossen.”

De Virtualisatie Werkwijzer bestaat uit 17 gemakkelijk te beantwoorden vragen over wat iemand belangrijk vindt in zijn of haar werk en over de persoonlijke ambitie en ervaring. Na het invullen van de vragen wordt direct de persoonlijke score berekend en ontvangt de deelnemer een virtualisatie werkadvies. Ria de Koning: “Uiteraard zijn de uitslagen gebaseerd op hoe de kandidaat zelf op de gemeten kwaliteiten denkt te scoren. Omdat het in omvang een vrij beperkte test is, pretenderen we niet een volledig beeld van iemands persoonlijke kwaliteiten te kunnen schetsen. De test geeft wel een goede indicatie over persoonlijke kenmerken in relatie tot het werkveld van virtualisatie en cloud computing. We hopen veel mensen verder te kunnen helpen bij het kiezen van de volgende stap in hun carrière!”

Over Qwise
Qwise, onderdeel van de Vision IT Group, is een gespecialiseerde system integrator op het gebied van virtualisatie en cloud computing. Qwise zorgt ervoor dat bedrijfsapplicaties en -informatie altijd en overal beschikbaar zijn. Hiervoor heeft het bedrijf 100 hoog opgeleide en ervaren experts in dienst die zorgen voor een optimale integratie van diverse systemen met technologieën van onder andere Citrix, HP, Microsoft, NetApp, RES Software en VMware. Qwise zet haar kennis in door middel van consultancy, implementatie, outsourcing en detachering. Per september 2010 heeft Qwise Nebula Worqspace geïntroduceerd, een werkplekvorm volledig uit de cloud, die afzonderlijke applicaties geïntegreerd en op maat aanbiedt.

Qwise is één van de meest toonaangevende Citrix Authorized Learning Centers (CALC) in de Benelux en tevens Microsoft Certified Partner for Learning Solutions en RES Authorized Learning Center. Qwise is gevestigd in Amsterdam.

Neem voor meer informatie contact op met:
Marjolein Jonker, Yellow Communications, telefoon: 023-5553424,
e-mail: marjolein@yellow-communications.com of

Marinka Verkuil, Marketing Communicatie Manager Qwise, telefoon: 020-4481025,
e-mail: marinka.verkuil@qwise.nl