www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (3283 dagen geleden)
Bedrijf:

VANAD Dialoog over thuiswerken tijdens ‘Week van het Nieuwe Werken’

Capelle aan den IJssel, woensdag 20 oktober 2010 – Customer interaction management specialist VANAD Group organiseert op woensdag 10 november een VANAD Dialoog over Nog Nieuwer Werken in de contact center branche. Het evenement valt samen met de ‘Week van het Nieuwe Werken’, een landelijke campagne om thuiswerken onder werknemers te stimuleren.

Tijdens de VANAD Dialoog, op woensdag 10 november om 14.30 uur, gaat VANAD Group in gesprek over enkele ‘hot topics’ op het gebied van thuiswerken in de contact center branche. Zelf is VANAD Group er heilig van overtuigd dat thuiswerken de toekomst heeft, getuige de oprichting van haar VANAD Work from Home divisie aan het begin van dit jaar. Via deze divisie werken inmiddels tientallen agents het klantcontact volledig vanuit huis. Het thema van de VANAD Dialoog is dan ook Nog Nieuwer Werken.

Fred Zimny en Jeroen Kneppers
Om de dialoog op gang te brengen heeft VANAD Group twee professionals gestrikt die het thema van de discussiemiddag introduceren. Fred Zimny trapt af met een korte introductie over innovatief omgaan met nieuwe hulpmiddelen. De internationaal gerenommeerde blogger is momenteel werkzaam bij zorgverzekeraar UVIT (Univé VGZ IZA Trias). Vervolgens zal Jeroen Kneppers ingaan op nieuwe vormen van recruitment, een gebied waar ook behoefte is aan nieuwe werkwijzen. Met zijn achtergrond als Manager Recruitment bij NUON en Manager Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie bij Detailresult Services, gaat Kneppers in op Recruitment New Style.

Nog Nieuwer Werken
Behalve het faciliteren van thuiswerken voor haar (potentiële) agents, heeft VANAD Work from Home de ambitie om ook alle achterliggende processen te digitaliseren. “Ons streven is om het complete proces, van werving en selectie tot en met training via e-learnings, via ons digitale Work from Home platform te verzorgen. Het is letterlijk de bedoeling dat onze medewerkers nooit meer op kantoor komen. Nog Nieuwer Werken dus!”, schetst Radboud Heinink, Customer Contact Manager van VANAD Work from Home.

Juist in die complete digitaliseringslag merkt Heinink veel uitdagingen: “Er zijn veel discussies op het gebied van arbeidsovereenkomsten, e-learnings en het wegvallen van sociale contacten op de werkvloer. Uiteraard zijn dat aandachtspunten die wij nauwgezet hebben bestudeerd bij het starten van deze divisie. Wij zien vele kansen om de beperkingen te minimaliseren, maar wisselen daarover graag van gedachten met andere specialisten.” Daarmee introduceert Heinink feitelijk het centrale thema van de VANAD Dialoog: hoe kan een bedrijf op de meest effectieve manier thuiswerkers inzetten?

Verantwoordelijkheid
Daarnaast is Heinink benieuwd of andere bedrijven ook de productiviteitsvoordelen van thuiswerkers herkennen. “Afgezien van de efficiencywinst die wordt behaald door het elimineren van reistijd, merken wij dat thuiswerkende agents veel zelfstandiger, gretiger en creatiever zijn. Blijkbaar zorgt de fysieke afwezigheid van een leidinggevende ervoor dat ze sneller hun eigen verantwoordelijkheid pakken. Dat is een uitermate interessante ontwikkeling waarvan wij benieuwd zijn of andere partijen die herkennen.”

De VANAD Dialoog is de opvolger van het VANAD Debat, dat in juni werd georganiseerd door VANAD Group. Volgens dagvoorzitter en VANAD Group directeur Arthur Nederlof dekt de nieuwe naam beter de lading. “Met een debat suggereren wij dat we graag voor- en tegenstanders bij elkaar brengen om een standpunt te forceren. Wij zien echter veel meer waarde in de dialoog met andere specialisten: de VANAD Dialoog is dan ook bedoeld om mensen bij elkaar te brengen die op inhoudelijke wijze nieuwe inzichten van elkaar opdoen.”

Gratis toegang
De VANAD Dialoog op woensdag 10 november begint om 14.30 uur en wordt rond 17.30 uur afgesloten met een borrel. Het evenement is gratis toegankelijk, maar men moet zich wel vooraf inschrijven op de website van VANAD Group.

U kunt zich hier direct inschrijven voor de VANAD Dialoog.

Over VANAD Group
VANAD Group is een innovatieve specialist op het gebied van customer interaction. Met ons innovatieve customer interaction management platform helpen wij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel vlak bij het optimaliseren van de interacties met hun klanten of gebruikers. Daarbij maken wij gebruik van een sourcingmix van outsourcing, managed insourcing en Work from Home, die naast elkaar of gecombineerd door ons worden verzorgd. Ons in 2005 opgerichte bedrijf staat onder leiding van Arnoud Munneke en Arthur Nederlof en opereert hoofdzakelijk vanaf onze campus in Capelle aan den IJssel, waar wij maximaal profiteren van de synergie met de zusterbedrijven. Naast onze superieure technologie onderscheiden wij ons met onze unieke bedrijfscultuur, die tot uitdrukking komt in onze Jij bent Fantastisch! filosofie en onze FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD Group geloven dan ook in de kernwaarden Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht, en laten deze nadrukkelijk tot uitdrukking komen in onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.vanadgroup.com en www.jijbentfantastisch.nl.

Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken kunt u contact opnemen met:

Jeroen Nagtegaal
VANAD Group
T: (010) 288 1680
M: 06 – 479 780 91
E: jeroen.nagtegaal@vanadgroup.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van VANAD Group  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van woensdag 16 oktober 2019  
Financiële schade van downtime door ransomware meer dan 200 procent gestegen

NTT Netherlands uitgeroepen tot Cisco Customer Experience Partner of the Year en Software Partner of the Year

Delta Lake Project haakt aan bij Linux Foundation om zo open standaard voor data lakes te worden

Databricks vereenvoudigt het beheer van Machine Learning modellen met MLflow Model Registry

Eenvoudig woningen slimmer maken dankzij Eatons xComfort Bridge

Marieke Saeij wordt nieuwe CEO Onguard

Fontys Hogeschool ICT maakt scholieren enthousiast voor techniek tijdens TTT event 2019 in Koepelhal Tilburg

Nieuw onderzoek van Dell Technologies voorspelt hoe opkomende technologieën onze levens tegen 2030 zullen transformeren

Bert Zoetbrood gaat leiding geven aan DEKRA in Noord-Amerika

Digitale sector doet oproep aan kabinet
NewChannel en Keeper Security stellen zakelijk wachtwoordbeheer veilig

Managementboek van het Jaar 2019 ‘Alles Transactie’ nu ook beschikbaar in het Engels 

GTT levert SD-WAN en SIP Trunking aan Greenyard voor een kosteneffectieve cloudstrategie

In 0,00043 sec van Schiphol naar Science Park en terug: Interxion verbindt vitale Amsterdamse regio’s met ultrasnelle verbindingen

BNW Consulting, eigenaar van PowerConnect, presenteert Ymor als exclusieve distributeur voor Europa

Helft van de Nederlandse werknemers solliciteert onder werktijd

Building Blocks benoemd tot Cool Vendor in IT Services door Gartner

Google Nest Mini: 2x zoveel bas, klaar voor de toekomst

Workfront koopt startup Atiim voor Strategic Goals Management

UiPath koopt StepShot en voegt procesdocumentering toe aan zijn toonaangevende RPA-platform

UiPath koopt ProcessGold en biedt voortaan ongeëvenaard inzicht in dataprocessen

Xerox kiest transparent als Kleur van het Jaar 2020

CP2E-serie alles-in-één controller van Omron maakt IoT mogelijk in compacte toepassingen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3283 dagen
VANAD Group contact  
Logo VANAD Group
  +31 (0)10 288 1600
  welcome@vanadgroup.com
  www.vanadgroup.com/nl
VANAD Group sociaal  
VANAD Group tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
Logo Onguard
Logo Innopay
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
 
www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl