www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 83 dagen geleden)
Bedrijf:

GO Telecom wint award tijdens LifeSize-partnerconferentie

partnerconferentie in het teken van bereikbaarheid en productiviteit

Dordrecht, 20 oktober 2010 – Gedurende de jaarlijkse LifeSize-partnerconferentie in Kitzbühel, Oostenrijk, heeft distributeur GO Telecom de award gewonnen voor beste marketing. Naast de award show werden er in Oostenrijk tevens nieuwe producten aangekondigd door LifeSize, dat sinds 2009 onderdeel is van Logitech.

Jaarlijks prijst LifeSize zijn partners door het uitreiken van awards. Dit jaar vielen twee Nederlandse partijen in de prijzen. Distributeur GO Telecom won de award voor de beste marketing in Europa, Midden-Oosten en Afrika. “Hiermee onderstreept LifeSize de inspanningen van GO Telecom die mede aan de basis staan van de enorme opmars die LifeSize maakt in het videoconferencing-landschap in Nederland en België”, zegt Stefan van Hoof, director of sales bij LifeSize.

Q-Conferencing won de award voor beste integratiepartner. Zij werden beloond voor de goede resultaten die zij gerealiseerd hebben binnen de healthcare-markt in Nederland.

Björn Heisterkamp, marketing manager bij GO Telecom, ontving de award uit handen van CEO en LifeSize-oprichter Craig Malloy. “Dit is een award die we samen hebben verdiend. Zowel sales en marketing bij GO Telecom, maar ook een compleet dealernetwerk dat zeer professioneel omgaat met de telepresence-oplossingen van LifeSize”, zegt Heisterkamp. “Dat LifeSize in vijf jaar tijd is uitgegroeid tot deze proporties, is mede te danken aan de collectieve inzet.”

De partnerconferentie stond dit jaar in het teken van bereikbaarheid en productiviteit. Met deze thema’s wil LifeSize de komende tijd het belang en de mogelijkheden van visuele communicatie benadrukken. Als verlengde van dit thema kondigde LifeSize tevens nieuwe producten aan, waaronder LifeSize Bridge 2200. Dit is de eerste 16-poorts HD-brug voor conferenties met meerdere partijen tegelijkertijd.

Logitech, dat minder dan een jaar geleden LifeSize heeft overgenomen, speelde een actieve rol tijdens de conferentie. “Ook al blijft LifeSize een zelfstandig opererende organisatie binnen Logitech, er zijn duidelijk tekenen dat de partijen steeds meer naar elkaar toe groeien”, vervolgt Heisterkamp. “Met de verkoop van tien miljoen webcams per jaar is Logitech misschien wel de belangrijkste speler in de wereld van visuele communicatie. Als deze groei doorzet, kunnen we binnenkort oplossingen voor professionele videoconferentie verwachten voor iedere desktop, huiskamer en boardroom.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over LifeSize
Een betrouwbare, efficiënte en eenvoudig te gebruiken oplossing voor videocommunicatie, met perfecte kwaliteit en tóch betaalbaar: uitgangspunten waarmee LifeSize in 2003 begonnen is aan een nieuwe generatie voor videoconferentie. LifeSize heeft High Definition geïntroduceerd als essentiële techniek voor realistische videocommunicatie en heeft daarmee gezorgd voor een geheel andere kijk op visuele communicatie. LifeSize rekent drastisch af met de kosten en de complexiteit en maakt telepresence (aanwezig zijn zonder te reizen) een realistische en betrouwbare oplossing voor iedere organisatie.

LifeSize, mede opgericht door CEO Craig Malloy (met het meest indrukwekkende track record in videoconferentie), heeft haar hoofdkantoor in Austin, Texas en is vertegenwoordigd in meer dan 80 landen. LifeSize is sinds december 2009 een divisie van Logitech.

Over GO Telecom
GO Telecom importeert en distribueert voice & video communicatiesystemen (headsets, VoIP- en conferentietelefoons en videoconferentie). In de Benelux wordt een breed netwerk van resellers bediend, met specialisaties in telecommunicatie, IT, VoIP, data- of mobiele communicatie, kantoorvakhandel en audio/visuele dienstverlening. Sinds 1996 is GO Telecom actief met vooraanstaande leveranciers, waaronder Polycom, ClearOne, Vidyo, Plantronics, Konftel en LifeSize.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u kijken op bit.ly/bGaQ7W of contact opnemen met Janneke de Vries van LEWIS PR:
Tel: 040 235 46 00
Fax: 040 235 46 01
E-mail: janneke.devries@lewispr.com
http://www.lewispr.com
 

Twitter:
@gounified

Laatste van Exertis  
Exertis voegt Handheld Network Testers van NETSCOUT toe aan portfolio

Exertis GO Connect wint ‘Value Add Distributor 2016’-award van Dell

Exertis GO Connect introduceert nieuwe catalogus Connect
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 83 dagen
Exertis contact  

Logo Exertis

Exertis sociaal  


Exertis tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl