www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 83 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Nikon Instruments boekt significante groei met Salesforce CRM en Chatter

Mobile, social en real-time Cloud 2-technologieën helpen Nikon microscopische systemen met groei in het eerste jaar

Utrecht, 20 oktober 2010 - Salesforce.com, de onderneming voor zakelijke cloud computing, maakt bekend dat Nikon Instruments gebruik maakt van Salesforce CRM en Salesforce Chatter.

Voordat Nikon, marktleider in optische instrumenten, gebruik maakte van Salesforce, wilde zij graag een systeem dat hen in staat stelde om een betere relatie op te bouwen met hun klanten. Het systeem moest daarnaast real-time business intelligence kunnen bieden bij nieuwe kansen en verkoop. John Bivona, CRM Manager en projectleider bij Nikon, herinnert zich dat Nikon binnen de organisatie verschillende kleine eilanden van klantgegevens had die geen compleet beeld konden geven. Nikon zocht een manier om al deze klantgegevens samen te brengen en te delen, terwijl het hoogste niveau van controle en veiligheid van de gegevens behouden blijft. Na uitgebreid onderzoek heeft Nikon gekozen voor Salesforce CRM met Chatter boven Microsoft Dynamics CRM en SAP CRM OnDemand. Er is voor Salesforce gekozen vanwege zijn mobile, social en real-time cloud computing-model, uitgebreide technologie, duidelijk gedefinieerde kosten en de mogelijkheid tot gebruik met weinig IT-middelen.

Cloud 2-technologieën brengen sales, marketing en service samen; leidt tot significant meer verkoop
· Sales Cloud 2 is onlangs uitgerold binnen Nikon’s sales- en marketingorganisaties. Nikon implementeert Service Cloud 2, salesforce.com’s applicatie voor moderne customer service, om zijn klanten te ondersteunen.
· Het gebruik van Chatter groeit hard binnen de organisatie, vooral binnen productmarketing en productmanagement. Medewerkers gebruiken het dagelijks om real-time updates te geven aan de verkooporganisatie over nieuwe middelen zoals productbrochures of links naar artikelen die kunnen helpen bij het verbeteren van de verkoop.
· Nikon heeft interne resources en kosten bespaard door offerteverzoeken vanaf de website te automatiseren naar Salesforce. De offertes worden daarna automatisch gerouteerd volgens product en geografie, zonder menselijke tussenkomst of verwerking.
· Door de mobiele toegang tot Salesforce via iPhones en BlackBerries hebben Nikon-vertegenwoordigers altijd en overal toegang tot de gegevens.
· Het nieuwe systeem zorgt voor samenwerking en unificatie tussen de marketing- en verkooporganisaties van Nikon door gegevens te leveren over geslaagde beurzen en outbound e-mailcampagnes.
· Nikon verwacht veel geld te besparen aan tijd en efficiëntie door de integratie met zijn SAP back-office-systeem. Het systeem zal een offerte uit Salesforce omzetten in een bestelling in SAP en daarna terugzetten naar Salesforce voor de communicatie over de orderstatus naar de klant.

“We zien naadloze verbeteringen in ons directe verkoopmodel met Salesforce CRM en Chatter”, zegt John Bivona, CRM manager en projectleider, Nikon Instruments. “We kunnen niet alleen onze klanten en het bedrijf sneller en efficiënter ondersteunen, maar we verbeteren ook de toekomstige bedrijfsprocessen, werken intern in real-time samen en verlagen onze kosten met salesforce.com’s Cloud 2-technologieën.”

Aanvullende bronnen:
- Voor een demo over Sales Cloud 2 met Chatter, kijk op: http://www.youtube.com/salesforce#p/c/1740F3D66C7B50A3/3/YDKZ0SO3O7E  
- Voor een demo over Service Cloud 2 met Chatter, kijk op: http://www.youtube.com/watch?v=wARWWw_UN_E
- Meer informatie over Chatter is beschikbaar via http://www.salesforce.com/chatter/
- Volg @salesforce op Twitter


BERICHT VOOR DE REDACTIE


Over salesforce.com

Salesforce.com is de zakelijke cloud computing <http://www.salesforce.com/nl/cloudcomputing/> onderneming. Gebaseerd op salesforce.com’s <http://www.salesforce.com/nl/> real-time, multitenant architectuur, hebben salesforce.com’s platform en CRM <http://www.salesforce.com/nl/> applicaties <http://www.salesforce.com/nl/crm> de wijze waarop ondernemingen samenwerken en communiceren met hun klanten revolutionair veranderd:

- De Sales Cloud, voor sales force automation <http://www.salesforce.com/nl/crm/sales-force-automation/> en contactmanagement <http://www.salesforce.com/nl/smallbusinesscenter/>  
-
De Service Cloud, voor customer service en support solutions <http://www.salesforce.com/nl/crm/customer-service-support/>
-
Chatter, voor social collaboration <http://www.salesforce.com/nl/chatter/>
-
Het Force.com platform, voor custom application development <http://www.salesforce.com/nl/platform/>  
-
De AppExchange, ‘s werelds toonaangevende marktplaats voor zakelijke cloud computing applications <http://www.appexchange.com/>

Salesforce.com biedt de snelste weg naar klantsucces met cloud computing. Vanaf 31 juli 2010 beheert salesforce.com de klantinformatie van circa 82.400 klanten waaronder Allianz Commercial, Dell, Japan Post, Kaiser Permanente, KONE en SunTrust Banks.

Alle nog niet aangekondigde diensten of features waar in dit of andere persberichten en openbare verklaringen aan wordt gerefereerd, zijn momenteel nog niet beschikbaar en hoeven niet op tijd of helemaal niet te worden geleverd. Klanten die onze diensten aanschaffen moeten de aankoopbeslissing maken gebaseerd op de features die momenteel aanwezig zijn. Het hoofdkantoor van salesforce.com is gevestigd in San Francisco. Daarnaast heeft salesforce.com kantoren in Europa en Azië. Het bedrijf is genoteerd aan de New York Stock Exchange met het ‘ticker’ symbool ‘CRM’. Bezoek voor meer informatie <http://www.salesforce.com/nl/>

###

Copyright (c) 2010 salesforce.com, inc.  All rights reserved.  Salesforce.com and the "no software" logo are registered trademarks of salesforce.com, inc., and salesforce.com owns other registered and unregistered trademarks.  Other names used herein may be trademarks of their respective owners.

Voor verdere persinformatie, Engelstalige persberichten, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Claudia Top van LEWIS PR:
Tel:     +31 (0)40 235 46 00                                   
E-mail: claudiat@lewispr.com                              
Website:  http://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Hans Brouwer, Regional Director Benelux bij salesforce.com:
Tel:           +31 (0)30 210 6415                               
E-mail:      hbrouwer@salesforce.com                                                         
Website:  http://www.salesforce.com/nl
Laatste van Salesforce.com  
Wereldwijd 4,2 miljoen banen dankzij ecosysteem Salesforce

Salesforce lanceert Integration Cloud en geeft Trailblazers de tools om verbonden klantervaringen te maken met het Salesforce-platform

Dropbox en Salesforce sluiten strategisch partnership
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 83 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Salesforce.com contact  

Logo Salesforce.com

Salesforce.com sociaal  


Salesforce.com tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl