Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 83 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Koninklijke BAM Groep kiest voor SAP on Demand- en supportservices van myBrand

Geertruidenberg, 20 oktober 2010 - SAP-dienstverlener myBrand levert de komende jaren SAP on Demand- en functionele-supportservices aan verschillende werkmaatschappijen van Koninklijke BAM Groep in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Doel: het waarborgen van de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en continuïteit van de gemeenschappelijke SAP-omgevingen tegen kosten die ‘meebewegen’ met de capaciteit die wordt afgenomen.

BAM zocht een pragmatische, pro-actief meedenkende SAP-partner met korte (communicatie)lijnen die snel kon schakelen en adequaat kon reageren op de behoeften van de onderneming. Een partner die gevoel had voor de prioriteiten en wensen van BAM en in staat was deze in concrete diensten te vertalen. Een partner ook die geen ‘one size fits all’-aanpak voorstond, maar de eigen cultuur van de werkmaatschappijen respecteerde, zonder daarbij het belang van de gemeenschappelijke SAP-omgevingen uit het oog te verliezen. myBrand bleek het beste aan dit eisenpakket te voldoen. Door de dienstverlening efficiënter te organiseren, kon de SAP-specialist deze bovendien tegen een lagere kostprijs aanbieden dan andere partijen.

myBrand levert twee diensten aan BAM: SAP on Demand en functionele support. SAP on Demand betekent dat de SAP-specialist de hosting, de housing en het technisch beheer van de SAP-omgevingen van de bouwonderneming verzorgt. De benodigde techniek en SAP-capaciteit worden aangeboden vanuit de twee rekencentra van myBrand in Amsterdam. Functionele support houdt in dat myBrand BAM dagelijks ondersteunt bij het beantwoorden van vragen, het oplossen van incidenten, het aanbrengen van wijzigingen en het adviseren over nieuwe ontwikkelingen en mogelijke verbeteringen. Deze dienstverlening vindt plaats vanuit het SAP Support Center van de SAP-specialist in Geertruidenberg.

"Met myBrand hebben wij een partner gevonden die qua bedrijfscultuur goed bij ons past en die ons het vertrouwen geeft dat we elkaar de komende jaren scherp kunnen houden,” zegt Frans de Roy van Zuijdewijn, SAP Programme Manager bij Koninklijke BAM Groep. “De transitie van het SAP-systeem naar myBrand is inmiddels met succes afgerond. De eerste verbeteringen zijn nu al zichtbaar. Wij zijn ervan overtuigd dat myBrand deze lijn in de toekomst weet door te zetten en onze verwachtingen in de praktijk van alledag blijft waarmaken.”

“BAM is een belangrijke klant voor myBrand, voor zowel ons SAP on Demand-hostingconcept als onze functionele-supportservice,” aldus Wim van Ruitenbeek, Sales Manager bij myBrand. “De samenwerking met een gerenommeerde opdrachtgever als BAM draagt bij aan het realiseren van onze ambitieuze groeidoelstellingen en het versterken van onze positie als een van de toonaangevende SAP-dienstverleners in Nederland.”

Over Koninklijke BAM Groep
Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in vijf thuismarkten. Met zo'n 27.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand, in de sectoren Bouw, Vastgoed, Infra, Publiekprivate samenwerking, Installatietechniek, Consultancy en engineering, en in facility management. Voor meer informatie: www.bam.nl

Over myBrand
myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, support en exploitatie. De integrale SAP-dienstverlener combineert een brede kennis van zaken met een pragmatische aanpak en veel ervaring en richt zich vooral op de corporate midmarket. myBrand is opgericht in 2004 en heeft vestigingen in Geertruidenberg en Oegstgeest. Er werken ongeveer 150 mensen.

Bekende namen in het klantenbestand van myBrand zijn onder andere: Koninklijke BAM, Bruna, Compass Group, DOMO Polypropylene, De Hans Anders Retail Group, Koninklijke Gazelle, Kawasaki, Stork, Talis en Visscher Caravelle. Meer informatie over myBrand vindt u op www.mybrand.nl

Contactgegevens:

myBrand
Seger Theuns
Tel. +31 (0)162 - 571 535
seger.theuns@mybrand.nl

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
nandab@communicationforce.com
Laatste van myBrand  
CB Healthcare ontwikkelt thuiszorgapplicatie op het OutSystems-platform met myBrand

Lagardère Travel Retail schakelt myBrand in als IT-partner om groeistrategie te realiseren

Conclusion ontwikkelt projectuitvoer- en managementapplicatie voor Eneco
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 83 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
myBrand contact  

Logo myBrand

  0162 571535
  info@mybrand.nl
  mybrand.nl
myBrand sociaal  


myBrand tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl