www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 83 dagen geleden)

Tieto introduceert aanbodvernieuwingen op Sibos 2010

Amsterdam RAI, 25 - 29 oktober 2010

Amersfoort, 20 oktober 2010 - Tieto, de wereldwijd toonaangevende IT-dienstverlener in de bankensector, lanceert een aantal aanbodvernieuwingen op Sibos 2010, hét jaarlijkse wereldwijde bankenevenement van swift, dat dit jaar van 25 – 29 oktober wordt gehouden in de Amsterdam RAI. Tieto´s standnummer is A744.

Sibos werd verleden jaar in Hongkong gehouden en is volgend jaar in Toronto (Canada). In 37 jaar is Sibos is uitgegroeid tot het onbetwiste uitwisselingsplatform voor vertegenwoordigers uit de bankensector. Op Sibos ontmoeten de ingewijden elkaar, ze gaan er met elkaar in discussie, wisselen er kennis uit, doen zaken met elkaar en nemen kennis van de trends. Sibos-gastheer swift verzorgt de dagelijkse uitwisseling van miljoenen gestandaardiseerde berichten over financiële transacties en is eigendom van de meer dan 9000 bankbedrijven uit 209 landen die er lid van zijn.

Financiële verwerkingsketen
Tieto publiceert tijdens Sibos 2010 het white paper ´Transaction Banking Report Sibos 2010 - How to Achieve Success in Transaction Banking by Automating and Optimizing the Whole Financial Processing Chain´.

Mats Wikström, Tieto´s directeur bancaire transacties, zegt hierover: ”Tieto´s expertise op het gebied van bancaire transacties is een van de speerpunten van onze dienstverlening voor de financiële sector. Dankzij langdurige en nauwe banden met onze klanten, kunnen we hen begeleiden in de omvorming en het toekomstbestendig maken van hun bancaire transacties. Maatwerk is essentieel voor de automatisering en optimalisering van de gehele financiële verwerkingsketen en het succes binnen de bedrijfstak.”

IT als efficiëntiemotor

De bankensector zoals die bij elkaar komt tijdens Sibos, wordt momenteel geconfronteerd met aardverschuivingen in de wereldwijde markten, met nieuwe reguleringen en een roep om efficiëntie en groei. Toegevoegde waarde wordt gezocht in en verwacht van IT. Tijdens Sibos presenteren en bediscussiëren Tieto’s deskundigen de laatste ontwikkelingen:

  • Dagelijks van 4 tot 5:30 uur: Mobile Lab. Een ´Sibos Innotribe lab´ om gezamenlijk ideeën te creëren, mede onder leiding van Ville Sointu bij Tieto verantwoordelijk voor het mobiele-dienstenaanbod.
  • Maandag 25 oktober van 4 tot 5, in Conference room 2: Elektronisch factureren, ´de behoefte aan uitwisselbaarheid tussen bancaire en non-bancaire dienstverleners´, mede onder leiding van Bo Harald, hoofd van de adviesgroep bij Tieto en voorzitter van de expertisegroep van de Europese Unie voor elektronisch factureren (e-invoicing).
  • Woensdag 27 oktober om 10 uur, in het Open Theatre 2, Zone C: Mats Wikström, Tieto´s directeur bancaire transacties, spreekt over de toenemende mogelijkheden tot procesintegratie tussen bedrijven en banken.
  • Donderdag 28 oktober van 9 tot 9:45, in de swift-stand. Markus Hautala, Tieto´s directeur voor ´digitale transformatie´ neemt deel aan de discussie: ´Grotere reikwijdte voor elektronisch factureren via swift – krachtenbundeling tot buiten de bankensector´.
Tieto’s oplossingen voor de financiële sector variëren van bancaire dienstverlening, internetbankieren en -betalingen, betaalkaarten en diensten voor de kapitaalmarkt, tot ontwikkeling, toepassingsbeheer en uitbestedingsdiensten.

Over Tieto
Tieto is een IT-dienstverlener voor implementatie van IT-oplossingen, voor -innovaties en voor IT-advies. Met 17.000 deskundigen in bijna 30 landen, is Tieto toonaangevend in Noord-Europa en zelfs wereldleider in bepaalde segmenten. Tieto specialiseert haar expertise rond klanten en hun bedrijfsactiviteiten. Tieto is superieur als het erom gaat oplossingen vanuit klantperspectief te ontwikkelen. Meer informatie biedt www.tieto.com.

Voor meer informatie:

PublieksWerk

Piet van Reeuwijk
t: (020) 486 21 39
e: tieto@publiekswerk.nl

Tieto Financial Services

Kia Haring (hoofd communicatie)
t: 00 358 (407) 65 37 00
e: kia.haring@tieto.com

Mats Wikström (Tieto Transaction Banking)
t: 00 46 (70) 682 27 38
e: mats.wikstrom@tieto.com

Ronald Visser (Tieto Nederland)
t: (033) 453 62 00
e: ronald.visser@tieto.com
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 83 dagen

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl