www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 83 dagen geleden)
Bedrijf:

City Box verlengt contract met ICT-dienstverlener IS met vier jaar

Purmerend, 20 oktober 2010 - Verhuurder van opslagruimte City Box heeft zijn contract met ICT-dienstverlener IS verlengd en uitgebreid. De komende vier jaar wordt de volledige ICT-infrastructuur van City Box, inclusief de bedrijfskritische kernapplicatie van Store-IT, gehost in het datacenter van IS.

De afgelopen twee jaar beheerde IS het VPN naar alle 23 vestigingen en het e-mailverkeer. Door de prettige samenwerking en het vertrouwen dat City Box stelt in IS, is IS toen gevraagd mee te denken over de centralisatie van de ICT-infrastructuur. Met als uiteindelijke doel nog meer grip op de ICT-kosten. Het resultaat is de verlenging van dit nieuwe contract met een uitbreiding; de totale kantoorautomatisering van City Box draait in het datacenter van IS en IS levert nu ook de glasvezelverbinding naar het hoofdkantoor in Amsterdam.

Alles uitbesteed; geen eigen ICT-organisatie
City Box verhuurt opslagruimte aan bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft 23 vestigingen, verspreid over het hele land. De 75 medewerkers beheren informatie over hun klanten en de beschikbare opslagruimte in de speciaal voor City Box ontworpen applicatie van Store-IT. Deze applicatie moet altijd beschikbaar zijn voor het personeel. Ronny Schuijt, manager Finance & Control, bij City Box: “Wij hebben geen eigen ICT-organisatie omdat dit geen kernactiviteit is voor ons. Wij hebben onze ICT volledig uitbesteed bij IS en Store-IT”.

De manier waarop IS werkt voor City Box sluit aan bij de visie van de ICT-dienstverlener. Die valt samen te vatten als: de productiviteit van bedrijven verhogen, ICT-kosten verlagen en tegelijkertijd bedrijven meer grip op hun ICT-kosten te bieden.

Over Store-IT
Store-IT is een van de grootste leveranciers van business software en systemen voor de Europese self-storage markt. Onze missie is het helpen van onze klanten bij het vergroten van hun klanttevredenheid en het verhogen van hun winstgevendheid door middel van het leveren van oplossingen en services die de bedrijfsprocessen van onze klanten verbeteren en optimaliseren in de self-storage markt. Onze ERP-oplossing bevat effectieve geautomatiseerde procedures voor verkoopondersteuning, klanten- en contractafhandeling, verhuur van units, financiële controle en flexibele business performance management. Inmiddels is Store-IT als Europees marktleider actief in 15 Europese landen.

Over City Box
City Box, opgericht in 1998, is een Nederlandse aanbieder van Self-Storage. City Box biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om opslagruimte te huren van 1 tot 50 vierkante meter. Huurders kunnen hun bezittingen schoon, droog en veilig opslaan in een City Box en hebben 365 dagen per jaar toegang. Er zijn 23 vestigingen door heel Nederland. Meer informatie is te vinden op www.citybox.nl.

Over IS
IS, in september 2010 ontstaan uit de krachtenbundeling van IS Interned Services en PINS, is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van oplossingen op het gebied van hosting, managed services, hosted desktop, outsourcing en connectiviteit voor het midden- en kleinbedrijf en de grootzakelijke markt. IS adviseert bedrijven over de inzet van deze oplossingen en verzorgt ook de realisatie en het beheer ervan. IS werkt nauw samen met vooraanstaande ICT-spelers, waaronder Cisco, VMware, IBM en Microsoft. Tot de klanten behoren o.a. Coca Cola, Amsterdam RAI, Corus, het Ministerie van OC&W, Generali Verzekeringsgroep, Vacanceselect.nl, Radio538 en de Nederlandse Spoorwegen. Op het hoofdkantoor in Purmerend werken ruim 135 enthousiaste professionals dagelijks volgens de PROUD AND CLEAR-visie, die staat voor heldere ICT-oplossingen en passie voor het vak. IS is ISO 27001 gecertificeerd en behaalt voor eind 2010 ook de ISO 20000-accreditatie. Voor meer informatie: www.is.nl.

###

Voor persvragen kunt u contact opnemen met:
Yellow Communications, Marieke van der Hart op 023 - 555 34 24 of via marieke@yellow-communications.com.
Laatste van KPN Internedservices  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 83 dagen
KPN Internedse.. contact  

Logo KPN Internedservices

KPN Internedse.. sociaal  


KPN Internedse.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers