Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 36 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Brocade breidt Alliance Partner Network programma uit met nieuwe services en supportprogramma’s

Amsterdam, 8 september 2010– Brocade (NASDAQ:BRCD) kondigt vandaag een reeks vernieuwingen aan voor de Professional Services Partner (PSP) en Support Delivery Partner (SDP) programma’s welke binnen het Brocade Alliance Partner Network (APN) vallen. Het nieuwe uitgebreide PSP-programma maakt het voor partners mogelijk om alle potentiële inkomsten die behaald zijn door de verkoop van professionele services te behouden. Het SDP-programma is gewijzigd naar een value-based model op een pay-for-performance basis.

De nieuwe programma’s zijn ontwikkeld om de winstgevendheid van de partners te verhogen door hen te ondersteunen bij de verkoop en levering van professionele services en supportdiensten – van oplossingontwikkeling tot implementatie. De programma’s maken het voor partners mogelijk het productportfolio te vergroten om op die manier onderscheidende en gespecialiseerde diensten te leveren aan eindklanten. Brocade kondigt tevens wijzigingen aan in de structuur van de PSP- en SDP-programma’s waarmee de complexiteit wordt verlaagd en het gebruikersgemak voor de partners vergroot.

De groeiende vraag naar IT-as-a-service in combinatie met de toenemende nadruk op het netwerk als kritisch component voor het veilige, betrouwbare en efficiënte transport van data, zorgt ervoor dat servicegerichte en oplossingsgerichte verkoop op alle niveaus binnen het kanaal enorm is gestegen. Om partners te helpen bij de levering van deze services binnen de verschillende gebieden, waaronder IP-netwerkinfrastructuur, databescherming, migratie, security, en datacenter virtualisatie, zorgt het nieuwe uitgebreide PSP-programma van Brocade ervoor dat partners hun potentiële inkomsten, gegenereerd via de verkoop van professionele services op alle accounts, kunnen behouden. Er zal een klein aantal accounts zijn die Brocade zelf direct zal bedienen.

De nieuwe programma’s zijn beschikbaar voor alle APN partners met een Elite of Premier status. Deze partners kunnen zich kwalificeren voor het PSP-programma door aan een aantal specifieke eisen te voldoen, waaronder het behalen van standaard industrie certificaten en de naleving van on-site audits. Binnen deze nieuwe programmastructuur kunnen partners deelnemen aan een uitgebreid services leveringsprogramma. Dit programma biedt een aantrekkelijke waardepropositie waaraan periodieke inkomsten kunnen worden ontleent, terwijl ze zichzelf als betrouwbare adviseur voor de eindklant kunnen positioneren.

“Klanten tolereren vandaag de dag geen down-time meer. Ze willen non-stop bediend worden,” zegt Dr. Willibald Späth, CEO bij euromicron AG. “We zijn er trots op een Brocade SDP-partner te zijn. Het bevestigt ons streven om betrouwbare diensten aan onze klanten te leveren en biedt ons de mogelijkheid om een strategischere rol te spelen in hun business. Onze teams bieden in feite gewoon meer waarde voor de klant. Dankzij de extra hulp vanuit Brocade in de vorm van trainingen kunnen wij daarnaast een voorsprong nemen op de concurrentie in deze sterke markt.”

Naast de unieke voordelen van elk programma, ontvangen gekwalificeerde PSP- en SDP-programma deelnemers ook toegang tot een aantal tools om hen te ondersteunen in de promotie en verkoop van deze producten. Deze tools bestaan uit promotie binnen de nieuwe Global Partner Locator, gebruik van speciale logo’s en exclusief beeldmateriaal op de website van partners en gratis certificatiesoftware. In combinatie met de nieuwe elementen van de PSP- en SDP-programma’s bieden deze tools een uitgebreid pakket waarmee partners in elk stadium van de verkoopcyclus kunnen instappen.

“In een wereld waarin technologische en business paradigma’s continue in beweging zijn, hebben partners er veel baat bij om vendor-backed services en supportoplossingen als aanvulling op hun eigen diensten, te kunnen bieden,” zegt Ken Presti, principal analist bij Presti Research. “Deze producten helpen hen niet alleen om het eindresultaat te versterken, maar ze profiteren ook op andere manieren. Zo hebben ze tot certificering- en trainingprogramma’s, marketingmaterialen en cross-promotie mogelijkheden.”

Nu steeds meer klanten de zakelijke voordelen en uitdagingen van virtualisatie, cloud computing en convergentie erkennen, worden channel partners in toenemende mate gevraagd hun expertise in networking in te zetten en professionele services te bieden om aan deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. De verbeteringen in de nieuwe PSP- en SDP-programma’s maken het voor partners mogelijk om nog meer betrokken te raken bij hun klanten en uit te breiden naar nieuwe accounts.

“Het APN programma ontleent zijn kracht aan de filosofie “Return on Partnership”. We zijn continue opzoek naar manieren om meer winstgevendheid voor onze partners te creëren. De verbeteringen aan de PSP- en SDP-programma’s getuigen hiervan,” zegt Amanda Giddins, EMEA channel director bij Brocade. “Nu klanten steeds meer migreren richting een gevirtualiseerde, services-on-demand computing omgeving, zijn resellers steeds meer gericht op servicegedreven verkoop. Door met Brocade samen te werken zijn partners voorbereid en goed uitgerust om waardevolle ondersteuning en professionele oplossingen te kunnen bieden. Ze kunnen zichzelf positioneren als een betrouwbare adviseur in het proces.”

De eerste fase van de vernieuwde PSP en SDP programma’s wordt eind oktober uitgerold. Geïnteresseerde partners kunnen voor meer informatie contact opnemen met Brocade via europechannel@brocade.com

Het Brocade APN programma bestaat uit vier verschillende partnerniveaus: Distributor, Elite, Premier en Select. Alle niveaus zijn ontworpen met specifieke eisen en op maat gemaakte voordelen. Het stelt partners in staat te profiteren van hun kennis van netwerkproducten en expertise op het gebied van oplossingen en support. Als onderdeel van deze strategie biedt Brocade haar partners dealregistratie om projecten te garanderen en investeringen te beschermen. Daarnaast heeft Brocade het model voor toegewijde sales, marketing en technische support verder uitgebreid, dat nodig is voor de ondersteuning van een hoogwaardige partnerschap. Voor meer informatie over het Brocade APN programma, bezoekt u www.brocade.com/apn

Meer informatie
Video: Barbara Spicek over de impact op het kanaal van deze programma’s
www.youtube.com/watch?v=bu79BSCe3nM

###

Voor meer informatie (niet voor publicatie)
Pride PR
Jessica van Rijswick & Gijs Roeloffzen
(t) 071 568 00 28
(e) brocade@pridepr.nl

Over Brocade
Brocade® (Nasdaq: BRCD) ontwikkelt buitengewone netwerkoplossingen die complexe, data-intensieve bedrijven vandaag de dag helpen om hun informatieconnectiviteit te optimaliseren en de commerciële waarde van hun data te maximaliseren. Voor meer informatie bezoekt u www.brocade.com
© 2010 Brocade Communications Systems, Inc. All Rights Reserved.

Brocade, the B-wing symbol, BigIron, DCX, Fabric OS, FastIron, IronView, NetIron, SAN Health, ServerIron, and TurboIron are registered trademarks, and Brocade Assurance, DCFM, Extraordinary Networks, and Brocade NET Health are trademarks of Brocade Communications Systems, Inc., in the United States and/or in other countries. Other brands, products, or service names mentioned are or may be trademarks or service marks of their respective owners.
Laatste van Brocade  
Brocade breidt Gen 6 Fibre Channel-portfolio uit met entry-level switch en inzicht in virtuele machines voor opslagnetwerken

Brocade breidt netwerkoplossingen voor datacenters uit om digitale transformatie te versnellen

Brocade voorspelt belangrijkste technologische trends voor netwerken in 2016
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 36 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Brocade contact  

Logo Brocade

  +31 (0) 20-718 6931
  emea-info@brocade.com
  www.brocade.com
Brocade sociaal  


Brocade tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com