www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 36 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Cisco en Citrix introduceren gezamenlijke desktopvirtualisatie-oplossing

Cisco Desktop Virtualization Solution en Citrix XenDesktop combineren unified computing met desktopvirtualisatie

Vianen, 8 september 2010 – Cisco en Citrix Systems introduceren een gezamenlijke desktopvirtualisatie-oplossing, waarmee bedrijven eenvoudiger en goedkoper high-definition virtual desktops en applicaties in kunnen zetten. De nieuwe Cisco Desktop Virtual Desktop Virtualization Solution met Citrix XenDesktop combineert unified computing van Cisco met de desktopvirtualisatie-technologieën van Citrix, waaronder FlexCast en HDX.

Samen leveren ze de meest kosteneffectieve, schaalbare en high-performance oplossing voor het hosten, beveiligen en leveren van virtual desktops en applicaties. Cisco Desktop Virtualization Solution met Citrix XenDesktop is nu beschikbaar via de gezamenlijke channel-partners.

De populariteit van desktopvirtualisatie als een veilige en flexibele manier om Windows-desktops en –applicaties te leveren aan zakelijke gebruikers groeit snel. Bedrijven van verschillende groottes gaan gebruik maken van desktopvirtualisatie en hebben eenvoudigere, schaalbare oplossingen nodig die software, hardware en support integreren. De gezamenlijke oplossing van Cisco en Citrix is de eerste gecombineerde oplossing op de markt die IT-organisaties de mogelijkheid biedt om desktopvirtualisatie versneld in te zetten, met de beste prestaties, gebruikerservaring en kostenbesparingen.

De combinatie van het Cisco Unified Computing System (UCS) met Citrix XenDesktop-technologieën heeft verschillende voordelen voor klanten, waaronder:
- Preconfigured service-profielen voor hosted shared desktops en hosted VDI-based desktops vereenvoudigen de invoering van desktopvirtualisatie, doordat XenDesktop snel kan worden geïnstalleerd en geconfigureerd met Cisco UCS.
- Een reference design-architectuur, die uitvoerig is getest door Cisco, Citrix en NetApp. In deze design-architectuur is NetApp het gevalideerde storage-platform.
- Cisco en Citrix bieden gezamenlijke support aan eindgebruikers.
- De oplossing is open ontworpen, zodat klanten hun bestaande storage- en hypervisor-oplossingen kunnen blijven gebruiken. Zo zijn er combinaties mogelijk met Citrix XenServer en VMware vSphere, in de nabije toekomst komt daar ook Microsoft Hyper-V bij.
- Door de combinatie met Cisco UCS kunnen per server zestig procent meer virtual desktops worden geleverd, zonder dat dit afbreuk doet aan de prestaties.
- De combinatie van meer gebruikers per systeem en de nauwere integratie van network computing en virtualisatie van Cisco UCS levert een besparing op van 20 procent op de infrastructuurkosten per virtual desktop.
- De gezamenlijke oplossing maakt het eenvoudiger voor eindgebruikers om via de Citrix Receiver software-client toegang te krijgen tot hun bedrijfsdesktop en –applicaties vanaf elk apparaat: of het nu een PC, Mac, laptop, thin client, smartphone of tablet is.
- Wide-area networks van Cisco en Citrix vergroten het bereik van een organisatie en bieden tegelijkertijd de mogelijkheid voor gebruikers om veiliger toegang te krijgen tot hun virtual desktops en applicaties vanuit het kantoor, thuis of onderweg.
- HDX-technologie geeft de oplossing van Cisco en Citrix een high-definition gebruikerservaring.
- Verschillende soorten werknemers hebben verschillende soorten virtual desktops en applicaties nodig. De FlexCast-technologie in Citrix XenDesktop maakt het eenvoudig voor klanten om voor elke gebruiker de beste virtualisatie-technologie te kiezen die rekening houdt met de wensen op het gebied van prestaties, beveiliging en mobiliteit.
- De gezamenlijke oplossing bevat alle mogelijkheden van Citrix XenApp, waaronder integratie met Microsoft App-V.
- Organisaties kunnen hun beveiliging en toegangscontrole verbeteren door het centraliseren van de desktopinfrastructuur. Daarnaast zorgen technologieën als Cisco VN-Link voor een betere zichtbaarheid en controle van het netwerk en virtual desktops.
- Geïntegreerde Citrix SmartAuditor-technologie verbetert data-integriteit en compliance-vereisten voor alle virtuele sessies.

Het volledige, Engelstalige persbericht is te vinden op: www.citrix.com/English/NE/news/news.asp?newsID=2303689

Een video over dit persbericht: www.youtube.com/watch?v=dacwQeZnSZg

Meer informatie over de samenwerking op de website van Cisco: www.cisco.com/en/US/netsol/ns1099/index.html

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Citrix
Citrix Systems, Inc. (Nasdaq:CTXS) is de toonaangevende aanbieder van virtualisatie-, networking- en software as a service-technologie voor meer dan 230.000 organisaties wereldwijd. De productfamilies Citrix Delivery Center, Citrix Cloud Center (C3) en Citrix Online Services vereenvoudigen het computergebruik van miljoenen gebruikers aanzienlijk. Dit doordat applicaties als een on-demand service worden geleverd aan alle gebruikers, onafhankelijk van locatie of apparaat. Tot de klanten van Citrix behoren de grootste internetbedrijven ter wereld, 99% van de bedrijven uit de Fortune Global 500, evenals honderdduizenden midden- en kleinbedrijven en prosumers. Citrix heeft meer dan 10.000 partners in meer dan 100 landen. Citrix werd opgericht in 1989, de jaaromzet over 2009 bedroeg 1,61 miljard Amerikaanse dollar.

©2010 Citrix Systems, Inc. All rights reserved. Citrix®, Branch Repeater™, Citrix Receiver™, HDX™, XenApp™ and XenDesktop™ are trademarks of Citrix Systems, Inc. and/or one or more of its subsidiaries, and may be registered in the United States Patent and Trademark Office and in other countries. All other trademarks and registered trademarks are property of their respective owners.

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met:

Freek Janssen van LEWIS
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: freekj@lewispr.com

Nienke Schipper-Pauw van Citrix Systems
Tel: +31 (0)347 324 800
E-mail: Nienke.Schipper@eu.citrix.com
www.citrix.com

Videomateriaal bij dit persbericht is te vinden op: bit.ly/bnx1f3
Laatste van Citrix  
Hollands Kroon maakt werken van elke plek mogelijk met Citrix en RawWorks

Vattenfall Solar Team partnert met Citrix

Born Digitals kunnen bijdragen aan aanzienlijke economische winst – maar ze hebben wel wat hulp nodig
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 36 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Citrix contact  

Logo Citrix

  +31 (0)20 301 3400
  info@citrix.nl
  www.citrix.com/nl-nl
Citrix sociaal  


Citrix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl