www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 36 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Quire Law Company laat IT het juridische werk doen

Software suite Aquima aan basis van juridisch kennissysteem

’s-Hertogenbosch/Amsterdam, 8 september 2010 – Juridisch kennisbedrijf Quire Law Company heeft Everest, aanbieder van consultancy en software suite Aquima, ingeschakeld voor de ontwikkeling van haar online juridische kennissystemen. Met de kennissystemen van Quire Law Company hebben bedrijven direct toegang tot hoogwaardige juridische kennis en kan juridisch werk, zoals het opstellen van contracten en andere juridische documenten, efficiënter worden verricht. Hierdoor kunnen aanzienlijke besparingen van tijd en kosten worden gerealiseerd. Op basis van een online interview verzamelt het juridisch kennissysteem de relevante feiten voor het gekozen document. Met de in het systeem opgenomen beslismodellen, up-to-date juridische kennis en verzamelde feiten, past het systeem vervolgens de relevante regelgeving toe en genereert een document op maat.

“Doordat het aanbod van efficiënte specialistische juridische kennis zeer beperkt is, kost dit werk bedrijven vaak onnodig veel tijd en/of geld”, aldus Wouter Ofner, mede-oprichter van Quire Law Company. “Veel specialistisch juridisch werk kan efficiënt worden uitgevoerd door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die IT biedt. Grote verzekeraars en banken gingen ons qua automatisering van kennis al voor. Wij nemen deze stap nu ook voor specialistisch juridisch werk en bieden bedrijven daarmee een efficiënt alternatief voor het huidige aanbod. Het systeem voorziet de klant op elk gewenst moment van een juridisch correct document, waarmee hij direct uit de voeten kan. Handmatig werk wordt letterlijk tot een minimum beperkt.”

Kees Buisman, directeur van Everest: “Aquima is inmiddels een bekende oplossing voor banken en verzekeraars, maar ons intelligente softwareplatform kan worden toegepast op alle kennisintensieve bedrijfsprocessen. Het systeem stelt met behulp van beslisbomen precies de juiste vragen en brengt de gebruiker zo naar de juiste output. Wij streven ernaar de IT en de business dichter bij elkaar te brengen en zijn er trots op dat Aquima nu ook voor innovatie in de juridische wereld zorgt.”Over Quire Law Company
Quire Law Company is een juridisch kennisbedrijf bestaande uit ervaren advocaten en juristen, gevestigd in Amsterdam. Kernactiviteit is het (door)ontwikkelen van juridische kennissystemen en het up-to-date houden van deze systemen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en jurisprudentie, en met ontwikkelingen in de praktijk, zowel in Nederland als daarbuiten. Met behulp van deze kennissystemen kunnen klanten zelfstandig kwalitatief hoogwaardige contracten en andere juridische documenten opstellen, en kunnen compliance checks worden verricht. Onderdeel van de activiteiten van Quire Law Company is het op verzoek van klanten ontwikkelen van bedrijf/sector specifieke kennissystemen. Meer informatie is te vinden op www.quirelaw.com.

Over Everest
Everest is een Nederlands softwarebedrijf opgericht in 1995. Everest levert Dynamic Business Proces Solutions op basis van de Aquima Software Suite. Met Aquima creëert Everest voor haar klanten dynamische bedrijfsprocessen, waarmee zij eenvoudig en tegen lagere kosten hun klanten kunnen bedienen en producten/diensten op maat kunnen leveren. Aquima wordt ingezet door banken, verzekeraars en overheden voor dienstverlening op maat: van de behoeftebepaling bij het eerste klantcontact tot en met de samenstelling en levering van producten. Everest is internationaal actief met meer dan 170 werknemers en is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Meer informatie is te vinden op www.everest.nl en www.aquima.com.

Voor meer informatie
Marcommit
Ellis Akkermans
everest@marcommit.nl
035-5822730
Laatste van Everest BV  
Herman Mansveld aangesteld als Senior Business Consultant bij Everest

Consument eist omnichannel klantbeleving van financiële sector

Vertrouwenscrisis in financiële sector ten einde
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 36 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Everest BV contact  

Logo Everest BV

  073-6450460
  info@everest.nl
  www.everest.nl
Everest BV sociaal  


Everest BV tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl