www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 36 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Salesforce.com introduceert Chatter Mobile

Chatter Mobile voor Apple iPad, iPhone en de nieuwe iPod touch, Google Android en RIM BlackBerry versnelt de overgang van de desktop naar zakelijke mobiele applicaties

Utrecht, 8 september 2010 – Salesforce.com, de onderneming voor zakelijke cloud computing, introduceert Chatter Mobile tijdens Cloudforce London. Chatter Mobile maakt collaboration voor iedere medewerker social, mobiel en real-time. Met Chatter Mobile kunnen gebruikers hun Chatter feeds monitoren, inclusief posts van collega’s en alerts van applicaties. Ook kunnen zij status updates posten en reageren op relevante discussies – allemaal vanaf hun mobiele apparaat.

Mensen die Facebook bezoeken met behulp van een mobiel apparaat zijn twee keer zo actief op die site als niet-mobiele gebruikers. Volgens IDC[i] worden mobiele apparaten de nieuwe zakelijke desktop voor meer dan 50 procent van het personeel. Chatter Mobile voor Apple iPad, iPhone en de nieuwe iPod touch, Google Android en RIM BlackBerry helpen medewerkers hun productiviteit te verhogen in dit nieuwe computing-paradigma, ongeacht van de locatie waar zij zich bevinden.

Commentaar op het nieuws
“Chatter Mobile betekent dat je te weten komt wat er binnen je gehele onderneming gebeurt, waar je ook bent”, aldus Marc Benioff, chairman en CEO bij salesforce.com. “De combinatie van apparaten zoals de iPad of de nieuwe iPod touch met mobiele applicaties zoals Chatter zorgen ervoor dat informatie naar je toekomt, in real-time. Dit maakt de desktop sterk verouderd.”

“Chatter Mobile brengt collaboration binnen Nimbus naar het volgende niveau. Het zorgt ervoor dat onze medewerkers de voor hen meest relevante informatie in real-time ontvangen, ongeacht waar zij zich bevinden. Dit betekent dat interne ondersteuningsprocessen versneld worden en vragen van klanten niet onbeantwoord blijven omdat iemand buiten kantoor was”, aldus Ian Gotts, CEO bij Nimbus.

Medewerkers en Chatter Mobile: social, mobiel en real-time collaboration
Salesforce.com versnelt de marktverschuiving naar het volgende cloud computing-paradigma, Cloud 2, met de introductie van Chatter Mobile. De eerste fase van cloud computing had betrekking op het inzetten van technologieën tegen lage kosten, die snel en eenvoudig te gebruiken waren op de desktop. Cloud 2 vertegenwoordigt de nieuwe generatie cloud computing, die social en collaboratief is en real-time toegang biedt tot data en informatie die zich op diverse mobiele apparaten bevindt. Er zijn nu meer dan 500 miljoen mensen die met behulp van een mobiel apparaat het internet opgaan. Het gebruik van mobiele applicaties zal met dubbele cijfers gaan groeien, volgens een recent rapport van IDC[ii]. Bovendien blijkt uit een rapport van Morgan Stanley[iii] dat het aantal mensen dat het internet opgaat met behulp van een mobiel apparaat, desktops en laptops tegen 2012 zal overstijgen.

Momentum in de markt
Sinds de lancering op 22 juni heeft Chatter meerdere awards voor innovatie gewonnen. Op het moment zijn er ongeveer 20.000 ondernemingen die Chatter inzetten om een nieuwe manier van werken te ontdekken.

Bovendien vergroot Chatter Mobile salesforce.com’s bestaande succes in mobiele apps. Salesforce CRM kent meer dan 250.000 downloads van de Apple App Store en meer dan 100.000 van de BlackBerry App World.

Prijzen en beschikbaarheid
  • Salesforce Chatter is nu algemeen beschikbaar en is toegevoegd, zonder extra kosten, aan alle betalende abonnementen van Salesforce CRM en Force.com.
  • Chatter Mobile is zonder bijbetaling beschikbaar voor Salesforce CRM- en Force.com-abonnementen.
  • Chatter Mobile apps voor BlackBerry, iPad, iPhone en de nieuwe iPod touch zijn naar verwachting eind 2010 beschikbaar. Chatter Mobile voor Android is naar verwachting beschikbaar in de eerste helft van 2011.
  • Klanten die salesforce.com-technologie aanschaffen, moeten hun aankoopbeslissingen maken op basis van kenmerken die op dit moment beschikbaar zijn.
BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over salesforce.com
Salesforce.com is de zakelijke cloud computing <www.salesforce.com/nl/cloudcomputing/>; onderneming. Gebaseerd op salesforce.com’s <www.salesforce.com/nl/>; real-time, multitenant architectuur, hebben salesforce.com’s platform en CRM <www.salesforce.com/nl/>; applicaties <www.salesforce.com/nl/crm>; de wijze waarop ondernemingen samenwerken en communiceren met hun klanten revolutionair veranderd:

· De Sales Cloud, voor sales force automation <www.salesforce.com/nl/crm/sales-force-automation/>; en contactmanagement <www.salesforce.com/nl/smallbusinesscenter/>;
· De Service Cloud, voor customer service en support solutions <www.salesforce.com/nl/crm/customer-service-support/>;
· Chatter, voor social collaboration <www.salesforce.com/nl/chatter/>;
· Het Force.com platform, voor custom application development <www.salesforce.com/nl/platform/>;
· De AppExchange, ‘s werelds toonaangevende marktplaats voor zakelijke cloud computing applications <www.appexchange.com/>;

Salesforce.com biedt de snelste weg naar klantsucces met cloud computing. Vanaf 31 juli 2010 beheert salesforce.com de klantinformatie van circa 82.400 klanten waaronder Allianz Commercial, Dell, Japan Post, Kaiser Permanente, KONE en SunTrust Banks.

Alle nog niet aangekondigde diensten of features waar in dit of andere persberichten en openbare verklaringen aan wordt gerefereerd, zijn momenteel nog niet beschikbaar en hoeven niet op tijd of helemaal niet te worden geleverd. Klanten die onze diensten aanschaffen moeten de aankoopbeslissing maken gebaseerd op de features die momenteel aanwezig zijn. Het hoofdkantoor van salesforce.com is gevestigd in San Francisco. Daarnaast heeft salesforce.com kantoren in Europa en Azië. Het bedrijf is genoteerd aan de New York Stock Exchange met het ‘ticker’ symbool ‘CRM’. Bezoek voor meer informatie <www.salesforce.com/nl/>;

###

Copyright (c) 2010 salesforce.com, inc. All rights reserved. Salesforce.com and the "no software" logo are registered trademarks of salesforce.com, inc., and salesforce.com owns other registered and unregistered trademarks. Other names used herein may be trademarks of their respective owners.

Voor verdere persinformatie, Engelstalige persberichten, fotografie of een interview kunt u kijken op bit.ly/ak8bVY of contact opnemen met Claudia Top van LEWIS Communicatie:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: claudiat@lewispr.com
Website: www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Hans Brouwer, Regional Director Benelux bij salesforce.com:
Tel: +31 (0)30 210 6415
E-mail: hbrouwer@salesforce.com
Website: www.salesforce.com/nl

[i] Bron: IDC, Worldwide Software Business Solutions 2010 Top 10 Predictions: The "New Normal" for Enterprise Software, February 2010
[ii] Bron: IDC, A Consumer Revolution In The Enterprise, June 2010
[iii] Bron: Morgan Stanley, The Internet Mobile Report, December 2009
Laatste van Salesforce.com  
Wereldwijd 4,2 miljoen banen dankzij ecosysteem Salesforce

Salesforce lanceert Integration Cloud en geeft Trailblazers de tools om verbonden klantervaringen te maken met het Salesforce-platform

Dropbox en Salesforce sluiten strategisch partnership
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 36 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Salesforce.com contact  

Logo Salesforce.com

Salesforce.com sociaal  


Salesforce.com tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers