E-mergo versterkt het Account-team met Peter Scheepbouwer

DELFT, 23 augustus 2010.

Per 16 augustus heeft E-mergo, hét Business Intelligence-adviesbureau uit Delft, haar Account-team uitgebreid met Senior Accountmanager Peter Scheepbouwer. Peter is als Account Manager binnen het business intelligence vakgebied geen onbekende. Hij heeft uitgebreide ervaring met de positionering van IBM Cognos bij zijn relaties en nu worden daar de BI beheerproducten van Motio aan toegevoegd. "Met MotioCI verwerft E-mergo zich een unieke positie in de markt om de kosten van het Cognos beheer te verlagen en tegelijkertijd het versiebeheer op een hoger plan te brengen. Het spreekt mij enorm aan om dit onder de aandacht van mijn relaties te brengen."

Voor E-mergo is het aantrekken van Peter een logische volgende stap in de groei die het bedrijf al een aantal jaren doormaakt. Edwin van Megesen, directeur Marketing en Sales zegt hierover: “De markt verlangt dat de business intelligence omgevingen van vandaag goedkoper kunnen worden beheerd. Tegelijkertijd willen bedrijven ook de wensen van morgen blijven realiseren. De komst van Peter stelt E-mergo in staat haar unieke positie op het gebied van beheren en realiseren van business intelligence oplossingen uit te bouwen en daarmee de eigen groeidoelstellingen waar te maken”. Peter zelf beschouwt het als een prachtige uitdaging om zijn bijdrage aan die groei te leveren.

Over E-mergo
E-mergo is gespecialiseerd in Business Intelligence oplossingen. Onder het motto "Haal uit je bedrijf wat erin zit" helpen wij organisaties bij het verbeteren van hun informatievoorziening. Door jarenlange ervaring is E-mergo sterk in het definiëren van kengetallen en KPI’s, het inrichten van data warehouses en het bouwen van rapportages. E-mergo bundelt daarbij de kennis en ervaring van twee werelden: Business Consultancy en Business Intelligence.