www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 35 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Toshiba TEC en K3 leveren geïntegreerde Fashion Retailoplossing

Modemerk SuperTrash kiest voor uniek Fashion Point of Sale

Amersfoort/Nootdorp, 29 juni 2010– Toshiba TEC, wereldwijd toonaangevend leverancier van automatiseringsoplossingen voor retail en industrie, heeft een partnership gesloten met K3 Business Solutions BV. Dit partnership houdt in dat beide partijen een complete Fashion Retailoplossing leveren, waarbij de Fashion Retail Software van K3 wordt geïntegreerd met de Electronic Point of Sale hardwareoplossing (POS) van Toshiba TEC. Fashion label SuperTrash heeft deze unieke Fashion Point of Sale-oplossing inmiddels al geïmplementeerd in vier vestigingen.

De complexiteit van fashion retailing vraagt om zichtbaarheid, helderheid en flexibiliteit. Om aan deze eisen te voldoen hebben K3 en Toshiba TEC een partnership gesloten. De Fashion Retail Software van K3 is gebaseerd op het Microsoft Dynamics platform en de Microsoft technologieën en is een integrale oplossing voor bedrijfsmanagement met kassa’s, winkelbackoffice, supply chain management, merchandising, planning, groothandel, voorraad en financieel management. De POS-oplossing van Toshiba TEC zorgt voor de maximale kassabeschikbaarheid, een veilige opslag van bedrijfskritische gegevens en het allerhoogste beschermingsniveau tegen dataverlies.

Jan Douwe Jilderda, Commercieel Manager bij K3 is verheugd over het partnership met Toshiba TEC: “Toshiba is een professionele partij met een goede naamsbekendheid. De POS-oplossing die Toshiba biedt is kwalitatief zeer goed en ondersteunt onze Fashion Retail Software volledig. Bovendien hebben de kassa’s die Toshiba TEC levert een smalle footprint, zodat zij weinig ruimte in nemen. Voor ons genoeg redenen om in Toshiba TEC de perfecte partner te zien!”

Ook Gerard Pruijn, sales director bij TOSHIBA TEC, ziet veel toegevoegde waarde in het partnership: “K3 is een zeer bekwame en toekomstgerichte partij. Bovendien is de technologie van K3 volledig betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Deze software is de perfecte aanvulling op onze POS-hardware en stelt ons in staat onze marktpenetratie binnen de fashion retail verder te verstevigen. ”

Olcay Gulsen, eigenaresse van het internationaal succesvolle modemerk SuperTrash: “Onlangs is onze vierde winkel in Nederland geopend die het merk SuperTrash vertegenwoordigt. SuperTrash groeit erg snel en om dit allemaal in goede banen te leiden hebben wij ervoor gekozen de geïntegreerde oplossing van K3 en Toshiba TEC in al onze winkels te implementeren. Deze wholesale en retail oplossing is uniek in zijn soort en kan onze nationale en internationale groei optimaal ondersteunen.”

Over SuperTrash
SuperTrash wordt in meer dan 24 landen verkocht en heeft 1600 verkooppunten wereldwijd,waarvan 370 in Nederland. SuperTrash voert naast de huidige lijn ook een denimlijn: genaamd STenim en een trend-on collectie genaamd The Edge by SuperTrash. Onlangs lanceerde SuperTrash een eigen brand magazine en opende het label shop-in-shops in alle Bijenkorf-filialen. Begin 2010 opende het merk een tweede SuperTrash hoofdkantoor op de 7th Avenue in New York.

Over TOSHIBA TEC Corporation
TOSHIBA TEC Corporation beheert productplanning, marketing, verkoop, onderhoud en distributie van Point of Sale-systemen (POS), kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen binnen heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. TOSHIBA TEC Europe biedt totaaloplossingen: van consulting en systeemontwerp tot systeeminstallatie, gebruik en onderhoud.

TOSHIBA TEC Europe heeft zijn hoofdkantoor in Brussel en telt drie divisies: Retail, Auto-ID en Services. TOSHIBA TEC is een onafhankelijk opererend bedrijf van Toshiba Corporation, de zevende grootste producent van elektronische/elektrische toestellen en het 91te grootste bedrijf ter wereld in termen van verkoop. Toshiba is een wereldleider en innovator in het ontwikkelen van hoogwaardige technologie, een veelzijdige producent en leverancier van geavanceerde elektronische en elektrische producten variërend van informatie en communicatiesystemen, digitale consumentenproducten, elektrische apparaten en onderdelen, systemen voorelektriciteitscentrales waaronder nucleaire energie, industriële en sociale infrastructuur systemen en huishoudelijke apparatuur.

Toshiba is opgericht in 1875 en beschikt vandaag de dag over een wereldwijd netwerk van meer dan 740 bedrijven, met 204.000 werknemers over de hele wereld. De wereldwijde omzet in 2009 bedroeg meer dan 68 miljard US dollar. Meer informatie over TOSHIBA TEC POS-systemen, kassa's, weegschalen, RFID-klare barcodeprinters, randapparatuur retail en Auto ID software oplossingen is te vinden op de TERIS website: www.toshibatec-eu.nl

Over K3
K3 Business Solutions B.V. is een Microsoft
® Gold Certified partner en onderdeel van het beursgenoteerde K3 Business Technology Group Plc. uit Engeland en levert standaard, op Microsoft gebaseerde, softwareoplossingen aan retailers en productiebedrijven. De Retail Software afdeling van K3 is een van de grootste LS Retail partners. De toonaangevende retail en hospitality software van LS Retail voor Dynamics worden in meer dan 13.000 organisaties gebruikt. Sinds maart 2010 is K3 de grootste Pebblestone Fashion® Reseller van Nederland waarbij meer dan 6.000 gebruikers wereldwijd gebruik maken van deze oplossing. De focus van K3 ligt op het vereenvoudigen van processen en verbeteren van zakelijke efficiëntie voor bedrijven in de gehele supply chain door middel van meerdere applicaties die zijn gebaseerd op het Microsoft Dynamics platform.

Voor redactionele informatie:
Gerline van Wijnen - Influx PR, tel: +31 (0)55 3663034 of gerline@influx-pr.com

Tenzij anders gespecificeerd en/of gecrediteerd zijn alle afbeeldingen, illustraties, tekst en tekeningen, logo's en logotypes auteursrechtelijk beschermd door en/of handelsmerken van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

Laatste van Toshiba TEC  
Toshiba Tec levert POS-hardware voor Coop supermarkten

Toshiba Tec lanceert de storeMate Order Picking app

Hoogvliet investeert in de nieuwe generatie elektronische schaplabels
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 35 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Toshiba TEC contact  

Logo Toshiba TEC

  030 - 6348 600
  info@toshibatec.nl
  www.toshibatec.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers