www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 35 dagen geleden)
Bedrijf:

Portland Europe neemt GFI-activiteiten over van CHERUB

~ Grootste GFI-distributeur Benelux breidt marktaandeel in België verder uit ~

Zoetermeer, 29 juni 2010 - Softwaredistributeur Portland Europe heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met CHERUB. De samenwerking houdt in dat Portland Europe de distributie van GFI-oplossingen en de ondersteuning van resellers voor deze producten overneemt van de Belgische softwaredistributeur. Portland Europe wordt hiermee veruit de grootste GFI-distributeur in de Benelux. De samenwerking met CHERUB maakt deel uit van de groeiplannen van Portland Europe voor de Belgische markt. Eerder dit jaar nam Portland Europe in België al de GFI-activiteiten over van distributeur DeltaLink. Ook in Nederland werkt Portland Europe actief aan verdere groei als distributeur van GFI. Eind vorig jaar nam Portland Europe ondermeer de GFI- en esXpress-activiteiten over van Sunstream Software.

Voor de resellers van CHERUB betekent de samenwerking dat zij vanaf nu een beroep kunnen doen op de expertise van het GFI-team van Portland Europe. Voor de overige producten blijft CHERUB het aanspreekpunt voor de resellers. Portland Europe ontving in 2009 een award van GFI voor de zeer succesvolle introductie van GFI MAX.

“Tijdens de onderhandelingen stond de continuïteit van de business voor onze resellers bovenaan de agenda”, stelt Jean Loyens, CEO Cherub.“De competenties van onze medewerkers alsook de relatie en service waar onze resellers zo tevreden over zijn blijven bij de samenwerking behouden. Door toevoeging van de technische kracht en de automatisatietools van Portland wordt onze meerwaarde als VAD nog uitgebreider.”

“De integratie van Cherub met Portland betekent voor ons bedrijf een logische stap in de verdere groei van onze GFI-activiteiten in België”, aldus Kim van Brugge, directeur van Portland Europe. “Daarnaast verwelkomen wij met deze integratie een ervaren salesteam, die een uitstekende aanvulling zullen bieden aan ons reeds bestaande team van 17 mensen.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CHERUB
CHERUB bvba is een Belgische distributeur van gespecialiseerde software oplossingen afgestemd op de noden van zowel de bedrijven- als de particulierenmarkt. Het bedrijf werd opgericht in 2007 door Jean Loyens en is gevestigd in Opglabbeek.

CHERUB verdeelt ondermeer de producten van NORMAN, ISL en Benison en biedt hiermee competitieve totaaloplossingen op vlak van beveiliging, databeheer, dienstverlening en kantoorautomatisatie. Cherub staat ook bekend voor zijn professionele services in data recovery en zijn eigen online back-up oplossing.

Over Portland Europe
Portland Europe startte in 1997 als de eerste online softwaredistributeur in de Benelux. Onder het motto 'Portland levert software, kwaliteit en eenvoud' verkoopt de distributeur via internet software en softwarelicenties aan meer dan duizend Europese IT-resellers. Deze resellers downloaden de producten snel vanaf de website van Portland Europe: www.portland.nl.

Portland Europe heeft zich als softwareleverancier gespecialiseerd in aantrekkelijk geprijsde producten voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen die zich richten op het betrouwbaar maken en het eenvoudig beheren, beveiligen van en communiceren via hun netwerken. Portland Europe is onder andere distributeur van: Acronis, Alt-N, Autotask, GFi, G-Data, IASO, Kaseya, MXSweep, SolarWinds, 2X en 3CX.

Portland’s nieuwste business unit Organic IT vormt de basis voor het kennisplatform voor Managed Services in Nederland. Bezoek voor meer informatie over deze business unit: www.organicit.nl.

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met Rogier Heemskerk van LEWIS, Global Public Relations:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: rogierh@lewispr.com

Voor verdere persinformatie kijkt u op: http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Portland-Europe/Portland-Europe-neemt-GFI-activiteiten-over-van-CHERUB/n/8296

Altijd als eerste de laatste persberichten van Portland Europe via deze RSS-feed:
feed://www.lewiswire.com/nl/rss.php?client=577
Laatste van Portland  
ConnectWise kondigt overname van Service Leadership, Inc. aan

Value Add Distributor Portland versterkt dienstenpakket voor IT Service Providers

Nieuw in Portland trading: Foxit Software
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 35 dagen
Portland contact  

Logo Portland

  +31 79 363 00 63
  info@portland.eu
  www.portland.eu/nl
Portland sociaal  


Portland tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl