www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 35 dagen geleden)
Bedrijf:

McAfee onthult volgende generatie webbeveiliging vanuit de cloud

Combinatie marktleidende technologieën leidt tot meest effectieve en betrouwbare cloud-gebaseerde webbeveiligingsoplossing ooit

Amsterdam – 29 juni 2010 – McAfee Inc. (NYSE: MFE) kondigt vandaag de wereldwijde beschikbaarheid aan van McAfee® SaaS Web Protection. De nieuwe Software-as-a-Service (SaaS) webbeveiligingsoplossing combineert de enterprise-class rapportagemogelijkheden en functies van McAfee’s oplossingen met een schaalbare, multi-tenant platformarchitectuur, welke ten grondslag lag aan de MX Logic-oplossing. Deze nieuwe cloud-gebaseerde service beschermt ondernemingen tegen malware en andere van het web afkomstige gevaren, zonder ter plekke software te hoeven installeren.

Net als bij McAfee appliances en virtuele webbeveiligingsoplossingen biedt McAfee SaaS Web Protection de hoogst mogelijke webbeveiliging door optimaal gebruik te maken van McAfee’s Global Threat Intelligence netwerk. Dit netwerk gebruikt miljoenen dreigingssensoren en ruim 350 full-time veiligheidsexperts uit de hele wereld om klanten te voorzien van real-time – en zelfs proactieve – dreigingscorrelatie en bescherming tegen malware, spam, trojans en andere van het Internet afkomstige gevaren.

Dankzij de snelle invoering van Web 2.0-technologieën biedt de huidige webomgeving een enorm verbeterde gebruikerservaring en betere toegang tot informatie. Net als bij eerdere technologische innovaties hebben Web 2.0-technologieën ook geleid tot nieuwe zwakke plekken en technieken om corporate netwerken en data te kunnen bedreigen. Helaas zijn de meeste organisaties niet adequaat beschermd en kost het hen veel geld om zich te herstellen van deze aanvallen. Marktleidende bescherming is dan ook verplicht voor bedrijven die op een veilige manier willen blijven profiteren van Web 2.0-oplossingen.

“Webfilteroplossingen hebben zich ontwikkeld van websitebewaking tot een serieuze verdedigingslinie tegen malware,” zegt Marc Olesen, SVP en General Manager Content & Cloud Security voor McAfee. “McAfee SaaS Web Protection bevat alle kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, aangevuld met de unieke expertise en technologieën die we via recente acquisities hebben verkregen. Dit maakt het, gecombineerd met onze McAfee Global Threat Intelligence-capaciteiten in de cloud, voor gebruikers erg lastig om een betere, effectievere of betrouwbaardere oplossing te vinden dan McAfee SaaS Web Protection.”

Als aanvulling op de bescherming helpt McAfee SaaS Web Protection opstartkosten te verlagen, en vermindert de onderhouds- en beheerkosten. Bovendien kunnen organisaties met meerdere locaties of beperkte IT resources de oplossing snel inzetten door het webverkeer eenvoudigweg om te leiden naar een McAfee data center, om McAfee SaaS Web Protection de beveiliging van begin tot eind te laten beheren. Er is geen installatie of deployment van applicaties of hardware nodig, omdat deze dienst onmiddellijke en betrouwbare netwerkbeveiliging aan organisaties levert.

Belangrijkste kenmerken McAfee SaaS Web Protection

De McAfee SaaS Web Protection oplossing biedt:

  • Uitgebreidere Rapportage: Ondernemingen hebben behoefte aan uitgebreide, schaalbare rapportage voor inzicht in hun webverkeer en de gevaren die dit oplevert. McAfee SaaS Web Protection voorziet organisaties van de benodigde tools om het huidige webverkeer te begrijpen. IT-medewerkers kunnen eenvoudig trends identificeren, potentiële problemen onderzoeken en veiligheidsdreigingen analyseren.

  • Vereenvoudigde Beleidshandhaving en Controles: De nieuwe service biedt automatische handhaving van de acceptable use policy, vermindert de bedrijfsaansprakelijkheid en verbetert de productiviteit van werknemers. Bovendien maken organisatorische policies gedetailleerde controle mogelijk op webbeveiliging en gebruik.

  • Bescherming in vroeg stadium: Dreigingen worden al in de cloud geblokkeerd, voordat ze het netwerk van de klant bereiken. Bouwend op uitvoerige kennis van Internet-entiteiten en het constant veranderende wereldwijde dreigingslandschap verbetert de McAfee® TrustedSource™ technologie web-filtering door potentieel kwaadwillig gedrag te identificeren zodat organisaties deze dreigingen dynamisch en in real-time kunnen blokkeren.

  • Snelle Deployment en Onbeperkte Schaalbaarheid: Gebouwd op wat volgens McAfee ‘s werelds meest schaalbare multi-tenant platforms zijn, kan de McAfee SaaS Web Protection oplossing overal ter wereld snel worden ingezet, voor een onbeperkt aantal gebruikers en zonder enig prestatieverlies. McAfee beheert een uitgebreid netwerk van data centers van wereldklasse om maximale snelheid en redundantie te garanderen.

  • Bescherming op afstand: McAfee SaaS Web Protection biedt tevens gelijkwaardige webbeveiliging voor remote kantoren en mobiele gebruikers. Op deze manier kunnen corporate security policies centraal worden beheerd en gehandhaafd voor alle gebruikers, zelfs wanneer deze zich niet achter de corporate firewall bevinden.
McAfee SaaS Web Protection is de nieuwste aanvulling op McAfee’s portfolio aan webbeveiligingsoplossingen; waaronder McAfee® Web Gateway voor beveiliging ter plekke bij de gateway via appliance of virtual machine form factors. Alle McAfee webbeveiligingsoplossingen maken optimaal gebruik van McAfee’s Global Threat Intelligence, voor ‘best in class’ webbeveiliging voor organisaties van elke grootte.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met:

Text 100 Public Relations
Carolien Hoogerwaard
T. +31 (0)20 530 43 46
E. carolien.hoogerwaard@text100.nl

Text 100 Public Relations
Ruud van Lieshout
T. +31 (0)20 530 43 44
E. ruud.vanlieshout@text100.nl

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100holland

###

McAfee, Inc.
McAfee, Inc. Is het grootste bedrijf ter wereld dat gespecialiseerd is in beveiligingstechnologie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Santa Clara, Californië. McAfee streeft voortdurend naar het oplossen van ‘s werelds grootste beveiligingsproblemen. Het bedrijf biedt proactieve en bewezen oplossingen en services die systemen en netwerken over de hele wereld helpen beveiligen, zodat gebruikers veiliger op internet kunnen surfen en winkelen. McAfee kan dankzij haar bekroond onderzoeksteam vernieuwende producten ontwikkelen die thuisgebruikers, bedrijven, overheden en service providers de mogelijkheid bieden om regelnaleving te bewijzen, gegevens te beveiligen, onderbrekingen te voorkomen, kwetsbaarheden te identificeren en hun beveiliging voortdurend te controleren en te verbeteren. www.mcafee.com

###

OPMERKING: McAfee en/of andere merken van McAfee in dit document zijn gedeponeerde handelsmerken van McAfee, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. McAfee-rood in samenhang met beveiliging is een kenmerk van producten van het merk McAfee. Alle andere gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. © 2009 McAfee, Inc. Alle rechten voorbehouden.
Laatste van McAfee  
McAfee ontmaskert cybercriminele marktplaatsen

Shoppers slaan online veiligheid tijdens feestdagen in de wind om beste koopjes te scoren

Bedrijven onderschatten blootstelling data in de cloud
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 35 dagen
McAfee contact  

Logo McAfee

McAfee sociaal  


McAfee tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers